Wkodk

Hvordan man skriver en sympati tak

At finde ord til at udtrykke taknemmelighed i et vanskeligt tidspunkt kan være meget svært. For at skrive en sympati tak kort, følger disse retningslinjer.

Steps

Hvordan man skriver en sympati tak. Køb kort med kuverter.
Hvordan man skriver en sympati tak. Køb kort med kuverter.

Skriv din egen tak

 1. 1
  Køb kort med kuverter. De farver og design skal være afdæmpet. Da du vil skrive en personlig note, skal du vælge et blankt kort eller en med meget lidt tekst; en overflod af færdiglavede sætninger vil de-personliggøre din gestus tak.
  • Alternativt kan du sende en almindelig note. Dette er især relevant, hvis du føler du har en masse at sige. Men hvis du er på et tab for ord, holde med en butik-købte kort, da de ikke egner sig til en masse skriftligt.
  • Må ikke sende en sympati tak. Selvom dette er den mest bekvemme måde at kontakte folk, er det også yderst upersonlig og vil blive betragtet som en alvorlig faux-pas.
 2. 2
  Skriv med pen. Uanset om du har valgt en kort eller et brev, hånd-skrive den tekst i pennen i stedet at skrive det eller skrive med blyant. Igen, vil dette give tak en mere intim og poleret føler.
 3. 3
  Adresser modtager (e) ved navn. Åbning med "Kære ___" bryder isen og holder budskabet intime.
 4. 4
  Tak modtager (e) efter noget bestemt. Dette kan være en aktuel post (ex. blomster, et kort), en gestus af kondolence (ex. en begravelse, hvilket gør en dybtfølt telefonopkald), eller blot følelsesmæssig støtte. Nævne detaljerne viser, at du har bemærket og værdsat indsats, der gøres.
 5. 5
  Hvis det er muligt, udtrykke noget positivt om modtager (e). Hvis nogen er gået, for eksempel, kan du nævne, hvor meget modtager (e) beregnet til den afdøde. Hvis modtageren (e) deltog i en begivenhed, kan du nævne, hvor meget deres at være der gav dig styrke.
  • Hvis du ikke kan tænke på noget rart at sige om modtager (e), komplimenterer den nuværende / gestus i stedet. Ex. sige, at gaven trøstede dig på en mørk tid, at blomsterne var afdødes favorit, etc.
 6. 6
  Gør din taknemmelighed klar. Begynd indpakning op dine tanker ved at tilbyde en generel udtryk for påskønnelse. Oplyse, hvor meget deres venlighed eller medfølelse har betydet for dig og din familie.
 7. 7
  Afslut noten. Skriv "Med venlig hilsen" "Med kærlighed", "Varm hilsen", "Fra vores hjerter," osv. før undertegnelsen dit navn (e).

Tips

 • Efter et dødsfald, er det ikke nødvendigt at sende et takkebrev til hver person, der kom til at betale deres henseender. Send takkekort til følgende personer: venner og kære til den afdøde, hvem gav blomster, donationer, gaver eller kort, præster, pallbearers, og enhver, der leverede tjenester såsom børnepasning, mad, eller kørsel i begravelsen procession.
 • Hvis du har brug adresser begravelse besøgende, du ikke vidste, du kontrollere gæstebog.

Advarsler

 • Må ikke vente for længe med at skrive og sende de takkekort. Selvom folk vil forstå, hvis du ikke har lyst til pouncing på dine ansvarsområder i løbet af en vanskelig tid, lade flere uger gå, før at takke alle vil gøre dig vises utaknemmelige.