Wkodk

Hvordan skriver man en forfatning

Det være sig en organiseret bro klub eller en fri nation, er du sandsynligvis vil få brug for en forfatning om, hvordan man kører tingene. At skrive en forfatning er ikke for hårdt... finde ud af hvad man skal skrive om det er den svære del.

Steps

Hvordan skriver man en forfatning. Få nogle folk fra din gruppe.
Hvordan skriver man en forfatning. Få nogle folk fra din gruppe.
 1. 1
  Få nogle folk fra din gruppe. Hvis det er en lille gruppe, bare få alle sammen. For lidt større grupper (dvs. regionale, nationale grupper), har medlemmerne vælger repræsentanter ved simpelt stemmeflertal. Er disse valgte medlemmer kommer sammen for en "forfatningstraktat konventionen".
 2. 2
  Finde ud af, hvad gruppen handler om. Hvad er dens mission og mål? Hvorfor er der sådan en gruppe i første omgang? Debat, diskutere, etc. om dette og transskribere uanset hvad du beslutter i præamblen.
 3. 3
  Næste beslutte, hvordan organisationen kommer til at blive kørt. Hvem kører showet - en præsident, en central komité, hvem der sker at blive navngivet Steve? Hvor længe vil denne leder tjene? Life, 4 år så længe han har tillid til medlemmerne? Finde ud af dette også. Definer ansvar lederen, plus de ansvarsområder eventuelle assistenter (dvs. sekretær, kasserer, etc.).
 4. 4
  I større organisationer kan et besluttende organ være nødvendig. Hvis du er en mindre organisation, en central komité, måske ledet af lederen af ​​organisationen, kan typisk træffe beslutninger for organisationen. En mindre organisation (dvs. bridge club, bibelstudie-gruppe, etc.) kan som regel bare har spørgsmål foreslog medlemmerne og få dem beslutte. Du kan gøre en kombination af begge. Debattere og diskutere dette spørgsmål.
 5. 5
  Hvordan vil du ændre forfatningen? Vær sikker på at inkludere en form for ændring proces.
 6. 6
  Forudsat du har glattes ud uoverensstemmelser, besværlige klausuler mv., Passerer det for ratifikation (sørg for at beslutte, hvordan forfatningen skal ratificeres!)
 7. 7
  Hvis du ratificere den, tillykke! Du har selv en forfatning! Hvis ikke, gentages trin, indtil du har en.
 8. 8
  Så skal du fortsætte med at holde valg til forfatningen for at blive en flydende og arbejder en.

Tips

 • Brug "almindelig engelsk", som betyder et klart sprog, der er let forståeligt for alle, der læser det, undgå juristeri og andre faglige eller obskure vilkår.
 • Kortfattethed er sjælen i Vid. Hold din forfatning kort og koncis, hvis muligt.
 • Hvis en klausul viser en barriere for ratifikation, kompromis. Noget er bedre end ingenting.