Wkodk

Hvordan skriver man et andragende

Andragender kan virkelig ændre verden. Du bør gøre dem til gode formål som verdens sult eller hjemløse.

Steps

Hvordan skriver man et andragende. Kontakt administrationskontor i din lokale regering eller tjekke din lokale regering hjemmeside.
Hvordan skriver man et andragende. Kontakt administrationskontor i din lokale regering eller tjekke din lokale regering hjemmeside.

Skrive din egen andragende

 1. 1
  Kontakt administrationskontor i din lokale regering eller tjekke din lokale regering hjemmeside. Kontroller, at en årsag til andragende falder ind under dens jurisdiktion. Du skal muligvis til at indgive andragender på et amt eller stat-niveau. Har kontoret direkte dig til den afdeling, der håndterer sager relateret til din cause.Request for andragende retningslinjer. Find ud af, hvor mange underskrifter du har brug for, og om dit andragende skal godkendes, før de anvendes.
 2. 2
  Forskning dit emne, så du forstår de forskellige holdninger helt. Forskning om du skal indsamle et bestemt antal underskrifter, og lære, hvad danner underskrifterne skal tage. Hvis du forsøger at få en kandidats navn føjes til stemmeurnerne, og loven siger, at du skal vise en adresse for hvert navn, vil du ønsker at være sikker på at spørge dine underskrivere til at levere disse oplysninger.
 3. 3
  Overvej, hvilke medie er ideel. Papir andragender kan være mere effektiv for lokale andragender, men online andragender kan nå bredere netværk meget hurtigere. Overvej sites som Petitions24.com, Care2 s Petitionsite eller GoPetition, som tilbyder en højere grad af ansvarlighed end nogle konkurrerende andragender sites. Facebook årsager kan også være en god, ansvarlig måde at indsamle en stor mængde online-support til et problem. For online andragender, ligegyldigt detaljerne lige så meget som for papir andragender.
 4. 4
  Brug de retningslinjer, til at skrive et kort resumé af din sag. Folk vil ikke holde rundt for at læse noget lang, så gør det enkelt og til det punkt. Et godt eksempel kunne være:
  "Vi, borgerne i byen Mapleton, andragende til byen for at installere en fire-vejs stopskilt i skæringspunktet mellem Main Street og Palm Drive. Drivers typisk hastighed gennem denne travle skæringspunktet ved 35 mph eller mere, mens vores børn forsøger at krydser på deres vej til skole. "
  Udvikle en meget specifik erklæring, som identificerer præcist, hvad det er du gerne vil for folk til at støtte. Jeg forlanger, at kommissærerne af Yellow Amt fuldt ud finansiere 2007-2008 skolebestyrelsen budget kan være en god frasering. Jeg støtter flere midler til en park ville sandsynligvis være for generel og derfor ikke meget effektiv.
 5. 5
  Hvis din sag kræver folk til at skride til handling og ikke bare enig, at overveje kollektive action alternativer til andragender som at starte en kampagne om. Disse typer af steder indsamler støtte på samme måde et andragende gør, men er centreret omkring sidst at tage en indsats for at fremtvinge en ændring - ikke bare passivt at bede om det.
 6. 6
  Læs over dit resumé omhyggeligt. Sørg for at det (1) beskriver situationen, (2) antyder, hvad der er behov, og (3) forklarer, hvorfor det er nødvendigt.
 7. 7
  Spørg andre til at gennemgå din redegørelse, så du kan være sikker på det udtrykker din position på den måde, du ønsker.
 8. 8
  Stavekontrol og gennemgå for grammatik.
 9. 9
  På en separat side, oprette en underskriverens formular. Med andragendet titel på toppen. Nedenfor opdele rummet i fem kolonner med en lineal. Mærk kolonner: Navn, adresse, telefonnummer, underskrift og Voter registreringsnummer. Tillad masser af plads til kolonnen Adresse. Føj ti til 20 linjer pr side. Hvis du kan, forberede formularen ved hjælp af et regnearksprogram. Det vil se mere professionel.
 10. 10
  Label flere sider i overensstemmelse hermed, eller lave kopier af din original. Sørg for at du har nok sider til antal underskrifter, du har brug for.
 11. 11
  Fastgør papirer til en udklipsholder. Vedhæft en pen til klippebordet.
 12. 12
  Gå ud og få disse underskrifter! Sørg for at alle underskrivere er registrerede vælgere. Hverve frivillige til at hjælpe dig med at få underskrifter.
  • Hver frivillig får brug for en kopi af andragendet med en underskrift formular.

Tips

 • Husk at håndtere papir med rene hænder - du vil ikke imponere underskriverne eller myndighederne, hvis du ender med beskidt hund-eared ark!
  1. På computeren skal du skrive en seks sætning afsnit om årsagen til dit andragende. Sørg for, at det er mindst seks sætninger lang, så du har plads til at forklare årsagen til (og vigtigheden af) din andragende.
 • Prøv at få flertal. Det vil vise folk virkelig bekymrer sig om din sag.

Advarsler

 • Konsekvenserne er et muligt resultat, så hvis det ikke var så vigtigt, ikke kæmper tilbage.

Ting du behøver

 • Papir
 • Computer (valgfrit)
 • Mennesker