Wkodk

Hvordan man skriver et brev til adresseændring

I trængsel for at flytte til en ny bolig, er det vigtigt at huske at anmelde personlige og forretningsmæssige kontakter, samt eventuelle statslige organer, som du interagerer, om din nye adresse. Se i denne vejledning for en ændring af adressen brev skabelon og til at regne ud, når du har brug for at tage yderligere skridt.

Steps

Hvordan man skriver et brev til adresseændring. Lav en liste over alle dine kontakter.
Hvordan man skriver et brev til adresseændring. Lav en liste over alle dine kontakter.

Skrive din adresseændring brev

 1. 1
  Lav en liste over alle dine kontakter. Så snart du ved, du vil være i bevægelse, begynde at skrive ned alle relevante kontakter. Hold de konvolutter, du modtager i en bunke. På den måde, du er mindre tilbøjelige til at gå glip af disse korrespondancer du kun får meget sjældent.
 2. 2
  Start med en skabelon. Brug en skabelon som for din ændring af adresse bogstaver. Bevare formateringen ren og indholdet enkel.

Personlige og forretningsmæssige kontakter

 1. 1
  Sørg for at dine venner og familie ved, at du er ved at flytte. Der er et par forskellige måder at give din sociale kontakter om din flytning. Hvis de fleste af dine kontakter har en e-mailadresse, kan du sende en masse e-mail med dit nye oplysninger - det er mindre personlige, men hurtig og effektiv. Hvis du har en housewarming fest, fremtrædende notere din nye adresse i invitationen, samt en hurtig påmindelse til dine venner og familie til at opdatere dine kontaktoplysninger. Endelig kan du pen en hurtig bemærkning eller udskrive postkort om din adresseændring og sende det ud til individuelle kontakter - ikke brug for et formelt brev, hvis disse mennesker er venner eller slægtninge.
 2. 2
  Informer dine faglige kontakter. Hvis de fleste af dine forretningsforbindelser have e-mail-adresser, skal du skrive en kortfattet, professionel e-mail anmoder om, at de ændrer dine kontaktoplysninger med din nye adresse. Du kan også bruge skabelonen ovenfor for at anmelde individuelle kontakter om ændringen. Hvis du kører din egen virksomhed med flere kunder, kan det være en god idé at udskrive op postkort med dine nye oplysninger og sende dem til de enkelte kunder. Må ikke bare sende en håndskrevet note til en virksomhed kontakt, medmindre du kender dem i en mere personlig måde også.
 3. 3
  Fortæl din bank eller kreditforening om din nye adresse. Hvis du har netbank oprettet, kan du være i stand til at ændre din adresse online. Hvis ikke, vil du sandsynligvis nødt til at gå ind i en gren med en form for id. Sørg for at notere, at du vil have din adresse ændret til kontoudtog, samt for eventuelle kredit-eller betalingskort.
 4. 4
  Tjek dine regninger. De fleste kreditkort og regninger har en plads at udfylde den nye adresse på bagsiden af ​​fakturaen for din månedlige faktura. Ofte er der en check-box på forsiden at bemærke, at du ønsker at have din adresse ændret. Glem ikke at tjekke det.
  • Hvis du skal flytte, før du betaler din næste regning, skal du kontakte dit kreditkort eller elselskabet over telefonen. Deres kundeservice nummer bør være den sidste faktura, du har modtaget, eller du kan gøre en online-søgning efter det. Vær forberedt på at bekræfte din identitet med dit kundenummer eller andre personlige oplysninger.
 5. 5
  Opdater dine abonnementer. Mange aviser og magasiner vil nu lade dig opdatere din adresse online. Du får brug for dit abonnement ID-nummer fra etiketten på en af ​​dine forsendelser. Hvis du ikke kan finde en måde at gøre dette online, blot stole på postvæsenet til at sende dine abonnementer til dig, efter du udfylder en adresseændring form (se nedenfor).
 6. 6
  Ring dine lægeklinikker. Underrette din praktiserende læge, tandlæge og eventuelle specialister, du besøger om din nye adresse. Normalt dette kan ske over telefonen, hvis du foretrækker ikke at sende et brev. Husk at inkludere din patient ID-nummer, hvis relevant.

Regeringen kontakter

 1. 1
  Informer posthuset. Giver Europa Postal Service (eller dit lands postvæsen) din videresendelse adresse skal sikre, at selv mail adresseret til dit forudgående ophold gør det for dig. Du kan opdatere det online på amerikanske postvæsen website for en 5€ gebyr eller udfylde en formular på dit lokale posthus gratis.
 2. 2
  Kontakt DMV. I de fleste stater, kan du maile en ændring i adressen form eller opdatere din adresse online. Adressen på dit kørekort vil ikke blive ændret, medmindre du ønsker at betale for en kopi licens. Tjek din tilstand 's Department of Motor Vehicles hjemmeside for mere information eller for at finde deres kundeservice nummer.
  • Ændre din adresse til afstemning. Det er vigtigt at underrette din tilstand stemme agentur på din nye adresse, så du kan stemme på den korrekte Odense og distrikt. Normalt dette kan ske via DMV når du ændrer adresse dit kørekort, og nogle stater også give dig mulighed for at ændre din registrering af vælgerne oplysninger online. Du kan også afhente vælgerregistrering formularer på dit lokale posthus. Søg efter din tilstand 's hjemmeside for mere information.
 3. 3
  Fortæl IRS din nye adresse. Du kan give Internal Revenue Service på din nye adresse en af ​​to måder. Først, kan du blot skrive det i de relevante felter på selvangivelsen. Eller du kan hente og sende det til den adresse der er angivet for din tilstand.
 4. 4
  Alert social sikring. Hvis du modtager Social Security handicap eller pensionsydelser, skal du underrette Social Security Administration af din nye adresse så hurtigt som muligt. Start med at gøre processen online, eller ring SSA på (800) 772-1213 (TTY (800) 325-0778) mandag til fredag, 7:00 til 07:00 Eastern Time. Du kan ikke anmelde SSA på din nye adresse via mail.
 5. 5
  Kontakt din parole officer. Hvis du er i øjeblikket på prøveløsladelse eller noteret på en sexforbryder registreringsdatabasen, skal du fortælle din parole officer eller dit amt din nye adresse. Sørg for, at du får lov til at bevæge sig ud af en bestemt jurisdiktion først. Søg efter din amtets korrektioner bureau hjemmeside for mere information.

Tips

 • Hvis du stoppe med at gøre forretninger med en person, når du flytter, så som et hjælpeprogram eller kabel selskab, kan du kontakte dem på forhånd og fortælle dem præcis, hvornår de skal starte, stoppe eller overførsel service. Vær sikker på din endelige regning går til det rigtige sted, og at du betaler det.
 • Hvis du gør mail eller faxe et brev, skal du sørge for at inkludere dit fulde navn, kontonummer, nuværende adresse, og fuld nye adresse. Vær sikker på at underskrive brevet så godt.
 • Hvis du er en roommate flytter ud, mens andre ophold, så sørg for at gøre det klart, især på posthuset.

Advarsler

 • The Post Office forwarding tjenesten er temmelig effektive, men de deler din adresse. Hvis du køber et hjem, vil det ofte være et spørgsmål om offentlig registrering. Enten måde, forventer et nyt parti af junk mail.

Ting du behøver

 • Liste over personlige, erhvervslivet og det offentlige kontakter
 • Ændring af adresse brev skabelon (valgfrit)