Wkodk

Hvordan man skriver en hændelse rapport

Har du nogensinde ønsket at få flere kilometer ud af en stor begivenhed din organisation besidder? Har du nogensinde ønsket, at du kunne få andre mennesker så spændt som du er om, hvad der skete? Offentliggørelse af en rapport, der indfanger essensen af ​​lejligheden kan hjælpe med at sprede energi, som du har arbejdet så hårdt for at skabe og holde det i gang senere ved at bringe de store succeser fra fortiden til at tænke. Så gør dig klar til at være en journalist for en dag og lad os roll.

Steps

Hvordan man skriver en hændelse rapport. Begynde at tænke på at gøre din rapport ske, så snart begivenheden er sikker sker.
Hvordan man skriver en hændelse rapport. Begynde at tænke på at gøre din rapport ske, så snart begivenheden er sikker sker.

Skrive en hændelsesrapport

 1. 1
  Begynde at tænke på at gøre din rapport ske, så snart begivenheden er sikker sker. Rapporten kan ikke ske uden begivenheden, så arbejde for at gøre det ske før du arbejder på at tale om, hvad der skete.
 2. 2
  Tag billeder af alle de vigtigste dele af dagen. Hvis bandet spiller, få nogle gode closeups. Få højttaleren, får MC, få mængden.
 3. 3
  Få reaktion citater fra folk i mængden under og efter arrangementet. Den bedste måde at overføre effekt er at få det direkte fra folk, der følte virkningen personligt.
 4. 4
  Før og efter begivenheden, tale med folk, der er ansvarlige for planlægning og tale ved arrangementet. De har værdifulde ting at bidrage, da de ser tingene fra en anden vinkel end mængden.
 5. 5
  Tage notater af relevante statistikker såsom antallet af personer, der deltager, placeringen, den tid, det tema, samt alt andet, der skiller sig ud, eller gør begivenheden adskilte.
 6. 6
  Få et nærbillede billede af alle, du får et citat fra.
 7. 7
  3 timer til 3 dage efter hændelsen, sætte sig ned og samler alle oplysninger på én side.
 8. 8
  Medtag de vigtige statistik i en fremtrædende placering (øverste højre hjørne). Drys siden rundhåndet med nedskalerede billeder af begivenheden. Medtag 2-4 af de bedste citater du har fundet sammen med billeder af den person, der sagde det.
 9. 9
  Skriv en stykke længde resumé af dagen, fremhæve alle de mest spændende og meningsfulde elementer, således at alle kan få et overblik over omfanget og tidsplanen for dagen.

Tips

 • Prøv at få billeder af det hele, herunder mængden og højttaleren i ét billede, så at kommunikere hvor stort det var for læseren.
 • Gode ​​billeder kan vise virkningen af ​​begivenheden eller reaktionen fra mennesker til begivenheden.
 • Tage flere billeder, end du tror, ​​du har brug for. du sætte pris på de muligheder senere.
 • Når at få citater, være konversation og holde stille spørgsmål naturligt, indtil du får den person til at tale om, hvad de syntes.
 • Få flere citater, end du tror, ​​du har brug for. Du vil blive glad om mulighederne senere.
 • Når at få et citat fra lederne og planlæggere, ikke gå til dem først. De er ens, der vil holde sig omkring efter det er langt over, så sørg for at spørge folk fra mængden først, de vil være de første til at forsvinde bagefter. Også, ikke bug en højttaler eller leder, hvis han / hun er optaget af noget andet, de vil være omkring senere for spørgsmål.

Ting du behøver

 • Et digitalt kamera
 • En note-pad