Wkodk

Hvordan man lykkes i erhvervslivet, hvis du er en introvert

Er ideen om en small talk gøre dig krybe? Er tanken om at gøre en kold opkald fylde dig med rædsel? Mange (men ikke alle) introverte finder tanken om at skulle sælge sig selv eller deres forretningsidéer skræmmende, mens opsøgende at forbinde med andre til forretningsmæssige formål kan virke direkte skræmmende snarere end som en mulighed.

Dette betyder ikke, at introverte kan ikke få succes i erhvervslivet - ja, mange succesfulde direktører igennem til sælgere er introverte. Nøglen til succes er ikke altid om at være i stand til at være den mest udadvendt person - faktisk tendens ganske mange udadvendte for at fortabe sig i at tro, at al snak og bluff er god, når det rent faktisk kan slides kunder, og skræmme kunder.

Steps

Hvordan man lykkes i erhvervslivet, hvis du er en introvert. Må ikke bekæmpe din natur.
Hvordan man lykkes i erhvervslivet, hvis du er en introvert. Må ikke bekæmpe din natur.
 1. 1
  Må ikke bekæmpe din natur. Konstant at tvinge dig selv til at blande sig, vil hyggesnak og kulde-call tage sit præg. Gøre ting, som du hader på en regelmæssig basis er en surefire opskrift på udbrændthed. Alt, at stress kan tage år fra dit liv! Forsøg ikke at være nogen du ikke. Prøv i stedet at udvikle den forretningsmodel, der passer til den virkelige dig, lære at være komfortabel med, hvem du virkelig er. Og vigtigst af alt, tror, ​​at du er så i stand som enhver anden person på succes i erhvervslivet - for en introvert, tro er alt, fordi du ikke kan lide at præsentere en uærlig eller forskønnet front, så hvis du tror, ​​at du kan gøre det, er du allerede på vej.
  • Selvom hver person er individuel og udtryk for indadvendthed varierer i både type og intensitet, fælles træk i den indadvendte inkluderer en tendens til at tænke før du taler eller handler (undertiden ses som langsom til at handle), i stand til at gøre god øjenkontakt, når du lytter, i mindre grad når du taler, blødere, når de taler, og kan synes at være tøvende eller på jagt efter ord brug for hyppig ensomhed at forynge som for meget socialisering kan dræne deres energi, føler sig stærkere, når i en en-til-en situation i gruppe situationer og har tendens til at foretrække en få nære fortrolige / venner end befriending alle.
 2. 2
  Fokus på din. Nogle gange er der en tendens til at antyde, at introvert kvaliteter er uhensigtsmæssigt for erhvervslivet skalten og håndtering. Modstanderne kunne antyde, at være stille, langsom til at sælge sig selv og uvillig til fest på ikke er nyttige for forsegling tilbud og overbevisende kunder. Det er kortsigtet og underminerer aspekter af at være indadvendt, der rent faktisk kan gøre en enorm forskel for erhvervslivet. For eksempel er at være god med en-til-én diskussioner en klar fordel, når overbevisende enkelte kunder og andre, fordi de er lavet til at føle sig speciel, totalt fokuseret på og behandlet som en ligeværdig. Dette kan ikke altid siges om en mere insisterende tilgang til at sælge, som ikke lader op og har tendens til at holde dunkende væk på kunden - nogle klienter (måske indadvendt selv) kan frastødt af en all-talk, never ending spiel om fordele og undere ved et produkt eller en tjeneste, der næppe lader dem tænke eller få et ord kantvis. Det er derfor vigtigt at identificere dine styrker og være i stand til at anvende dem til dine planlagte forretningsmæssige taktik. Her er plusser for din personlighed type i erhvervslivet:
  • Du ser rolig og fattet snarere end hyper og evangelisk i forfølgelsen af ​​salget, målet, teamwork, osv. I-din-ansigt, nøjeregnende og over-overgearet selling er nu en saga blot, da forbrugerne er blevet langt mere kyndige og har højere forventninger til opbygningen af ​​tillid og gensidig relationer, de kan stole på, skal tingene ikke går efter planen.
  • Du er mindre tilbøjelige til at henvende sig til en aftale, som skulle ske lige nu, hvilket giver kunder eller kammerater tid til at overveje og tænke igennem, hvad de gerne vil. Det kan overraske dig, men mindre pres kan ofte bringe en klient at blive enige i stedet for ikke at gå igennem med en aftale, netop fordi de fik plads.
  • Du vil sandsynligvis være stor på at opbygge tillid, gensidig aftale og en følelse af respekt gennem din lytter færdigheder og dit ønske om at sikre, at kunden, partner eller anden relevant virksomhed person er på samme bølgelængde som dig, og vil vende tilbage respekt.
  • Du er mindre tilbøjelige til at føle et behov for at lyde rigtigt hele tiden, eller at sætte ord / tanker ind i den anden persons mund eller sind. Dette er fordi du forstår og respekterer behovet for plads og tænkning tid. Faktisk, er du sandsynligvis til at være meget gode til at afhente kropssprog spor viser en person, lukke ned eller glasering over mere end en udadvendt kan (eller ønsker at), og justere din tilgang i overensstemmelse hermed.
  • Du respekterer de stillede spørgsmål om dig. Mens udadvendte kan være genial til at forklare ting og understrege fordele, kan de også oversælge og skabe en falsk fornemmelse af, hvor god en aftale det egentlig er, ud af over-entusiasme og et ønske om at holde tingene virkelig positive hele tiden. En introvert er mere tilbøjelige til at lytte, analysere de bekymringer den anden person og søge måder at løse de problemer, som kundens spørgsmål snarere end børstning dem til side med floskler.
  • Du, langt mere end en udadvendt, vil forbinde med det indadvendte kunden. Det betyder, at du lytter opmærksomt, anerkender bekymringer giver plads og være parat til at lade den person gåtur. En introvert kunde er langt mere tilbøjelige til at komme tilbage, endda måneder senere, fordi de vil huske din vederlag for deres følelser, behov og interesser og det faktum, at du ikke børste dem væk.
 3. 3
  Find den rigtige virksomhed. Hoppe fra det ene forretningsmulighed til et andet og holde op alt, hvad du starter - lyder det bekendt? Folk falder i denne fælde, fordi de bliver begejstrede for profit potentiale, men undlader at gøre arbejdet. Ved evalueringen potentielle virksomheder, så spørg dig selv: "Vil jeg virkelig være i stand til at gøre det arbejde, der er involveret i erhvervslivet?" Med andre ord, skal du vælge en virksomhed, som du tror på, lidenskabeligt. Ligegyldigt hvad motivationen for din tro, det er at være der, så du kan kaste dig ind i det med liv og sjæl, med total overbevisning. På den måde får du at bo helt ærlig og fri for at skulle bekymre sig om at udsmykke virksomhedens dyder og fordele, fordi du allerede er helt solgt på dem. For en introvert, er denne følelse af personlig overbevisning afgørende for succes i erhvervslivet og må ikke overses. Det betyder ikke, du er nødt til at elske eller endda som alle aspekter af din virksomhed (se det næste skridt for at få den rigtige hjælp), men det betyder, at den underliggende årsag til at gå ind i denne forretning er, hvad der driver dig, og har betydning for dig.
  • Forfølger forretningsmuligheder, som du absolut elsker vil vise i din evne til at forbinde med andre. En introvert hvem der gør hvad de tror på, og er lidenskabeligt drevet af en tendens til at være glad for at tale om det. Faktisk kan det være svært at stoppe en indadvendt i denne situation taler for meget! Denne ekstra tillid kan hjælpe dig til at åbne op for mere, når socialt samvær og networking.
 4. 4
  Må ikke gøre det alene. Ingen er en ø, og ingen kan være en mester eller elskerinde af alle handler. Du kan prøve, men du vil blive slidt og slidt ned på ingen tid. Ansætte de rigtige mennesker, de bedste folk, at gøre de aspekter af den virksomhed, som bare ikke er dig. Det begynder ved at være ærlig overfor dig selv om, hvad du er god til og hvad du er ikke god til at gøre. Det er ikke en dom, der svækker dig - det er lige det modsatte, fordi ved at få et stærkt team i at dække de ting, du ikke kan lide at gøre eller ikke kan gøre, du bliver stærkere og frigjort til at koncentrere sig om at gøre, hvad du gør bedst. Ingen forventer en person til at være strålende på regnskab, lovligt arbejde, salg, marketing, reklame, tjenesteydelser, design, skrive, tale, løb konferencer, og så videre. Vælg din forcer og derefter finde dit team til at dække de øvrige aspekter. I begyndelsen en virksomhed, kan god finansiel og juridisk rådgivning blive købt af timen og er værd at hver dollar det koster dig.
  • Mens din tendens som en introvert kan være at forske den ihjel hele selv, lad ikke denne lulle dig til at tro du har fået det hele dækket. Praktisk erfaring er noget, der tager tid, og du er bedst at få hjælp fra andre til at hjælpe dig med at lære processer og til bedre at forstå konsekvenser som en novice virksomhed ejer, leder eller deltager.
  • Prøv at få ligevægt mellem udadvendte, ambiverts og introverte i dit team. Alt for mange som mennesker, og du vil alle enige med hinanden indtil inerti, alt for mange forskellige mennesker, og du vil risikere at bruge hele dagen støder.
  • Outsource direkte salg og kolde opkald. Du kan - og sandsynligvis bør - hyre andre folk til at gøre noget direkte salg, som du finder overvældende. Selv hvis du er på et budget, kan du stadig få "provision-only" sælgere, der bliver betalt en procentdel af salget, hvilket betyder ingen umiddelbare omkostninger for dig. Men de interviewe af disse mennesker for dig selv, så du er tilfreds, de er, hvem du ønsker som en del af dit team. For det andet, gå tilbage til trin om styrker og være sikker på, at du ikke forsømmer disse salg, hvor du kan være bedst ved roret, de tidspunkter, hvor din en-til-én forbindelse, vil virkelig gøre en forskel.
 5. 5
  Være pragmatisk snarere end hængt op på perfektion eller er reel hele tiden. Pragmatisme tillader introvert være skuespiller, for at øve før sociale arrangementer, forretningsmøder og salg og marketing øjeblikke. Advaret er forberedt, så den pragmatiske introvert er klogt at gøre deres hjemmearbejde om hver kommende sociale situation, læring navne sandsynlige emner for diskussion og kende den vare eller tjenesteydelse, som de har brug for at pitche / sælge / fremme / inspirere andre om i alt detalje. Du behøver ikke at afvige fra at tro på hvad du laver, men pragmatisme kræver en vis udsættelse af bekymringer, du laver noget, der ikke er så tro mod dig selv, som du gerne vil. Alle har til at træde ind personas professionelt, og det er ikke om at lyve - det handler om at sætte frem den bedste self for den lejlighed, om at gøre andre føler sig trygge og om at lade din virksomhed skinne i stedet synes glansløse. Det kræver indsats, men så det gør de fleste ting, når du kører en virksomhed. En pragmatisk introvert vil gøre mindst følgende:
  • Studér baggrund, motivation og interesser kunder, konkurrenter og kammerater. Må ikke nogensinde blive overrumplet, gjort hjemmearbejde vil blive tilbagebetalt tifold.
  • Undersøgelse før store begivenheder, forretningsmøder, konferencer og andre schmoozing lejligheder, så du ved, hvem der deltager, hvor de kommer fra, og hvad de er tilbøjelige til at have fra dig. Gå ikke i blinde - ingen virksomhed person nogensinde skulle, men endnu mere, så når du forsøger at beskytte din introvert natur fra at blive overvældet.
  • Netværk. Selvom denne tanke kan gøre introvert quake, networking er virkelig om at gøre de rigtige kontakter og opholder sig i kontakt med dem. Og du kan gøre dette en-til-en, selv uden for egentlige netværksarrangementer og du kan holde kontakten via e-mail. Virkelig, det er så simpelt, men det er så vigtigt!
  • Undgå konflikter. Du har sikkert allerede gør, men hvordan du undgår det spørgsmål. Du kan undgå konflikter og stadig få din passion på tværs af en af ​​flere metoder. En måde er simpelthen at være tålmodig og lytte til alle andre, så at sige ud, tegning i alt det, du har hørt på forhånd og til at søge kompromiser, der arbejder for alle. En anden måde er at omgå konflikt betyder det blot, konstant overvågning af de risici ved at lytte, se og bemærke subtile ændringer i opførsel og manerer og enten skiftende takt, hvis du er ansvarlig eller fjerne dig selv, hvis det er en gruppe spørgsmål om at sprænge.
 6. 6
  Slå udfordrende situationer ind i et problem på takt, diplomati og manerer i stedet for en kamp mellem det gode og det onde eller ærlighed versus uærlighed. Introverte tendens til at have en stærk følelse af retfærdighed og et stærkt ønske om at være ærlig, nogle gange til det punkt at være sløv og for reel. Det er klart, at være for ærlig kan være almindelig uhøflige til tider og være udiplomatisk kan ødelægge dit omdømme og muligvis også, at af din virksomhed. Hvis du føler, at dine principper er udfordret, eller at folk er slinger i valsen i stedet for at komme til det punkt, søger de etiske højere jorden for at ty til gode manerer og være diplomatisk. Med praksis, kan du være taktfuldt ligefrem og folk vil stadig respektere, at du ikke gå på kompromis uden at føle som om du har bulldozered dem til at lægge mærke til virkelighed.
 7. 7
  Planlæg smart. Der er måder omkring at skulle bruge en hel dag eller nat omkring mennesker, selv i en erhvervsmæssig sammenhæng. Som en professionel, gør det ikke ondt at lade folk vide, at din tid er kostbar, og at du kan gøre sociale arrangementer for en kort tid, men at du har "andre presserende opgaver" (selv om det er bare fodre din kat og curling op af branden i relief på at have stille tid ved dig selv). Og selv når du ikke kan komme væk, som på store konferencer og lignende, har planer om at smutte ud for en forfriskende tur i en pause eller blot tage fem minutter at genvinde din ro i den friske luft udenfor. I dit eget arbejdsmiljø, så prøv at skære et hjørne for dig selv, selvom du ikke kan styre dit eget kontor. Hvis du ejer eller bestyrer forretningen, arbejde andetsteds noget af tiden, ligesom hjemmefra eller bruge rejsetiden til at diktere noter osv.
  • På konferencer og seminarer, aldrig det gør ondt at slå op til morgen te eller frokost lidt senere, når på en konference (du undgå kø for buffet alligevel), og derefter glider væk tidligere end alle andre, forklarer du behøver for at få dine papirer / anliggender i orden. Også folk forstår behovet for at netværke på de fleste business lejligheder, og dette kan bruges som en undskyldning for at komme væk et øjeblik, eller når du begynder at føle sig overvældet.
  • Få mest ud af den tid, du tilbringer netværk til at sikre nøglepersoner har dit visitkort, før glider væk og være sikker på at følge op med en e-mail. Faktisk behøver opfølgning - så få mennesker gør dette, at du vil blive husket og et godt forhold kan bygges op fra her i form af e-mails og online networking.
 8. 8
  Brug online netværk til det maksimale. Internettet gør det muligt for folk at finde de rigtige forretningsmæssige kontakter og springe den sædvanlige schmoozing. Du kan netværke med folk gennem diskussionsfora, social networking websites som Twitter og Facebook, eller blot ved at sende en e-mail til. Brug den elektroniske kontakt er nem, effektiv og ikke skræmmende. Det er også betragtet som normen i de nuværende tider, og ingen tænker nogen værre for dig for at bruge disse metoder - i virkeligheden, det forventes nu!
 9. 9
  Marked på internettet. Selv folk, der hader selling kan lykkes i Internet markedsføring. Din hjemmeside gør alle de sælger, så du ikke behøver at. Ordrer er placeret på hjemmesiden uden din indgriben, og kundeservice foregår via e-mail. Internettet er virkelig en introvert drøm!
  • Hvis du er stor med design, ord og layout, kan du være i stand til at gøre en masse for dette aspekt selv. Men det stadig gør ikke ondt at få hjælp til at sikre, at du er på rette spor.

Tips

 • Tænk på et tidspunkt, hvor du har haft en forretning eller en forbruger transaktion, hvor du følte helt plejes, lyttet til og engageret i transaktionen. Hvad denne lejlighed fik dig til at føle sig speciel og tøvende? Prøv at lokalisere den nøjagtige ting og bruge disse, når du nærmer dine egne forretningstransaktioner, for at hjælpe kunder, og andre føler sig trygge i dit nærvær.
 • Selv hvis du mislykkes eller ikke lever op til din forventning, så fortvivl ikke. Dette er sandsynligvis dit bedste springbræt til din næste udfordring.
 • Lære at håndtere, når tingene går galt. Smide en raserianfald eller rippe en kontrakt i afsky vil ikke vinde dig venner og kan snart blive et ry for at være vanskeligt at gøre forretninger med. I stedet lære at berolige dig selv ved hjælp af sådanne teknikker som dyb vejrtrækning, optælling eller meditation, sigte mod at sove på vrede reaktioner og altid forsøge at være opmærksomme på, hvordan du reagerer på negative situationer og mennesker. Der vil være masser af negativer i erhvervslivet, så det er bedst at forvente, end at håbe det vil alle arbejde ud. Nogle gange er det bare ikke vil, og du bliver nødt til at trodse det ud med hjælp af coping teknikker. Også omgiver dig med et par vigtige tilhængere, som du kan dreje, når det kommer til stykket, de fleste introverte behøver kun én eller to ledende tilhængere til at genopfylde deres tillid - bare sørg for at have sådanne mennesker i dit liv!

Advarsler

 • Må ikke forveksle generthed og indadvendthed. Generthed sker for de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv, baseret på erfaringer eller særlige situationer. Det kan være kortvarig eller igangværende, men det kan ændres med rådgivning eller selvstændig arbejde. Indadvendthed handler ikke om frygt for andre mennesker - det er en personlighedstype, der simpelthen finder ensomhed foretrække frem for konstant socialisering og der skal være en god grund til at bruge tid sammen med gruppen. I tilfælde af denne artikel, er at drive en virksomhed en god grund, derfor gør pragmatiske beslutninger og basere interaktioner på veletablerede sociale protokoller vil bidrage til at lette vanskeligt at tilbringe mere tid i gruppen situationer.
 • Naturligvis ikke bliver involveret i sladder eller renommé ødelæggelse, især med lethed "anonymt" udstationering dårlige kommentarer om andre - konkurrence er sundt for erhvervslivet og anonyme mennesker, der siger grimme ting i online-miljøet ofte afdækket, om nogen genkender din stil eller kontakter din internetudbyder. Så fristende som det kan synes til tider, var internettet ikke opfundet til hemmelige fornærmelser!
 • Introverte risiko udbrændthed fra at forsøge at gøre for meget, prøver for hårdt og forsøger at være alt for alle mennesker. Lære at håndtere udbrændthed, før det sker ved at lære dine begrænsninger og holde sig til dem, der beskæftiger sig med eventuelle følelsesmæssige problemer, som du har ignoreret (terapi, skrivning, meditere osv. er gode måder at gøre dette), og vide, hvad der kan udløse problemer for dig (såsom for lidt søvn, bekymre sig for meget, negative kommentarer, etc.), og finde måder at kvæle hver udløser i opløbet.