Wkodk

Hvordan til at tjene penge hurtigt

Brug for lidt ekstra kontanter i en fart? Følg disse trin, og du er forpligtet til at have en fyldigere lomme ved udgangen af ​​ugen. Det kan ikke være meget, og det kan ikke være pålidelige, men dine muligheder er begrænsede, hvis du er på kort tid. Senere, kan du læse op på langsigtede måder at tjene penge, spare, og. Ellers skynd dig og følg disse trin, så du kan tjene penge ASAP!

Steps

Hvordan til at tjene penge hurtigt. Sælge ting, du ikke længere har brug for.
Hvordan til at tjene penge hurtigt. Sælge ting, du ikke længere har brug for.

Sælge noget

 1. 1
  Sælge ting, du ikke længere har brug for. Grave ud, at gamle guitar du aldrig spille, de cd'er, du ikke lytter til længere, eller din antikke legetøj samling. Gå til pawnshop, sætte en annonce på lokale internet rubrikannoncer, eller holde et værft salg foran dit hus eller på en travl gade hjørne (bare vise elementet med et stort skilt annoncerer latterligt lave pris). Pris elementer på halvdelen af, hvad nogen ville være i stand til at købe dem for andre steder, og du kan være i stand til at sælge dem inden for en time eller to.
  • Hvis du ikke ønsker at dele med dine cd'er eller dvd'er, brænde dig kopierer (eller bare bakke dem op i digitalt format på din computer) og derefter sælge originalerne. Må ikke sælge kopierne!
  • Overvej, om eller ikke at sælge varer online på auktion websteder som eBay, eller mere almene sites som Amazon. Hvis du gør, skal du vælge et hurtigt sluttidspunktet for auktionen eller samhandel, eller vælg "købe det nu" for at tilskynde til en hurtig turnaround. Men hvis du vil have kontanter i dine hænder hurtigt, kan du ønsker at arrangere et salg med nogen lokalt.
 2. 2
  Sælg håndværk. Hvis du er en dab hånd på at gøre noget hurtigt, at folk ønsker, så gør det og sælge det enten online (sites som Etsy er stor for håndlavede godter), eller på lokalt håndværk messer eller andre community-baserede salg.
  • Hvis du ikke har tid til at lave noget fancy, break glasflasker i forskellige farver, lægge dem gennem en rock tumbler, og sælge poser af det som beach glas. Bits af matteret glas som denne ser godt i klare vaser at afstive tørrede blomster stilke, for eksempel. Du kan også sælge noget, du finder vokser udenfor. Pressede vilde blomster, kan tørrede vinstokke, grene, eller kinesiske lanterner, eller endog lang / stor fyrrekogler hente en pæn sum, hvis du sælger en masse af dem individuelt.
 3. 3
  Sælg stock billeder. Billeder er relativt let at tage, og når du har sendt dem til din stock-photo-konto, kan tjene penge forholdsvis passivt.
 4. 4
  Sælg opfanges værdigenstande. Hvis du har en metaldetektor, gå til offentlige steder (især parker, strande og andre områder, hvor folk er tilbøjelige til at droppe noget ubemærket) og kigge efter smykker og andre varer.
 5. 5
  Sælge ting walking om vejene. Entrepreneurial slags sælger ting som kolde drikke på varme dage eller varme nødder i vinteren. Men det kan være farligt arbejde, og det kan være ulovligt, så tjek lovene og se trafikken med stor omhu. En sikrere løsning er en vejsidebombe stall, hvor folk er nødt til at parkere bilen og komme og se dine varer.
 6. 6
  "Donate" plasma. Plasma er en bestanddel af blod, og processen svarer til donere blod. Du er ikke tilladt at rent faktisk sælge dit plasma, men du kan blive kompenseret for din tid donere (og hovedsagelig, det er ligesom at sælge din plasma). Dit blod er trukket, er plasma adskilt, og de røde blodlegemer returneres til din krop. I Europa kan du gøre US15€ -30 per besøg og give plasma to gange om ugen, men du skal veje mindst 110 pounds, være i alderen mellem 18 og 59, og være ved godt helbred. Mange universitetsstuderende gør dette for at gøre ekstra kontanter. Hvis du ikke har været til lægen i et stykke tid, kan dette være en god måde at få en gratis sundheds helbredsundersøgelse.
 7. 7
  Sælg dit hår. Hvis dit hår er sundt, ubehandlet, og længere end 10in (25cm), kan du sælge den for hundredvis af dollars - eller muligvis tusindvis, hvis det er en fantastisk længde og farve.
 8. 8
  Flip produkter. Spejlvende er blot at købe noget, og så sælge det til mere. Nogle mennesker flip elementer ved at investere en masse tid og kræfter på reparationer, men det er også muligt at bladre blot ved at finde gode tilbud.
  • Flip web-domæner. Forskning søgeord, emner eller industrier, der er Trendvisning, købe relevante domænenavne og sælge dem til interesserede parter. Hold øje med virksomheder, der åbner op i dit område, hage dette domænenavn, før de gør, og tilbyder at sælge det til dem (til en rimelig pris - eller du vil risikere sabotere handlen og ender med ingenting). Mennesker, der får god til det rent faktisk kan gøre en pæn indkomst fra det - eller lejlighedsvis finde det rig ved at købe et navn ud fra undersiden en stor spiller.
  • Flip sparsommelighed-butik, yard-salg, og politiet-auktion køb. Selv hvis du ikke kender den første ting om smykker eller antikviteter, undertiden være den første til at dukke op, er alt det tager at finde en stjæle.
  • Flip engros poster. Hvis du kan få en aftale på engros poster (især hvis du kender eller er villig til at blive venner med en grossist), der sælger dem individuelt online - selv for kun et par dollars mere stykket - virkelig kan tilføje op.
 9. 9
  Åbn en lemonade stand. Især hvis du er et barn, en limonade stå eller bagværk stativ kan bringe i gode penge på én dag. Hvis limonade ikke sælger, eller du ønsker at diversificere, sælge cookies og brownies så godt. Det vigtige her er at finde en god beliggenhed, som hovedindgangen til et højhus, uden for et indkøbscenter, på en travl hjørne i nærheden af ​​dit hus, eller uden for et af dine forældres arbejdsplads (hvis du er et barn, ellers kan du komme i problemer).

Tjen penge online eller på din telefon

 1. 1
  Finde små betalte opgaver via apps. Der er flere penge gør apps herunder WeReward, checkpoints og GigWalk, der enten vil betale dig for at gøre marketing opgaver (ex. scanning produkter på en købmand), eller forbinde dig med nogen, der ønsker en mere omfattende gennemført projekt.
 2. 2
  Udfyld online undersøgelser. Disse normalt kun betale et par dollars stykket, men de er også korte og kræver meget lille indsats. Læs Hvordan til at tjene penge med gratis online undersøgelser for mere information.
 3. 3
  Indtast konkurrencer. Ved at vælge konkurrencer omhyggeligt, kan du øge din sandsynlighed for at ramme jackpotten (eller i det mindste at få et par nyttige freebies, som du kan sælge, som nævnt ovenfor). Søg på internettet - der er endda internet-databaser, nogle gratis og nogle af abonnement, der kan clue du til hundredvis eller tusindvis af konkurrencer. Konkurrencer med mindre præmier kan være stor, fordi du generelt har en mere realistisk chance for at vinde. Må dog ikke spilde din tid på at indtaste et konkurrencer til en præmie, du ikke ønsker, og kan ikke let sælge til en god fortjeneste. Angiv så mange gange som muligt. Jo flere gange du indtaster, jo bedre er dine odds. Det er så simpelt er det. Før du sender i en million poster dog skal du vide, hvor mange poster reglerne tillader dig.

Genbrug

 1. 1
  Genbrug flasker og dåser. Host en bring-din-egen-drik fest, og når festen er slut, samle alle de flasker og dåser, og slå dem i for kontanter, hvis du bor i en stat med en flaske eller kan indbetale system, kan du være i stand til at få 5 eller 10 US cent pr container. Du kan også gå på udkig efter dem i skraldespande eller langs trafikerede veje, især landområderne.
 2. 2
  Skrot en junk bunke. Alle ved du kan slå flasker og dåser til kontanter ved at bringe dem i at blive genanvendt, men andre metaller såsom stålskrot (værdi et sted mellem 1 eller 2 cent per pund) eller som kobber eller aluminium (værdi betydeligt mere) kan også hente gode priser. Hvis du har fået en stor bunke skrot i din baghave, eje en junked autocamper eller andet køretøj, eller kender en ulovlig losseplads, kan du sortere og sælge det.
 3. 3
  Skrot en værdiløs computer. Computere er fulde af værdifulde metaller (ex. kabinet er som regel lavet af stål og / eller aluminium, plus CPU'er, RAM, bundkort og PCI alle indeholde guld). Hvis det er muligt, samle en god bunke af disse dele (tilbyde at tage forældede computere fra hænderne på en bygning eller skole laver betydelige opgraderinger eller find junked computere i gebyr annoncer, for eksempel) og sælge dem i løs vægt, som vil gøre dig mere penge. Må ikke skrot gode computere, hvad du får for det skrot sandsynligvis ikke vil være så meget som du får for komponenter i orden.
 4. 4
  Hunt for pre-1982 øre. Disse indeholder betydelige mængder kobber (mens nyere er legeret med zink for at skære omkostninger) og er mere værd end en cent stykket. Køb ruller af øre i banken, sortere dem for at finde ældre mønter, derefter returnere dem, du ikke ønsker. Læs Sådan hamstre kobber øre for mere information.
 5. 5
  Hunt for pre-1964 sølv halv dollar. Disse er 90% sølv og er mere værd end halvtreds cents stykket. Som med øre, købe ruller af sølv dollars i banken, og kun beholde de mest værdifulde. Læs Sådan finder sølv halv dollar for mere information.

Bliv en bevægende reklame

 1. 1
  "Wrap" din bil i en annonce. Der er virksomheder med klistermærke programmer samt.
 2. 2
  Bær t-shirts, tøj, kostumer, der reklamerer en virksomhed. Ud over at modtage en gratis t-shirt, kan du få betalt for hver dag, du bærer skjorten til et offentligt, iøjnefaldende sted.
 3. 3
  Få en midlertidig tatovering på din pande, en gravid mave eller andre dele af kroppen. Bortauktionere et kropsdele til reklameplads til den højestbydende.

Gør småjobs

 1. 1
  Find fokusgrupper i dit område. Overvåg lokale udstationeringer eller søg et site som FindFocusGroups.com at finde en fokusgruppe i dit område, som du er berettiget til at deltage i. Tjek jævnligt, selvom lønnen tendens til at være fremragende, de er mindre hyppige end mange andre muligheder.
 2. 2
  Board andens kæledyr. Find en ven eller en ven-of-a-ven, der kommer ud af byen og tilbyder at tage sig af deres kæledyr, mens de er væk. Professionel boarding steder tendens til at være meget dyrt (for ikke at nævne upersonlige og skræmmende for et kæledyr), så din hyggelige lille hus eller lejlighed kan synes som en meget flot alternativ. Omkring helligdage, fylde PET-pensionærer op hurtigt, hvilket betyder at du kan sandsynligvis opkræve mere.
 3. 3
  Overvej dag arbejdskraft. Der er vikarbureauer, der specialiserer sig i denne type arrangement, og du kan få udbetalt ved slutningen af ​​arbejdsdagen. De arbejdspladser, du finder gennem et agentur kan variere, men er normalt i byggeri, fabrikker, kontorer, og produktion. Et alternativ til at finde dag arbejdskraft er at gå, hvor andre daglejere mødes (normalt gadehjørner eller parkeringspladser) og vente på arbejdsgivere (entreprenører, anlægsgartnere, boligejere og små virksomhedsejere).
  • Tjek din lokale avis eller internet rubrikannoncer at finde hurtige arbejdskraft gigs, som maleri, slåning, eller flytte arbejdet. Amazon Mechanical Turk er pålidelig og har masser af udstationeringer, men lønnen tendens til at være lav.
  • Overvej, om eller ikke at gå gennem et agentur. Hvis du går den ikke-agentur rute, kan du få betalt kontant - men husk på, at mindre formelle ordninger kan resultere i din ikke får betalt, eller værre, at komme til skade uden nogen form for kompensation.
  • Må ikke være genert over at gøre småjobs. Lawn-slåning, babysitter, hækkeklipning, hund-walking, hus-siddende og de-rod kan alle fungere som hurtige måder at få kontanter.
 4. 4
  Bliv en gade performer. Hvis du kan danse, spille musik, mime, synge, eller fortælle vittigheder, kan du sikkert få nogle penge ved at optræde i offentligheden. Men du behøver ikke gøre det, medmindre du er faktisk god til det. Sammensæt en god handling og finde et sted at udføre. Giv folk en dosis af levende underholdning, og forhåbentlig vil de belønne dig med tips.
  • Hvis der er en gruppe af du forsøger at finde hurtige penge, sammensætte en hurtig sketch for lidt af gadeteater.
  • Nogle gange kan du kombinere noget gratis med en anmodning om en donation "som ønsket." For eksempel giver ud gratis knus, men foreslå folk, at en donation vil blive værdsat. Må ikke skubbe det selv!
  • Kontroller altid vedtægterne, før du udfører i et offentligt rum.
 5. 5
  Panhandle. Et panhandler er en person, der afhænger af den spontane velgørenhed fremmede for deres overlevelse. Hvis du virkelig har brug for kontanter, kan du sluge din stolthed og beslutter at bede om hjælp. Lav et skilt, finde en god placering, så spørg høfligt for pengene, og sige tak. Et tegn, der er vittig eller detaljer noget interessant er mere tilbøjelige til at have folk stoppe op og hjælpe end en fyldt med en litani af klager over at være ned og ud.
  • Cyberbegging bliver stadig mere populær, og der har været nogle fantastiske succeshistorier, men disse er undtagelsen snarere end reglen. Mens der er nogle steder, hvor du kan tigge bare ved at sætte op en kortfattet annonce, hvis du søger at gøre nogen væsentlig penge du nok nødt til at bygge dit eget websted og investere tid og penge i det for at gøre det til en succes. Desuden cyberbegging virkelig irriterer nogle mennesker, og du kan få dårlig sociale medier feedback.
  • Vær sikker på, at panhandling eller tiggeri er tilladt, hvor du bor.

Tjen penge hurtigt snyde ark


Tips

 • Enhver ordning, der tyder på, du vil tjene penge hurtigt, bør være meget omhyggeligt, før du involverer dig. Må ikke bruge penge på at få penge på sådanne ordninger, hvis du ikke har fået mange penge lige nu, holde det for at sætte mad på bordet, eller du måske aldrig ser sit værd igen.
 • Raid hver del af dit hus, hvor du er tilbøjelige til at have gemt penge - penge bokse, frakke lommer, Jean lommer, reservedele tasker, ferie poser, ned på bagsiden af ​​sofaen, under møbler, gemt i krukker på bagsiden af ​​skabet, osv. Tænk! Det kan være muligt, at der er masser af mønter, der kan blive opdaget, og de kan endda være nok til at dække en købmand løbe eller nat ud.
 • Overveje at tage op hund walking. Folk, der ejer hunde, men der er for travlt til at gå dem vil sætte pris på chancen for at få hundene gik. Være professionel, udgør en flyer og begynde dør knocking eller folder slippe. Brug din mobiltelefon til kontakt, på den måde kan du få den kalder uanset hvor du forsøger at rejse penge!
 • Hvis du tager på en deltidsstilling, få en, der giver tips, så du får øjeblikkelig kontanter fra den første dag. Det kan være en lang ventetid indtil første betale andet.
 • Har du hvad det tager at tutor fra hjemmet? Hvis det er sæson for desperation før eksamen, måske du kan indtaste på denne stress, hjælpe nogle mennesker passerer deres eksamener og lave en sød pose penge på én gang. Annoncere online, på opslagstavler og på gaden boards eller stolper. Gå til campusser og finde deres opslagstavler og pin up dit tilbud. Gøre det endnu mere fristende ved at tilbyde en gratis kop kaffe med hver mentorordningen session!
 • Hvis du har en prime parkeringsplads stedet, men du ikke bruger, kan du overveje at leje det til nogen, der har brug for det. Du kan tjene gode penge på denne måde.
 • Udleje et værelse i dit hjem. Har du et ekstra værelse eller gæstelejlighed, der ikke er behov for? Folk er altid på udkig efter overkommelig indkvartering og dette kunne være et hurtigt afkast på penge. Overvej enten langfristede eller ferie leje indstillinger, afhængigt af årstiden og dine behov.
 • Glem ikke at tjekke dit kreditkort belønninger. Der kan være værdikuponer at hævde, der kan dække ting, du skal få.
 • Vidste du købe billetter til en stor begivenhed lidt tid væk? Overveje at sælge dem. Undgå skalpering dem selv, de skal sælges lovligt, hvilket enten betyder til kostpris eller kontrollere de vilkår og betingelser for at se, om de tillader salg på, hvad markedet er parat til at betale. En anden mulighed er at vende tilbage emner, du ikke har brugt endnu, men købt for nylig. Du får mere end det!
 • Hvis du har livsforsikring, kan du være i stand til at få adgang til nogle af det. Tale med en repræsentant med ansvar for Deres politik.
 • Totally nødlidende? Søge akut assistance fra en velrenommeret velgørenhed. Eller søge et payday lån, men kun på betingelse af, at disse kan være en ond cirkel, med stor interesse, medmindre du betaler det tilbage omgående, gør det ikke, hvis du ikke kan betale det tilbage i næste uge. Måske bede din arbejdsgiver om et forskud, det vil være billigere.

Advarsler

 • Hvis du kommer til at sælge noget, angive en pris, der vil sikre et salg. Må ikke sætte den for højt eller ingen vil købe, lige, brug det ikke for lavt, ellers vil du ikke være i stand til at lave en ordentlig sum penge (en undtagelse til dette er, hvis du er alvorligt desperate).
 • Sørg for, at uanset hvad du laver ikke overtræder nogen lokale love eller regler.
 • Mens gambling er en mulighed, er det også sandsynligt, at være en meget stor miste. Hvis du har så få midler, som du ikke er sikker på, hvor det næste måltid eller busbillet kommer fra, springe denne indstilling totalt. Og selv hvis du gør vælger det, holde til side alle penge er nødvendige for regninger, husleje og mad og spille for meget low stakes.
 • Artikel gård websteder er ikke en god hurtige penge mulighed. De er dårligt betragtet (så de vil ikke forbedre din skriftligt omdømme), og de er langsomme til at betale (normalt i slutningen af ​​måneden), og du ofte nødt til at have en vis mængde læser per artikel for at få nogen betaling. Desuden afkast er generelt elendig.
 • Hvis der går for daglejer ruten, huske på, at der er uvilje mod disse typer af arbejdstagere, nemlig illegale udlændinge (eller illegale indvandrere, hvis du er i en jurisdiktion uden for USA).