Wkodk

Hvordan man skriver en helt uimodståelig virksomhed forslag

Oplev nogle af de meget effektive overtalelse teknikker, der vil gøre din joint venture forslag til profit-trækker partnerskaber igen og igen.

Steps

Hvordan man skriver en helt uimodståelig virksomhed forslag. Find ud af om din potentielle partner ved at tale med dem, læse deres mission og forsker dem - samt at lære, hvordan de træffer beslutninger.
Hvordan man skriver en helt uimodståelig virksomhed forslag. Find ud af om din potentielle partner ved at tale med dem, læse deres mission og forsker dem - samt at lære, hvordan de træffer beslutninger.
 1. 1
  Find ud af om din potentielle partner ved at tale med dem, læse deres mission og forsker dem - samt at lære, hvordan de træffer beslutninger. Dette vil afsløre de "knapper", som du bliver nødt til at trykke på, som du beskriver fordelene ved partnerskabet (dvs. mere overskud, noget nyt at tilbyde deres kunder, at give deres virksomhed et ny kant på konkurrencen, etc.).
 2. 2
  Lav et tilbud, de ikke kan afslå. Igen, vil dette også tage nogle forskning, men inden for rimelighedens grænser, bør du bøje tilbageskridt for at imødekomme dine potentielle partner og gøre det så rentabelt for dem som muligt. Husk, at de kunder, du får fra et joint venture (JV), vil købe fra dig igen og igen - og det er som regel den "back end profit" efter JV, hvor den virkelige penge bliver lavet...
 3. 3
  Gør det så nemt som muligt for dem at sige "ja". Folk i almindelighed er obnoxiously doven. Mange forslag er blevet afvist, fordi de enten synes for kompliceret - eller det lyder som alt for meget arbejde, uanset hvor lukrative de er. Forenkle dit forslag, og om nødvendigt træffe på de fleste af arbejdsbyrden - husk, at du sidder på en guldgrube!
 4. 4
  Vis dem penge. Må ikke være vage, når det kommer til potentielle indtjening. Logisk forklare din udsigt, hvor meget de med rimelighed kunne tjene fra partnerskabet. Det er meget vigtigt, at du ikke bare lave et "kvalificeret gæt" - basen dine forudsigelser helt på din nuværende markedsføring statistik, salg omregningskurser og andre reale data. Dette er sandsynligvis den mest oversete - men afgørende - en del af en given JV forslag.
 5. 5
  Være personlige. A "dåse" eller upersonlig forventes forslaget vil ikke engang gøre det mere end ti sekunder, før bliver smidt i skraldespanden. Forholde sig til din udsigt, og understrege deres værdier ved at validere deres interesser, mål og lidenskaber. Også, hvis du vil virkelig gøre en forskel, så send dit forslag som en papirkopi via UPS eller FedEx. E-mail er simpelthen for nemt at ignorere, slette eller glemme alt om.
 6. 6
  Tilføj en reel følelse af uopsættelighed. Du ønsker at subtilt hint til din potentielle partner, at du ikke vil vente længe med at høre tilbage fra dem - hvilket er sandt, fordi hvis de siger "nej, er du nødt til at finde en anden alligevel Word dette i sådan en?. måde, at det tvinger dem til handling enten måde - men vær ikke anmassende, vildledende eller urealistiske.
 7. 7
  Opbygge rapport med din udsigt. Du må forstå, at de fleste af erhvervsfolk - især dem, der er meget vellykket - ville meget hellere arbejde med en person, de kender, kan lide og tillid end en komplet fremmed. Faktisk er det afgørende, at du gør dette, før du endda sende dem et forslag...

Tips

 • I stedet for at koordinere en gang påtegninger, hvorfor så ikke foreslå en igangværende "co-projektet" af en slags? Denne vilje udnytte både af dine ressourcer på ubestemt tid
 • Rapport er alt. Din absolutte # 1 prioritet er at få din potentielle partner kan lide og stoler på dig. Hjælpe dem ud på en eller anden måde, og blive deres ven, før foreslå en JV.
 • Tilbyd at hjælpe din potentielle JV partner først - husk at i de fleste tilfælde, vil de hjælpe dig til gengæld.

Advarsler

 • JV er er seriøs forretning. Du faktisk står til at miste så meget som du kan vinde, hvis du ender med at arbejde med et skyggefuldt partner. Være meget forsigtige, og efterlader ingen sten un-turned ved udarbejdelsen din aftale - samt handlen selv.
 • Uanset hvad du gør - Brug ikke "JV forslag skabeloner". Disse er rene skrald, og de vil kun frastøde eventuelle partnere fra at tage dig alvorligt.