Wkodk

Sådan panhandle

Det er en tigger stolthed, at han ikke er en tyv -. Japanske ordsprog

En panhandler er en person, der afhænger af den spontane velgørenhed fremmede for deres overlevelse. I nogle dele af verden, er tiggeri det eneste alternativ til sult, især i forbindelse med en dårlig økonomi eller undertrykkende. Du ved aldrig, hvornår du måske nødt til at bede fremmede om hjælp, uanset om du er blevet overfaldet i et fremmed land, og har brug for penge nok til at gøre det hjem, eller livet handler dig en særlig hård hånd kort (som misbrug, handicap, krig), eller du bliver så utilfreds med dine eksisterende muligheder, tiggeri virker som et bedre alternativ.

Steps

Sådan panhandle. Husk, hvad du tilbyder.
Sådan panhandle. Husk, hvad du tilbyder.
 1. 1
  Synk din stolthed. De fleste mennesker finder det svært at stille tigge penge fra eller pårørende, det er endnu sværere at tigge fra komplet fremmede, hvor alle kan se dig. Alligevel, er du nødt til at suge det op og være ydmyg. Hvis du allerede har udtømt de alternativer (se tips) og tiggeri er din sidste udvej, kan det hjælpe at huske på, at i mange lande, er tiggeri ikke holde den stigmatisering det gør i det meste af, og nogle steder beder om almisse betragtes som en hæderlig erhverv.
  • Erkend, at den første øvelse i forfølgelsen af mange spirituelle veje er "tiggeri" (buddhisme, Krishna, andre), og uanset om du er enig med disse discipliner eller ej, er det lærerigt at bemærke, hvorfor det er sådan.
 2. 2
  Husk, hvad du tilbyder. Folk, der giver dig penge nok gør det, fordi det gør dem til at føle godt. En person er mere tilbøjelige til at hjælpe dig, hvis de kan identificere sig med dig, og hvis de føler, at deres bidrag vil gøre en betydelig forskel i din situation. Nogle gange, folk giver almisse af religiøse grunde, og andre gange fordi de føler sig skyldig for at have været født med så meget mere end andre uden at have nødvendigvis fortjent det. Jo mere du lærer om, hvorfor folk giver, jo bedre vil du være i at modtage.
 3. 3
  Ryd op. Før du begynder, at gøre en indsats for at se præsentabel. Du har bestemt ikke ønsker at blive ildelugtende af alkohol, for eksempel, men du bør også kam dit hår, praksis generelt god hygiejne, og kjole i ren, men billigt tøj. Hvis du skiller sig ud, folk er mere tilbøjelige til at give dig penge. Bær behageligt og kjole i lag, så du ikke får det for varmt eller koldt. Du ønsker at præsentere et billede af en hårdtarbejdende, normal person, der er ligesom de mennesker, som du beder om penge, bortset fra at du er lidt ned på dit held.
 4. 4
  Lav et skilt. En simpel skilt på et stykke pap gør dig mere synlig og fortæller din historie, det er reklame, plain and simple. Husk, du ønsker at få folk til at føle sig godt for at give dig penge, så giv dem en grund: du er lige blevet fyret, har du fået en familie at brødføde, etc., og du har brug for hjælp. Fortæl din historie præcist og gøre dit tegn i sirlige, store bogstaver. Sørg for, at brevene er fed nok til at læse, og det kan være en god idé at vilje omfatte nogle stavefejl, Det vil hjælpe dig til at se mere patetisk, eller det kan starte en samtale med en potentiel kunde.
 5. 5
  Find en passende placering. Beliggenhed er altafgørende for en vellykket tiggeri bestræbelse, og det vigtigste aspekt af placering er trafik. Jo mere trafik, du kan få, jo bedre. Der er to generelle tilgange til placering: du kan målrette mund trafik eller bil trafik, men normalt ikke begge dele.
  • Gangbar: Find en travl fortovet og "nedsat shop" for at være mærkbar og uundgåelig, men diskret. Gadehjørner og offentlige pladser (steder, hvor en masse mennesker har tendens til at bremse eller stoppe) er normalt gode placeringer. Butikker, hvor folk gør små indkøb, såsom spiritus, og bekvemmelighed butikker, er ofte gode, fordi folk vil komme ud med forandringer. Eksperimentere lidt med forskellige steder for at finde de bedste spots. Må ikke ramt de mennesker op for forandring, når de går ind i butikken. Vente, indtil de kommer ud. For maksimalt afkast, hvis butikkens penny cup er tom, og én på tværs af gaden er også bør du finde et andet hjørne.
  • Auto trafik: Find en median eller kantsten på en travl skæringspunktet med en lang stoplys. Medianen bør være lige ved siden stoppet biler 'Windows, helst på førersiden (hver bil har en driver). Du kan stå på plads eller, endnu bedre, langsomt gå op og ned medianen når biler bliver stoppet ved lys. Se Advarsler for sikkerhedsmæssige overvejelser, når der beskæftiger sig med auto trafik.
 6. 6
  Smil og høflig måde. Du ville blive overrasket over, hvor langt en enkel, fordringsløs smil vil gå. Smil er indbydende, og sætte folk på lethed. Især i USA, generelt folk sætter pris på en positiv holdning. Så igen, så husk at du er nede på dit held, og du måske ønsker at spille det lidt anderledes. Uanset din tilgang, siger "" eller "god morgen" til folk og gøre en indsats for at lægge mærke til dem høfligt-they'll være mere tilbøjelige til at gøre det samme for dig.
 7. 7
  Spørg om penge direkte og blødt. Du kan antage, at folk ved, du vil have penge, og de fleste mennesker gør, men du har stadig til at arbejde for det. Spørg forbipasserende pænt og i et roligt voice-they'll nødt til at lytte mere omhyggeligt og kan bremse ned, og du vil også forekomme mindre aggressive. Har noget at sætte penge ind: en kop, en kasket, en guitar tilfælde en gryde, osv. Dette gør det nemmere for folk at hurtigt at droppe nogle ændringer i. Empty det regelmæssigt, så folk-både kunder og potentielle skurke-kan ikke se, hvor meget du bringer i.
 8. 8
  Husk stamgæster. Hvis du ofte et bestemt sted, gøre en indsats for at huske de mennesker, der giver dig penge. Du kommer sandsynligvis ikke får en chance for at kende dem ved navn (selvom du måske), men du kan genkende deres ansigter og eventuelle særlige kendetegn for eksempel, kan en person bære en paraply hver dag, selv når det ikke regner, og give dem en særlig hilsen. Måske endda give nogle regulars indtagende øgenavne, hvis du ikke kender deres rigtige navne.
 9. 9
  Tak alle. Hvis nogen giver dig penge, vise din påskønnelse. Selv når folk ikke give dig penge, takke dem (implicit) bare for at lytte, og ønsker dem en god dag. Hvis du gør det vil gøre dem til at tænke sig om to gange at nægte din anmodning næste gang de passerer dig.
 10. 10
  Tilbyde noget til de høflige mennesker, en lille symbolsk tak. En lille strikket rose, et træ (eller sæbe) udskåret hjerte, nogle gange endda en fancy malet flaske cap vil gøre (neglelak værker for dette). Find noget billig og let. I virkeligheden ville du blive overrasket over hvor mange mennesker vil tage det (selvom det er nytteløst at dem), og være virkelig rørt.

Tips

 • Være en god nabo. Dine forbindelser med nærliggende virksomheder og andre panhandlers kan gøre eller bryde din indsats. Vær høflig og samarbejdsvillig virksomhedsejere og deres kunder. Vis din påskønnelse for deres tolerance ved nedladende deres butik, hvis du kan, og hvis du bliver bedt om at forlade eller bedt om at stå lidt længere væk, så gør det uden argument. Din behagelig fremtoning bør også bidrage til at afhjælpe mange virksomhedsejere bekymringer om dig. Hvis dit forhold med en virksomhed og dens personale er stærk nok, kan du endda finde dig selv først i rækken til at udfylde et nyligt fraflyttede stilling opvask. Altid være venlig over for andre tiggere, så godt, og undgå territoriale stridigheder. I det mindste vil du undgå farlige og grimme skænderier og du kan endda få nogle gode penge at gøre tips og få nogle venner.
 • Bliver uden for en butik til at tage ændring fra brudte dollars kan være en god idé, men nogle butiksejere vil ikke tillade det. Altid sørge for at sørge for, at du vil holde sig ude af problemer.
 • Er donationer svindende i en hidtil førsteklasses beliggenhed? Måske har du været afhængige af venlighed eller "regulære", der ønskede at hjælpe dig på dine fødder, men som nu tror, ​​at du bare doven. Flyt på. Mange langsigtede tiggere, især dem, der arbejder biltrafik i kryds, bevæger daglig nogle endda rejse fra by til by cyklisk.
 • Gengældelse gør det nemmere for folk at hjælpe dig. Nogle byer er så fuld af tiggere alt du vil gøre, er ked af de lokale endnu mere, uanset hvor ægte dit hårde held historie, så tilbyder en gensidig aftale af en slags og du kan finde folk reagerer på dig anderledes. Spørg på den lokale politistation omkring en hawkers licens, så køb billige ting og sælge dem med fortjeneste (f.eks lightere kan koste 8 for £ på markederne, men sælge for £ 1 hver uden for en pub natten, kan paraplyer koste så lidt som 99p men blive solgt på et par quid hvis det ser ud som regn) - folk vil betale denne præmie og du viser at du gør en indsats for at komme ud af problemer ved dig selv, og så er meget mere tilbøjelige til at hjælpe dig!
 • Nogle muligheder for at se på, før afhængig panhandling for at overleve, er:
  • Lokale kirker, non-profit organisationer, suppekøkkener, shelters og relaterede tjenester, der er designet til at hjælpe dig med at komme tilbage på dine fødder.
   • For eksempel, hvis du er hjemløse eller sårbar huse og bor i Storbritannien har du ret til at sælge The Big Issue. De fleste byer har et stort problem kontor, hvor du kan tilmelde dig til at blive en sælger og sælge magasiner. Hvert nummer koster dig £ 1, og kan sælges for 2 £.
  • Jobs, der anses for uønskede af de fleste, for det meste involverer rengøring og hårdt manuelt arbejde. For nogle bliver en nomadisk hobo er at foretrække frem panhandling.
  • Busking eller udførelse for pengene på gaderne som en gademusikant eller levende statue, for eksempel. Hvis du kan danse, spille musik, eller fortælle vittigheder, kan du krydser linjen fra tigger til street performer, og du nyder normalt flere donationer. Men du behøver ikke gøre det, medmindre du er faktisk god til det. Også levende statuer er ikke de mest velkommen gademusikanter på gaden. De fleste gademusikanter kalder dem "Crate snegle", fordi de står på en kasse, der er blevet dekoreret, og angiver, at de vil have penge for at gøre absolut ingenting.
 • Hvis du er i et område med en masse af strøelse, kan det hjælpe dit billede, hvis du afhente og kassér kuld. Dette viser, at du er en god borger ned på dit held.
 • Cyber ​​tiggeri bliver stadig mere populær, og der har været nogle fantastiske succeshistorier, men forvent ikke store resultater. Mens der er nogle steder, hvor du kan tigge bare ved at sætte op en kortfattet annonce, hvis du søger at gøre nogen væsentlig penge du sandsynligvis nødt til at opbygge din egen hjemmeside, og investere tid og penge i det for at gøre det til en succes.

Advarsler

 • Afhængigt af hvad du vil have penge til, kan du ikke ønsker at være helt ærlig, selv om nogle mennesker virkelig sætter pris på det, hvis du er ærlig nok til at sige, at du bare ønsker at købe en øl. Det er sagt, du ønsker at give indtryk af at være alvor. Hold din historie troværdig, og generelt ikke falske en handicappet, at du ikke har. Frem for alt, ikke sige, at du vil arbejde for mad, hvis du ikke er virkelig parat til at gøre det.
 • Må ikke blot sige Kan du bare give mig nogle penge? IKKE være uhøflig. Vær venlig og taknemmelig!
 • Hvis du er en kvinde på gaden, være forsigtige. Der er skræmmende mennesker derude. Du behøver ikke at være bange for dem, men helt sikkert være forsigtig.
 • Det kan ikke være en god idé at panhandle i et område hvor der er butikker med "help-ønskede" tegn hængende i deres vinduer. Folk vil antage, at du er villig til at arbejde, og kan ikke føle sympati for din situation.
 • Mange jurisdiktioner har nu love mod tiggeri. De fleste af disse bekymring "aggressive" panhandling, såsom at være verbalt misbrug, ved hjælp af intimidering eller stående i nærheden pengeautomater. Du kan også blive opkrævet for loitering, skudt og dræbt, eller løsgængeri. Lær lovene, og hvis du støder på politiet, være høflig og gøre et punkt ikke at bryde loven igen. Hvis dit land har en anti-tiggeriet lov, gade tiggeri er ikke sådan en god idé.
 • Catering til biltrafikken kan være farlige. Må ikke gå i gaden mellem bilerne, og vælg medianerne, der tilbyder dig masser af plads til at stå uden at træde ud på gaden. Må ikke blokere trafikken. Må ikke indsamle penge fra folk efter deres lyser grønt, fordi folkene bag dem vil få dig anholdt.
 • Må ikke bede om penge, mens ryge en cigaret (eller noget andet for den sags skyld), eller samtidig med at drikke alkohol. Folk vil bare antage pengene vil gå til cigaretter eller narkotika, ikke noget væsentligt.
 • De fleste mennesker vil ikke give dig penge. Faktisk vil du mødes med mere vrede end. Må ikke lade det få dig ned, det er en kendsgerning i din situation. Prøv at holde en attitude, og aldrig vise din frustration.
 • Der er en vis uenighed om, hvorvidt bringe kæledyr gør ondt, eller hjælper din bundlinje. Hvis du har din velnærede hund med dig, kan folk ræsonnere, du kan spise. Dog kan have et kæledyr også gøre dig se mere som dine kunder. Uanset hvad du gør, ikke bringe langs en underernæret eller syge dyr. Folk vil foragte dig for mishandling dit kæledyr.