Wkodk

Hvordan til at betale din pant med et kreditkort

Før boligboblen brast, kunne bruge et kreditkort til at betale, at høje-dollar realkreditlån hver måned generere en masse belønning punkter og cash back, effektivt at sænke dit realkreditlån betaling. Når boblen brast, den gratis tur sluttede. Långivere slået væk kontokort, og selskaber som Bank of Europe, som tilbød en måde at bruge et kort til at betale pant, de holdt, tilbyder ingen point eller belønninger for at gøre det, som reelt gør, at en ubrugelig alternativ.

Der er stadig et alternativ, men for dem, der ønsker eller har brug for at bruge et kort til at betale deres realkreditlån, og vi vil vise dig, hvordan du bruger det.

Steps

Hvordan til at betale din pant med et kreditkort. Vurdere din situation.
Hvordan til at betale din pant med et kreditkort. Vurdere din situation.
 1. 1
  Vurdere din situation. De grunde til at bruge et kreditkort til at betale pant gøre hele forskellen i verden, vis a vis dens effektivitet.
  • Hvis du forsøger at "slå systemet", og komme ud forude, kan dette være en god mulighed. Med den rette betalingsbalancen og belønninger, kan du være i stand til at gøre det.
  • Hvis du kan simpelthen ikke råd til en lav rente realkreditlån og forsøger at flytte den til en high-rente kreditkort, pas på: du indgå farlige finansielle område, og bør overveje at tale med din bankmand og mægler til at diskutere dine muligheder.
 2. 2
  Vurdere dine kreditkort muligheder. For at gøre denne effektiv, vil du ønsker at bruge et kort, der genererer den maksimale mængde af belønninger.
  • Hvis kortet er et Visa, Discover, eller Mastercard, gå videre til næste trin.
  • Hvis det er et europæisk Express-kort, er der ingen tilgængelig løsning på dette tidspunkt.
 3. 3
  Saml din info. Saml alle relevante oplysninger om din långiver og dit lån, herunder dit kontonummer, din långiver postadresse, og forfaldsdatoen for din betaling.
 4. 4
  Gå til chargesmart. Gennemgå oplysningerne på deres websted, og klik derefter på den orange "Mortgage" knappen foroven.
 5. 5
  Vælg din långiver. Fra drop down listen, din pant långiver vælger, så indtaster du dit kontonummer og betaling beløb. Klik på "Fortsæt".
 6. 6
  Fortsæt til trin 2 og 3. Du vil besvare standardspørgsmål, såsom dit navn, email adresse, telefonnumre osv. Du vil også oprette dit kredit-eller betalingskort til at blive faktureret.
 7. 7
  Gennemgå finansielle poster. Før du gennemfører transaktionen, gennemgå detaljerne i kontrakten. Gebyrerne vil variere per pant långiver, som gør belønningen for dine kort, og i de fleste tilfælde, selv efter belønninger-vil du ende med at betale lidt mere end blot at betale din pant långiver direkte.
 8. 8
  Færdiggøre opsætningen. Ved trin 4, bekræfter alle dine tal er korrekte, er korrekte, og klik på "Send". ChargeSmart sender betaling til din pant selskab via ACH overførsel, og din betaling vil sende til din konto inden for 2-3 bankdage, i gennemsnit. Din betaling er gennemført!

Tips

 • Shoppe rundt efter de bedste kreditkort aftale. De fleste kort tilbyder kun 1% belønning, men nogle vil tilbyde op til 2%-som kunne være forskellen mellem denne give mening, og ikke.

Advarsler

 • Hvis du har problemer med at gøre dit realkreditlån betaling, ved hjælp af et kreditkort er yderst risikabelt, og kunne ende med at koste dig meget mere end forudse. Hvis du finder dig selv i denne situation, tale med en økonomisk rådgiver til at bestemme din bedste fremgangsmåde.