Wkodk

Sådan aktiveres en bil ind i en bevægende reklame

Et køretøj wrap er som en kofanger mærkat på steroider, og det kan tjene dig eller din lille virksomhed penge. Hvis du ønsker at sælge reklameplads til en professionel bil-indpakning virksomhed eller er på udkig efter en ny måde at reklamere for din egen virksomhed, kan du læse disse retningslinjer på Google for at vende en bil ind i en bevægende reklame.

Steps

Sådan aktiveres en bil ind i en bevægende reklame. Bestem din berettigelse.
Sådan aktiveres en bil ind i en bevægende reklame. Bestem din berettigelse.

Wrap din bil til et andet selskab

 1. 1
  Bestem din berettigelse. Nu, at hemmeligheden bag bilen-indpakning er ude, kan virksomheder, der gør det være langt mere selektiv i hvis bil de vil wrap. De bedste kandidater, drive lange afstande gennem populære områder i travle trafik timer, hvilket sikrer maksimal eksponering. De har også pænere køretøjer. De bedste kandidater:
  • Kør 1000 miles per måned.
  • Commute i områder, der er relevante for annoncørens marked.
  • Kan passere en baggrund indskrive
  • Køre bil med masser af annonceplads såsom SUV'er, varevogne og VW biller
 2. 2
  Find den rigtige bil-indpakning virksomhed. Søg efter reklame selskaber i dit område via internettet eller de gule sider. Spørg, hvad partnerskaber de har med virksomhederne. Læs kontrakten grundigt. Vigtigst er det, sørg for, at virksomheden lovligt annoncerer i dit område, og at det ikke bare et fupnummer.
  • Spot bil-indpakning svindel. Med økonomien er, hvad det er, er bil-indpakning svindel på fremmarch. En almindelig teknik svindlere anvendelse er at sende potentielle kunder en betydelig check og derefter anmode om, at en del af kontrollen forbindes tilbage til dem for at dække udgifterne til indpakning. Fangsten er, at checken i sidste ende vil hoppe, men din bankoverførsel ikke kan. Som en tommelfingerregel bør du ikke betale en anden virksomhed op foran - endda en lille smule - hvis hele pointen er at få dem til at betale dig. Med andre ord, hvis planen lyder højtravende ikke har tillid til det.
 3. 3
  Beslut graden af indpakning du er komfortabel med. Villige til at gå hele ud? Det er en fuld wrap. Ønsker at bevare en vis autonomi? En halv-wrap kan være mere passende. Blot ønsker at dyppe din tå i vandet? Målet for en forrude decal eller endda en beskeden lil 'bumper sticker. Bare husk, at jo mere plads du tilbyder, jo mere vil du få betalt.
 4. 4
  Forhandle din bil-wrap aftale. Konkurrence om big-name bil indpakning bliver stiv. Hvis din bil eller rute ikke er op til deres standarder, så tænk lokale virksomheder din pendler kan appellere til i stedet. (Hvis du kører rundt et kollegium campus, for eksempel, kan en butik, der køber og sælger lærebøger være lige den ting.) Sæt en annonce i avisen eller på Craigslist beskriver din bil, pendler, og månedlige kilometertal for at se, om nogen andre skridt videre med et tilbud.

Wrap din bil som en selvstændig annonce

 1. 1
  Braklægning et marketing budget. Sæt et budget for, hvad du vil bruge, før du kontakter en trykkerier til at gøre din annonce. Dette vil forhindre dig i at gå overbord med for mange add-ons eller statister. Hvis du er på et budget, gå halvvejs med en 375€ perforeret grafik på din bagrude. For fyldigere, højere kvalitet dækning, forberede sig på at tilbringe 2240€ eller mere, når sammenlignet med billigere vinyl-cut bogstaver eller magnetiske mærkater.
 2. 2
  Find din målgruppe. Tænk over dit produkt og hvilken type publikum, du ønsker at målrette med din annonceplads. Husk, hvor du pendler og hvad tid du pendler i høj grad vil påvirke, hvem der ser det. For eksempel overveje markedsføring dit produkt til teenagere, hvis du finder dig selv at køre med gymnasier tidligt om morgenen på vej til arbejde.
 3. 3
  Planlæg en pendler, der bedre målrettet dit marked. Ligesom klogt, hvis du finder dig selv at køre forbi en masse købmandsforretninger måske familie orienterede annoncer være bedst.
 4. 4
  Design den rigtige bil wrap. Overveje at hyre en kunstner, hvis du ønsker at opnå en vanskelig grafik design. De fleste virksomheder, reklamer kan have nogen til at hjælpe guide dig gennem designprocessen.
  1. Liste din virksomhed eller produkt. Sørg for, at hver chauffør, uanset hvor kort de ser bilen, vil være i stand til at fortælle, hvad dit annoncerede produkt er. Foretag bogstaverne store og fed.
  2. Liste en hjemmeside eller et telefonnummer til kontakt. Ofte biler vil køre for hurtigt at se mere end et produkt navn og en hjemmeside til at besøge for at få flere oplysninger. Sørg for, at hvis de ønsker at Google dit produkt, når de kommer hjem, vil de vide, hvad de skal søge, eller hvor de skal gå.
  3. Henlede opmærksomheden på din bil. Bruge grafik, farver og / eller tekst til at bringe i drivere. Gør ikke din bil også distraherende at bilisterne vil gå ned, men gør det klart, nok, at en chauffør vil blive trukket til at se på din bil.
 5. 5
  Forskning trykning citater til indpakning din bil. Du ønsker en effektiv, iøjnefaldende, opsigtsvækkende, farvestrålende grafik, der formidler identitet eller budskab af virksomheden, du annoncerer. Hvis din pendler er gennemtænkt, vil det være værd at investeringen, fordi det er nemmere at overse en magnetisk mærkat. Sørg for at dele dit budget med printeren selskab med henblik på at maksimere dine muligheder og stadig holde under budgettet.

Tips

 • Niveauet for investeringer har tendens til at styre kvaliteten af ​​de job, men endnu vigtigere, integriteten af ​​dit billede. En sand køretøj wrap har enorm appel og gør man ser mere troværdig end en magnet ville, men det kommer til en heftig pris!
 • Check med de lokale tegn butikker, før du forpligte sig til et køretøj wrap for tusindvis af dollars. En god man kan være pebret, men det kunne være overpris, hvis det er outsourcet. Brug altid et tegn på butik, der har deres egen solvent printer og erfarne installatører. Bed om en portefølje af arbejde!
 • Magnetiske decals ser måske hokey, men de kan identificere dit brand eller identitet i udvalgte tidspunkter af dagen med dit valg til at fjerne dem for privatlivets fred senere. Måske har du ikke ønsker at blive fanget reklame en politisk kampagne, når du kører gennem en aktivistisk del af byen?!

Advarsler

 • Check med de lokale håndhævelse, før du søger belyst messaging i mørke. Nogle stater forbyde blinkende eller animeret lys. Andre vil kun tillade visse farver, som rød, hvid eller gul, der skal anvendes inde i et køretøj i bevægelse og har koder mod front-vindue synlighed. Ikke alle lande er de samme! Du kan altid sætte lysskilte i bilen, når parkerede eller mens på udstillinger eller udstillinger til at fange opmærksomhed.
 • Vær sikker på din tegn butik eller køretøj grafiske installatør bruger kun et opløsningsmiddel-baseret print med en god beskyttende laminat eller jobbet vil blive forværret inden for seks måneder. Spørg om garantier for håndværksmæssig kvalitet.
 • Bilannoncer kan tiltrække potentielle tyveknægte på grund af den højere sandsynlighed for, at du har noget af værdi i din bil.