Wkodk

Sådan starter en skønhedssalon

Har du altid drømt om at blive en succes i skønhed virksomhed? Her er hvordan at lancere og etablere din helt egen skønhedssalon.

Steps

Sådan starter en skønhedssalon. Regne ud, hvor mange penge du har brug for.
Sådan starter en skønhedssalon. Regne ud, hvor mange penge du har brug for.

Opsætning butik

 1. 1
  Regne ud, hvor mange penge du har brug for. Starte en virksomhed kan koste en masse penge, og de fleste iværksættere ikke vende et overskud for det første år eller to. Her er hvad man skal overveje:
  • Kan du stadig støtter dig selv, mens din virksomhed får op at køre? Beregn hvor mange penge du har brug for de månedlige omkostninger, hvor meget af en pude, du har i opsparing, og hvor meget du absolut skal gøre hver måned for at holde sig oven vande.
  • Kom op med et driftsbudget. Beregn hvor mange penge du bliver nødt til at køre din forretning hver måned. Husleje, licenser, uddannelse, løn, leverancer og en nødfond.
  • Regne ud hvor meget du oplade for tjenester. Når du har et driftsbudget, vil du vide, hvor mange penge du har brug for at bryde selv hver måned. At opnå en fortjeneste, selv om, du nødt til at gøre mere end break-even. Vurdere, hvor mange tjenester (såsom hår nedskæringer, farver, manicure, osv.) kan du udføre i en uge og finde ud af, hvor meget de har brug for at koste for at du kan tjene penge.
   • Husk, at selvom du nødt til at opkræve nok til at være rentabel, kan du ikke oplade for meget - eller du vil køre væk kunder. Prøv at sætte en pris punkt, som er både retfærdig for dine kunder og velstående for dig.
   • Få en idé om, hvilke andre saloner opladning. Gennemse sammenlignelige saloner i dit område, og noterer de opkræver. Deres priser skal nok være i en række lignende.
  • Har du brug for en lille virksomhed lån? Lav en aftale med et lån officer på en lokal bank, og bede ham eller hende til at tale dig gennem processen med at få en lille forretningsplan. Før du går, skrive en hurtig oversigt over, hvordan du forventer din salon for at være rentabelt - uanset om det er fordi du tilbyder en unik service, eller fordi der ikke er nok saloner i dit område.
  • Finde ud af, hvordan du vil betale skat. Betale skat som en lille virksomhed er anderledes end at gøre det som en individuel, så sørg for at regne ud, hvad du har brug for på forhånd. For at spare dig tid og besvær, overveje mobilisere hjælp af en CPA, mens du opretter din virksomhed.
 2. 2
  Tage sig af eventuelle licenser. Desværre kører aa virksomhed betyder at skulle beskæftige sig med bureaukrati og papirarbejde. Her er, hvad du har brug for at tage sig af:
  • Få en erhvervslicens. Alle virksomheder i USA skal have licens. Tjek Small Business Administration hjemmeside for mere hjælp.
  • I Europa skal alle personlige udseende arbejdere skal have licens. Det omfatter skære eller hårfarvning, maleri negle, hårfjerning og makeup ansøgning. Reglerne varierer fra stat, så kontakt din lokale division for Arbejdsmedicin og Professional Licensing (DOPL).
  • Sørg for at dit salon kan passere en sundhedskontrol. For at undgå bøder eller (endnu værre) bliver lukket ned af departementet sundhed, så sørg for din salon er sanitære og følge de retningslinjer, der er fastlagt af din tilstand. For et eksempel på, hvad der venter, tjek New York State salon krav.
 3. 3
  Vælg den rigtige placering. Beliggenhed er afgørende for succes i din virksomhed. Overvej disse faktorer:
  • Kom i en befærdet område. Travle gader, indkøbscentre eller mellemrum siden placeringer folk besøger ofte (såsom købmandsforretninger) er ideelle.
  • Prøv at have let adgang. Hvis parkering er en besværet og trafik er tyk på vej til din salon, kan folk ikke anser det værd.
  • Hold dig væk fra konkurrenterne. Må ikke placere dig selv direkte ud til en anden salon - du vil ophæve hinanden. Prøv i stedet at udstikke et sted, hvor du vil være den eneste salon for et par blokke.
 4. 4
  Leje kvalificeret og uddannet personale. De kosmetiske procedurer udføres af uuddannet personale kan give sundhedsmæssige problemer til kunderne. Det er vigtigt, at du ansætter kun kvalificerede og veluddannede kosmetologer, stylister, og andet personale.
  • Husk, det er dit ansvar som salonen ejeren at sikre, at dine medarbejdere er tilstrækkeligt uddannet og forstå hinanden tilbydes procedure.
  • Erfaringen kan give en kosmetolog ekspertise til at gøre behandling, men uden ordentlig uddannelse, ville hun være uvidende om de fordele og ulemper ved procedurer.
  • Har en kort, men klar salon procedurer manual på plads så hurtigt som du kan, og give hver enkelt medarbejder en kontrakt, når de starter. Disse dokumenter er som regel let at finde på internettet, og du kan derefter tilpasse dem til din virksomhed. Det vil spare dig for en masse hovedpine i det lange løb, hvis du er konfigureret korrekt i begyndelsen.

Indbydende klienter

 1. 1
  Opret en ren og sikker atmosfære. Saloner trives på et miljø, der er ren, sikker og afslappende, hvor kunderne kan modtage hurtig og professionel service.
  • Renlighed er et særligt vigtigt element, der kan trække kunder ind igen og igen. Vær sikker på din håndklæder, fodbad og andre udstyr vaskes, ren og fri for lugt.
  • Hold dine værktøjer skarpe og aktuelle. Dine kunder skal kunne stole på, at de produkter og værktøjer, som du bruger på dem er af top-notch kvalitet og sikker. Du kan ikke råd til at sætte dine kunder i fare for infektioner, da det kan skade dit omdømme.
  • Gør afslappende atmosfære. Afspil blød musik, brug blide lys og holde højt snakken mellem dine medarbejdere på et minimum.
 2. 2
  Tilbyder en bred vifte af tjenester (ekstraudstyr). Det kunne give dig en klar fordel i forhold til dem, der tilbyder kun én eller to typer tjenester. Mange kunder foretrækker at have deres hår, negle og ansigt udført i ét sted, i stedet for at gå til tre forskellige steder.
  • Mens du kan specialisere sig i et hovedområde (fx hår), der giver dine kunder den bekvemmelighed af en one-stop-skønhedssalon kan indstille din virksomhed ud fra dine konkurrenter.
 3. 3
  Hold dine kunder tilfredse. Det er vigtigt, at din virksomhed skabe og vedligeholde den ønskede omdømme som en kvalitet hår og salon operation, så dine kunder vender tilbage til vedligeholdelse. Prøv at give dem den bedst mulige oplevelse hver gang, og gå ud af din måde at gøre dem føler sig værdsat.
  • En salon bedste marketing værktøj er mund-til-mund. Hvis en klient er tilfreds med resultaterne, vil han eller hun vende tilbage til din salon, trods alt, er det et spørgsmål om tillid. Tilfredse kunder kan derefter hjælpe med at annoncere din virksomhed til deres venner, familie og kolleger. Word kan let spredes om den store udseende og fremragende personlig service, som din salon giver.
  • Saml kontaktoplysninger fra dine kunder eksempelvis en e-mail-adresse eller mobilnummer, og hvis du har et edb-system, du end derefter nemt tekst eller mail dem med opdateringer om nye produkter / ydelser, og eventuelle særlige tilbud, du har.

Tips

 • Det er en skønhed virksomhed, du forventes at se dine bedste! Har i din procedurer manual, hvad du forventer som minimum i grooming for alle ansatte og et godt eksempel selv.
 • Overveje at give uddannelse klasser på en regelmæssig basis for at dine medarbejdere til at forbedre deres produkt viden og færdigheder samt bevidsthed til trends.
 • I begyndelsen kan du ikke være i stand til at betale store lønninger til personale, men der er mange andre ting, du kan gøre for at skabe en "feel good" faktor. Være rimeligt om afspadsering og tage tid til at udtænke et tidspunkt i stedet give og tage systemet - for eksempel kan personalet tage tid ud og derefter betale det tilbage i travle perioder. Har en stab aften hver to til tre måneder - en pizza og vin aften vil ikke koste meget, men skaber en reel hold følelse. Indføre en provision-baseret system, så personalet er motiveret til at dyrke din kundekreds. Opsæt din lønsystem og ferie, således at personalet bliver betalt til tiden og op til dato, og kan kontrollere deres afspadsering rettigheder. Disse er alle små ting, men de gør en stor forskel for personale.
 • Opret månedlige konkurrencer blandt personalet og tilbyde præmier fra gratis produkt til en betalt fridag til en årlig konkurrence, der ville give vinderen en gratis ferie.

Advarsler

 • Du skal være opmærksom på de forpligtelser, som du og din virksomhed kan blive udsat for som følge af ulykker og forkludrede procedurer (fra udslæt som følge af forkert voksning procedure til skadet hår). Check med dit forsikringsselskab om politikker, der kan beskytte dig og din virksomhed fra ansvar og retssager, som måtte opstå kundeklager.
 • Har en procedurer manual, en god løn-system, kontrakter for ansatte og sørg for du er kompatibel med din nuværende arbejdsmarkedslovgivning. Hvis du har dine papirer i orden, så bør enhver tvist vil det være meget lettere for din at beskæftige sig med det.