Wkodk

Hvordan man bliver en svend elektriker (US)

Er du interesseret i at blive en elektriker? Det vil tage år at lære hvordan, men som de fleste gode ting, er det værd. Der er forskellige krav i forskellige steder, men den generiske fremgangsmåde er nedenfor.

Steps

Hvordan man bliver en svend elektriker (US). Få formel uddannelse.
Hvordan man bliver en svend elektriker (US). Få formel uddannelse.
 1. 1
  Få formel uddannelse. Ideelt, dette gøres på en teknisk skole eller som en del af et IBEW lærling træningsprogram. Den tekniske skole uddannelse kan fås efter gymnasiet, eller som en del af high school læseplanen i en faglig / tekniske gymnasium. Den IBEW (International Brotherhood of Electrical Workers) giver betalt uddannelse for et begrænset antal interesserede kandidater. Selection er konkurrencedygtig og baseret på en række forskellige faktorer, der varierer efter placering og økonomi. IBEW uddannelse er typisk 4 år i varighed, men kan også variere fra lokalområdet. Kontakt det lokale IBEW fagforening kontor for mere information om denne uddannelse. Endelig giver de fleste filialer (hvis ikke alle) af de amerikanske væbnede styrker betalt uddannelse og generøse fordele til dem, der vælger denne karrierevej på det tidspunkt indrullering.
 2. 2
  Få arbejde. Dem, der allerede med et år eller mere uddannelse kaldes normalt hjælpere (terminologi kan variere afhængigt af lokationen). Hjælpere kan forvente at blive tildelt til at arbejde med en (eller flere) svend elektrikere på byggepladser. Det forventes, at hjælpere har et grundlæggende kendskab til el-sikkerhed, håndværktøj og el-byggemetoder. Hvis man starter ud som lærling vil dog disse skal læres på jobbet (og i tilfælde af IBEW lærlingeuddannelse - et klasseværelse), mens du arbejder under nøje overvågning af en svend elektriker. Det er ikke ualmindeligt for større virksomheder til at starte lærlinge levere materialer, værktøjer, etc. til at jobsites. Selvom det ikke er den bedste eksponering for handel, vil det hjælpe de nye til dette område lære at identificere det store udvalg af værktøjer og materialer i det elektriske handel. Til sidst, vil progression flytte lærlinge ud af levering lastbiler og videre til byggepladsen.
 3. 3
  Fastsætte krav til licensering. Licenskrav varierer efter placering. Arbejde i et område, der har en formel godkendelsesprocedure vil normalt kræve at opnå en licens til at udvikle sig til de højere løn tiers som elektriker ( krav til Massachusetts er forudsat her ). Mens der er steder, der ikke har nogen licens, mange andre kræver mindst én eller flere: stat, amt eller by licens (r). Kontakt det lokale kode håndhævelse kontor for detaljerne eller kontaktoplysninger for den licensudstedende myndighed i den jurisdiktion, at arbejdet er ønsket. Mange godkendelsesmyndigheder kræves, at et minimum af dokumenterede tiden er blevet brugt på at arbejde i branchen for at være berettiget til licens eksamen. Det er ikke ualmindeligt, at 6.000 til 8000 timer minimumsfrister krav. Derudover vil mange godkendelsesmyndigheder kredit kun op til 2.000 om året (ingen kredit for overarbejdstimer) og yderligere begrænse mængden af ​​timer søgt om kredit tjent gå i skole eller arbejde på militære instillationer. Eksempler på dokumentationen indeholde skatteoplysninger (W-4) eller betale stumper, skole udskrifter (hvis hævde tid deltage i en teknisk skole), osv. for tiden brugt på at arbejde som lærling eller hjælper under direkte tilsyn af en svend elektriker. Opbevar disse dokumenter sikkert for bevis for tiden brugt på at arbejde i branchen.
 4. 4
  Undersøgelse elektriske kode. De fleste bevillingsmyndighederne og elektriske ledninger inspektører bruger National Electrical Code (NEC), eller et derivat af den, til elektrisk kode håndhævelse., Om den version anvendes til fuldbyrdelse er NEC, eller en anden stat, amt eller by kode, og blive fortrolig med de koder for dette område.
 5. 5
  Forbered til test. Bestem formatet af eksamen. Nogle test involverer en eller flere: multiple choice, essay, beregning, praktiske (hands on) og mundtlig prøve. Anvendelse af kodebog måske eller måske ikke være tilladt under eksamen. Indhentning hjælpere (faner for koden bogen, osv.) for den særlige type tilbudt eksamen kan være en klog investering. Mange godkendelsesmyndigheder gøre brug af en to del undersøgelse, en skriftlig prøve beskrevet ovenfor, og en praktisk prøve. Det praktiske er designet til at identificere personer, der har aldrig rigtig udførte arbejde i marken - men kun har en meget god forståelse af kodeksen.

Tips

 • Udtrykket "svend" er ofte en grad af licens (efterfulgt af det næste niveau "master"), men på steder, der mangler en formel licens proces eller undersøgelse, kan skænket nogen, der har arbejdet i en handel et minimum antal år. Det forventes, at når en person har arbejdet en forudbestemt mængde af tid, bør han / hun har opnået en vis ekspertise. Mange stater, amter og / eller byer foretrækker at teste for dette niveau af viden i stedet for automatisk at antage det er nået. Licensing forsikrer arbejdsgivere og offentligheden et minimum af kompetence.
 • Progressionen i mange brancher er lærling, hjælper (nogle steder bruger begge udtryk til at betyde det samme), svend og endelig master. Forskellene mellem svend og mester er stort set business viden. En svend elektriker er licenseret "til leje" (mange love er ikke meget klart på en "til leje" definition), så mange svend egner sig "til at ansætte" af boligejere mv Nogle mener, at loven var oprindeligt beregnet til at betyde "til leje" af mester licenstager alene. Nogle licensudstedende myndigheder i disse områder insistere på, at en svend kun arbejde for en mester - derfor "erhvervslicens" af master licenstageren. Endvidere i disse stater elektriske love forbyder svende fra reklame (da dette ville være noget en virksomhed gør - endnu motorkøretøjer love kræver ofte kommercielt registrerede køretøjer at have firmanavn og telefonnummer malet på siderne), Føreren licenstager generelt gør ikke godtgøre ekstra elektrisk viden i master licens eksamen end svend licens eksamen.
 • Nogle større arbejdsgivere tilbyder klasseundervisning om natten eller i weekenden. Arbejde i handelen er kun en del af fartøjet. Forstå hvorfor og hvordan er meget store dele af, hvad en elektriker gør. Læring dette vil være op til lærlingen at indhente hans / hendes egen tid, og sandsynligvis, regning. Som nævnt ovenfor er det sandsynligt, at nogle formelle klasseundervisning vil blive krævet som en forudsætning for at tage et svend eksamen.
 • At være en elektriker ikke begrænser ham / hende til ledninger huse. De fleste elektrikere begynde at gøre dette arbejde, bliver det gamle meget hurtigt. Blive udsat for kommercielle og industrielle ledninger. Lær elektronik og motorisk kontrol koncepter - men stopper ikke der - prøv data, alarm og tele-systemer, også. Feltet er vidt åben, og er kun begrænset af hvad der interesserer dig. Arbejde som elektriker på en fabrik kan også være meget givende - selv hvis en licens ikke påkrævet (mange arbejdsgivere foretrækker licenseret elektrikere i modsætning til de ikke-licenseret), da arbejdet ofte varieret og udsætter elektriker til alle typer udstyr sjældent set andre steder.
 • Da det vil tage 3, 4 eller flere år at blive en svend elektriker, er det bedst at starte ung. Faglig / tekniske high school uddannelse er ideel for mange handel erhverv, på grund af mængden af ​​nødvendige tid til at blive dygtige og vidende elektriker. Med det, følger faste løn og goder. Startlønnen for en første års lærling er normalt ikke alt for meget mere end mindstelønnen. Lønstigninger kommer med progression til 2., 3. og 4. år hjælpere. I nogle steder, kan senior hjælpere tjener 75% af svende elektriker løn. Licensed svend og mester elektrikere kan tjene meget komfortable løn, plus fordele afhængigt geografisk placering, type arbejde, osv.

Advarsler

 • Tidsforbruget udførelse af elektrisk vedligeholdelsesarbejde i fabrikker og andre steder vil højst sandsynligt ikke tæller de timer, der er nødvendige for licensering. Licensed elektrikere er forpligtet til at installere ledninger, kabler, ledninger, udstyr osv. som et resultat, vedligeholdelse el-arbejde (som at ændre ballaster, der erstatter elpærer osv.) normalt ikke kræver en licens, så den tid udfører denne type af arbejdet vil ikke kvalificere sig til kredit mod licens eksamen.

Ting du behøver

 • Elektriker værktøjstasken & bælte
 • Assorted bredde og længde Philips og lige kniv skruetrækkere
 • Elektriker hammer (har en mere lige søm trække klo)
 • Slip-joint rør tang (også kaldet "pumpe tænger" eller "kanal låse")
 • Lineman s tænger (9 tommer eller 10 tommer - længere typer skåret meget lettere)
 • Skævbider tænger (diger)
 • Målebånd
 • Kniv
 • Hard hat (kun nødvendigt, hvis jobbet websted kræver brug)
 • Sikkerhedsbriller
 • Læder arbejde støvler (helst ikke-ledende keramiske tå sikkerhedsudførelse & 3/4 "hæl)
 • NEC eller andre lokale Electrical Code Book