Wkodk

Hvordan bliver en advokat i USA

Ønsker du at blive advokat? Dette er ofte en af ​​de mest vanskelige erhverv at komme på grund af den høje konkurrence og tid, der kræves opnå grader, men det kan være en af ​​de mest givende (og højt betalte!) Job derude. Her er de trin, du skal tage for at blive advokat i Europa.

Steps

Hvordan bliver en advokat i USA. Undersøgelse hårdt.
Hvordan bliver en advokat i USA. Undersøgelse hårdt.

Hvad skal man gøre i high school og college

 1. 1
  Undersøgelse hårdt. Udvikle og øve meget gode studievaner, kommunikation og læsefærdigheder.
 2. 2
  Deltage i din high-school debat eller mock retssag team. Dette vil hjælpe dig med at udvikle færdigheder, som er afgørende for en karriere som advokat.
 3. 3
  Gå til (og kandidat fra) en 4-årig bachelor college. Enhver lov skole vil kræve at du har en bachelor-grad.
  • Opretholde et højt GPA. Et minimum 3,0 GPA vil være påkrævet for næsten enhver lov skole i landet. De fleste gymnasier ikke faktor netop din store ind i programmet, så vælger et meget vanskeligt emne kan være, men en ulempe, da din GPA kunne lide.
  • Undtagelsen er for dem interesseret i Intellektuelt formueret. At sidde for Patent Bar (som er nødvendig ud over den Bar), du får brug for en grad i en teknisk videnskab eller matematik. (Biologi, kemi, Electrical Engineering, Computer Science, etc.)
  • Bliv fortrolig og hjertelige med en professor eller to, da du får brug for deres anbefaling til jura. Gøre godt i deres klasser, og være en engagerende studerende.

Ansøgning om ph.d.-skole

 1. 1
  Registrer og studere til jurastudiet optagelse test (LSAT).
  • LSAT er en halv dag standardiseret test kræves for adgang til alle ABA-godkendte lov skoler, de fleste canadiske lov skoler, og mange ikke-ABA-godkendte lov skoler. Det giver en standard måling af erhvervede læsning og verbale ræsonnement, at loven skoler kan bruge som en af ​​flere faktorer i vurderingen af ​​ansøgerne. Testen administreres fire gange om året på hundredvis af steder rundt om i verden.
  • Mange studerende tager et forberedende kursus for at forberede dem til LSAT.
  • Selvom LSAT ikke er ofte det bedste mål for en kommende lov studerendes præstation i jura, mange lov skoler placerer betydelig vægt på scores på LSAT, ofte nærmer vægten givet til kollegiet GPA. Tag LSAT meget alvorligt. Nogle skoler giver mere opmærksomhed til LSAT end GPA.
  • Hvis din GPA ikke er den bedste, kan du score godt på LSAT, og det vil være stærkt taget i betragtning. Scoring højere er også en faktor for økonomisk støtte med de fleste skoler.
  • A 180 er en perfekt score på LSAT.
  • Mange lov skoler kræver LSAT tages i december om optagelse på følgende fald. Men tager testen tidligere (juni eller oktober), ofte anbefales.
 2. 2
  Gælder for flere ABA (european advokatsamfundet)-akkrediterede lov skoler. Mange kandidater gælder for tre kategorier af skoler:
  • Ønske skoler (ønske jeg kunne få i, men sandsynligvis for konkurrencedygtig for mine legitimationsoplysninger)
  • Midten af ​​vejen (mine papirer er de samme som den gennemsnitlige studerende disse skoler indrømme)
  • Sikkerhed (lower tier end jeg gerne ville, men en sikker satsning vil jeg komme ind, hvis andre skoler ikke kommer igennem).
 3. 3
  Vælg med omhu. Ansøgning gebyrer er høje. US News and World Report udgiver en udbredt fulgt rangordning af lov skoler, der kan være værd at rådgivning, før du sender programmer.
 4. 4
  Modstå trangen til at gælde for alle skoler at sende ansøgning gebyrfrihed. Disse garanterer ikke optagelse.
  • Desværre er nogle skoler forsøger at generere en stor base af afviste ansøgere ved at give afkald ansøgningsgebyr. Hvis du gør det der gør deres anvendelse vs accepteret nummer virke højere, og deres skole mere selektiv. Selv om nogle skoler, der aktivt kan ansætte dig, bør du anvende med sund fornuft.

Law School

 1. 1
  Spar penge og danne en plan for overlevelse. Mange respekterede fuldtidsansatte jura programmer vil ikke tillade dig at arbejde din første år. Selv hvis de tillader dig at, de vil kraftigt fraråde det, da dit program hovedsageligt vil være en fuld tid job.
  • Hvis du skal arbejde, bør du overveje en del tid program.
 2. 2
  Afsætte dig selv til programmet. Forvent at bruge meget store mængder af tid på at læse sager, forske retspraksis, skriver detaljerede trusser, og forbereder sig på at besvare spørgsmål i klassen. Deltag i en studiegruppe med folk i dit program tidligt.
 3. 3
  Erhvervserfaring. Hvis du har tid, få en stilling på et advokatkontor, mens du er studerende, der involverer tjener som en assistent, messenger eller fil degnen. I det mindste, skal du gøre en sommer praktikplads program. Dette er en fantastisk måde at få erfaring og opbygge kontakter til når du gør kandidater.
 4. 4
  Forskning retskreds, hvor du håber at praktisere. Mens der i jura, forske kravene til bar optagelse i den retskreds, hvor du ønsker at øve og opfylde disse krav. De fleste jurisdiktioner kræver også Professional Responsibility Exam.

At finde arbejde som advokat

 1. 1
  Pass en tilstand bar eksamen. Typisk du tage og videregive baren eksamen sommeren efter du opgraderer fra jurastudiet. Når du har bestået eksamen, bliver du en certificeret advokat!
 2. 2
  Få et job. Finde en position er den sværeste del af processen, da nationen er oversvømmet med advokater. Du vil finde dette trin meget lettere, hvis du har foretaget dig kendt på et advokatfirma ved at have bearbejdet eller interneret der, som nævnt ovenfor, og kandidatstuderende med fremragende kvaliteter.
 3. 3
  Beslut hvilken stilling du ønsker. Vær opmærksom på, at de, der klarer sig godt i jura og deltage bedre lov skoler har flere muligheder. Konkurrencen er intens for de bedste kvaliteter og bedste arbejdspladser.
  • Større virksomheder ansætter medarbejdere, og vil kræve meget lange timer og dedikation fra dem.
  • Store og multi-nationale selskaber normalt rekrutterer fra de øverste kandidater.
  • Arbejde som en dommer fuldmægtig eller forskning advokat er ofte ønskeligt. Dommerne er meget selektiv i hvem de ansætter.
  • Hvis dine karakterer var under gennemsnittet, kan du overveje en karriere som advokatfuldmægtig.

Beyond akademikere

 1. 1
  Opretholde høje etiske standarder. Historien har lært, at store muligheder og stjernernes omdømme hører til de personer, der overholder de højeste etiske standarder. Det er vigtigt altid at overholde de regler om god advokatskik. Aldrig på kompromis din integritet.
 2. 2
  Find en stor mentor. For at blive et stort navn i den juridiske profession, du har brug for en mentor hvis integritet matcher dine egne personlige værdier, og med hvem du kan etablere en rapport.
 3. 3
  Har en ægte bekymring for dine kunder. Som nogen stor advokat vil fortælle dig, skal dine kunder behandles med den største respekt.
 4. 4
  Bevare fleksibiliteten. En fleksibel tankegang vil gøre dig til skematisk løse de sving og drejninger, du kan støde på i den juridiske profession.
 5. 5
  Hold dig til dato. Holde op på omgangshøjde med de nyeste love og ændringer i teknologiske metoder vil give dig en kant og ophøje dine chancer for succes som advokat.

Tips

 • Kig efter skoler i din tilstand for at undgå out-of-state undervisningsafgifter omkostninger.
 • Du bliver nødt til at tilmelde dig med Law School Admissions Rådet, som vil koordinere din score, papirarbejde og anbefaling breve til ansøgningsprocessen. Du skal gå igennem dette agentur. Det er ikke en mulighed.
 • Skolerne sommetider overveje bløde faktorer såsom erfaring, hobbyer eller række andre gælder fra din tilstand for at øge mangfoldigheden i deres klasse. Det er en faktor, men ikke stole på det.
 • Forskning andre steder og finde ud af, hvilke studerende med karakterer og LSAT der ligner din er at få accepteret.

Advarsler

 • Hold ud af problemer. Selv om en forseelse eller en forbrydelse ikke automatisk forhindrer dig i at blive en advokat i de fleste stater, vil en straffeattest alvorligt hæmme din karriere.
 • Jura er ekstremt stressende og tidskrævende. Sørg for at du har en god støtte system på plads, og kan balancere kravene.