Wkodk

Hvordan bliver en registreret sygeplejerske

Sygeplejersker giver lægehjælp, uddannelse og følelsesmæssig støtte til patienterne. Beskæftigelsen for sygeplejersker forventes at stige med 26% fra 2010 til 2020, hvilket er en hurtigere vækst end de fleste jobs.Read denne artikel for at lære, hvordan du kommer i gang i denne givende og spændende karriere.

Steps

Hvordan bliver en registreret sygeplejerske. Få en studentereksamen eller videregive almen udvikling (GED) test.
Hvordan bliver en registreret sygeplejerske. Få en studentereksamen eller videregive almen udvikling (GED) test.

Første del: uddannelse og legitimationsoplysninger

 1. 1
  Få en studentereksamen eller videregive almen udvikling (GED) test. Mens der i high school, være opmærksom på din præstation, dygtighed og interesse i videnskab kurser som biologi, fysiologi og kemi. Hvordan du udfører i disse typer af kurser på et tidligt tidspunkt, vil hjælpe dig med at afgøre, om en karriere inden for medicin er det rigtige for dig.
  • Må ikke blive afskrækket, hvis disse emner ikke kommer nemt til dig. Overveje at leje en privat tutor til at hjælpe dig udmærke sig i disse kurser. Husk, at der kan være forstyrrende faktorer, der påvirker din præstation, ligesom klasseundervisning, en bestemt lærers test og klassificeringsmetoder, kvaliteten af ​​din lærebog, og så videre.
 2. 2
  Udøve en af følgende uddannelsesforløb. Der er tre måder at blive en registreret sygeplejerske. Uanset vej du vælger, vil den involverede kursusaktiviteter omfatter fysiologi, biologi, kemi, ernæring og anatomi.
  • Anskaf en bachelorgrad i sygepleje (BSN). Programmer typisk tage fire år at gennemføre, og varierer i pris afhængigt af, hvilken institution, du vælger. Bacheloruddannelser normalt omfatte mere uddannelse i samfundsvidenskab end andre sygepleje-programmer. Du kan tage kurser i sociologi, kommunikation, ledelse og kritisk tænkning.
  • Udfyld en associeret grad i sygepleje (ASN). Disse programmer normalt tage to til tre år at færdiggøre. Mange studerende overgangen til BSN programmer efter at have gennemført en ASN.
  • Få et diplom fra et akkrediteret sygepleje program. Selv om de fleste rns fuldføre en BSN eller ASN, kan du også være berettiget til licensure ved at udfylde en erhvervsfaglig sygepleje program. Disse programmer varierer i længde, afhængigt af hvilken institution, du vælger.
 3. 3
  Tag det nationale råd licensure eksamen-sygeplejerske (nclex-rn). Denne test er den statsanerkendt licens eksamen for registrerede sygeplejersker. Du bliver nødt til at have gennemført en af ​​de tre typer af sygepleje programmer, før du kan være berettiget til at tilmelde sig denne undersøgelse.
  • Forudsætninger til eksamen kan variere mellem stater. Check med kravene til din tilstand, eller til den tilstand, du har planer om at øve i.
  • For at tilmelde dig til testen, bliver du nødt til at have gennemført de rigtige uddannelsesmæssige krav og dokumentere der viser, at du er en amerikansk statsborger.
 4. 4
  Find et job som sygeplejerske. Der er mere end 2 millioner sygeplejersker i Europa, hvilket gør den holdning den største på sundhedsområdet. Der er en række indstillinger, som en sygeplejerske kan arbejde, herunder hospitaler, læger kontorer, ældre plejehjem og skoler.
  • Første års sygeplejersker bør overveje at arbejde i et speciale enhed, da patienterne i disse faciliteter er mere homogene. Eksempler på speciale enheder omfatter ortopædiske og pædiatri enheder.
  • Sygeplejersker med en bachelorgrad har bedre beskæftigelsesudsigter end dem der ikke gør. Forøg dine jobmuligheder ved at få en bachelorgrad, hvis det er muligt.

Del to: andre overvejelser

 1. 1
  Kend de involverede færdigheder. Ud over at have en bredde af viden inden for medicin, skal en sygeplejerske også udviser følgende kvaliteter: stærke kommunikationsevner, en omsorgsfuld holdning, interesse i at arbejde med mennesker, åbenhed for forskellighed og evne til at udføre under stress.
  • At være en sygeplejerske kræver arbejde med mennesker, så du skal have stærke interpersonelle færdigheder, være en god lytter, og være tålmodig.
  • Du skal ikke være sarte, når det kommer til at se syge eller tilskadekomne patienter, hvis du har planer om at blive sygeplejerske, som du sandsynligvis vil blive udsat for blod og andre kropsvæsker på jobbet.
  • Patienter og deres familier kan være nødvendigt at blive støttet følelsesmæssigt når beskæftiger sig med en krise, så sørg for at du er nogen, der kan vedligeholde din fatningen under følelsesmæssigt belastende omstændigheder.
  • Være medfølende. Husk, at patienterne kan være bange eller har smerter, og de har brug for at blive trøstet, beroliget og motiveret til at kæmpe sig igennem deres sygdomme. Behandl hver enkelt patient, som du ville dit eget familiemedlem, og du vil finde det job meget mere givende.
  • Være behageligt at arbejde som en del af et team. Sygeplejersker arbejder tæt sammen med læger, receptionister og andre ansatte, så det er vigtigt, at du være samarbejdsvillig og venlig.
 2. 2
  Hold up-to-date med din praksis. Selv efter endt påkrævede uddannelse og certificering, bør sygeplejersker fortsætte med at læse medicinske tidsskrifter, være opmærksom på den politik, sundhedspleje organisation de arbejder for, og tage ekstra kurser i medicin.
  • Feltet af medicin er konstant voksende og udviklende, så det er vigtigt at holde up-to-date med nye tendenser i sundhedssektoren, herunder ny teknologi og medicin.
 3. 3
  Overveje at blive sygeplejerske praktiserende læge. Advance din karriere som sygeplejerske ved at blive en sygeplejerske praktiserende læge, der kan stille diagnoser, ordinere medicin, behandle akutte tilstande og udføre andre opgaver, som sygeplejersker ikke kan.
  • Du bliver nødt til at få en kandidatgrad i sygepleje og bestå en national eksamen for at blive en sygeplejerske praktiserende læge. Yderligere krav varierer mellem stater.
  • Sygeplejerske praktiserende læger skal blive sygeplejersker først.

Tips

 • Sygeplejefaget er ikke kun for kvinder, der er over et hundrede tusinde registrerede mandlige sygeplejersker, der arbejder i USA.