Wkodk

Hvordan bliver en kampsport instruktør

I modsætning til populær tro, det tager mere end blot at have gode spark eller gode legitimationsoplysninger til at undervise kampsport for et levende. Ligesom de fleste elsker job... hvis du ønsker at undervise kampsport til et levende du har brug for en god mentor, også! Forhåbentlig nogen, der laver det nu - eller har hjulpet andre til at bryde på scenen uden at gå brød, skøre, eller værre - arbejdsløse!

Steps

Hvordan bliver en kampsport instruktør. Indse det første, at folk er ligeglade hvor meget karate du ved, hvem du trænet med eller hvor mange trofæer, du kan (eller måske ikke) har vundet.
Hvordan bliver en kampsport instruktør. Indse det første, at folk er ligeglade hvor meget karate du ved, hvem du trænet med eller hvor mange trofæer, du kan (eller måske ikke) har vundet.
 1. 1
  Indse det første, at folk er ligeglade hvor meget karate du ved, hvem du trænet med eller hvor mange trofæer, du kan (eller måske ikke) har vundet. Jo bedre du kan markedsføre din evne til at hjælpe mennesker med din undervisning, jo flere mennesker, du vil være i stand til at undervise. Så ikke blive optaget af den succes mindre "fortjenstfulde" instruktører. (Desuden, hvis du virkelig se dybt ind i det - de såkaldte "mindre kvalificerede" karate instruktører, som gør en god lever, har som regel en elev liste over meget, meget, glade elever.) Spørg dig selv: " Hvad # 1 fordel vil min karate instruktion give "? Brug mere tid på at besvare dette spørgsmål, og du vil sjældent - om nogensinde - at bekymre dig om at "finde" de studerende, de vil finde dig!
 2. 2
  Definer mulige placeringer (steder, der allerede er sat op til dig at være vært for en klasse), hvor du kan få erfaring med undervisning, mens udgifterne lidt (måske endda nul) penge. Motionscentre; rec-center; kirker, community centre - disse er alle gode eksempler på steder, der kan lade dig begynde undervisningen. Husk, at de "kommende studerende" du vil være undervisning ved ikke, hvor du lærer - så lad ikke de "ikke-professionelle" tema fremleje plads afskrække dig fra at komme i gang! Mange "succesrige" instruktører har startet denne måde, og det er stadig den # 1 måde at komme i gang uden at risikere en masse kontanter.
 3. 3
  Få over det faktum, at kampsport branchen er en ureguleret spil "Jeg er en mester." Det er fantastisk at have legitimationsoplysninger, men det er stort set spild af tid at forfølge "rang" af hensyn til, hvordan det ser ud i en gul sider annonce. Igen, folk er ligeglade hvor meget du ved, indtil de ved, hvor meget du omsorg (og de aldrig bekymrer sig meget for instruktører, der er mere optaget med "alfabet suppe" i slutningen af ​​deres navn end at give deres elever den bedst mulige undervisning. Desuden bør selv alle instruktører være Black Belts - ikke alle sorte bælter bør være instruktører.
 4. 4
  Markedsføre dig selv. Det er tid til at fortælle verden om din klasse. Må ikke være undseelig: Du er nødt til at være villig til at smide den beskedne Mr. Miyagi humble-guy/gal tilgang ud af vinduet. De fleste mennesker, dybt inde i deres hjerter, ikke virkelig ønsker at træne med en "ydmyg" Zen-lignende munk - de vil hellere træne med nogen, der er lidt af en frafalden og som ikke er bange for at sige, "Hey, her er hvorfor vores stil er bedre end sådan og sådan, og her er hvorfor du bør studere med mig. "
 5. 5
  Køb en mailing liste over den type udsigten (det er business lingo for "ideal potentiel karate studerende"), som du tror, ​​du vil enten tiltrække foretrækker, eller på anden måde ender undervisning ved hjælp af enten din personlige stil eller kendetegn. For eksempel: Jeg har altid haft en evne til undervisning børn. Formålet med reklamer er at skabe en "førende" (person med interesse i karate), til formål at skabe en ledende er at "konvertere" denne person i en "udsigt" (en person, der er meget interesseret og er klar, og leder efter karate). Ved at købe navn og adresse på hver "potentiale" udsigt - du vil spare dig selv tusindvis af spildte dollars i konventionelle reklamer ved at køre store annoncer i lokale aviser bare for at finde en "førende". Simpelthen "køb" alle dine kundeemner og behandle dem, som om de allerede var interesseret i at tage lektioner med dig.
 6. 6
  Oprette og sende ud mindst seks marketing budskaber (helst på postkort - og nej, behøver de ikke at være de skinnende fancy dem enten) invitere disse "leads" til at tage en meget, meget, lav risiko "næste trin ". (Gør din "næste skridt" noget let at gøre Må ikke bede om eller antyde, at de bruger penge med dig lige væk - det er, hvad de konventionelle karate skoler er alle gør i stedet tilbyde en gratis forbruger rapport som:. ". 5 ting du skal vide, før du overhovedet tænker besøg en Karate eller Martial Arts School "- eller -" Børn Karate:. Hvordan vælger en baseret på dit barns personlighed "Du får den idé.
 7. 7
  Udvikle stærke telefon færdigheder. Sandsynligvis den mest oversete "færdigheder" i at blive vellykket og vellønnede kampsport instruktør er den færdighed i at besvare telefonen. Du skal have evnen til at få nogen til at gå fra "Passiv Phone oplæser" hele vejen til "aktiv deltager". Og du vil gøre dette ved at få alle, der kalder jer til at forpligte sig til (og dukke op til) en indledende lektion. Du kan gøre din "Intro" GRATIS, eller kan du tilbyde et nominelt, lav risiko gebyr for "test drive" din ekspert instruktion.
 8. 8
  Være i stand til at spørge dine udsigter for pengene, når de har vist en reel interesse. Den bedste måde at gøre dette på er at praktisere det på mennesker, som du har ikke brugt penge på (dvs. rollespil med dine venner, familie, ægtefælle, osv.). Sidde eller stå foran dem og fortælle dem at lade, som om de bare tog en fri klasse med dig øjeblikke siden.... og derefter praksis sige, "Den bedste del af vores program, John, er, at alt hvad du behøver for at komme i gang i dag, er 225€ dollars - hvordan har du lyst til at tage sig af det;? med check, kontanter eller kreditkort"
 9. 9
  Lær dine indvolde ud. Nu hvor du er en professionel kampsport instruktør (fordi du lige har betalt), har du kun gjort det halve arbejde som en "professionel". Se den første del af at være en professionel kampkunst instruktør 'få betalt "den anden halvdel hedder' at holde dit løfte. Nu er din opgave er at undervise hver klasse, som var det din sidste! Undervis med entusiasme, og undervise, som hvis du havde en krystalkugle... og foregive, at før du ser din næste elev, at du har set et syn af dem holde op! Hvor forskelligt vil du lære dine partnere, hvis din krystalkugle fortalte dig, at den næste klasse ville være deres sidste klasse?

Tips

 • Det er også en god idé at deltage i en fakturering selskab til at indsamle din månedlige undervisning. (Denne måde, behøver du ikke at ligne "dårlige fyr / pige '.)
 • De fleste dojos fokus på voksne, med børns klasser som slags en eftertanke. Som et spørgsmål om markedsføring, overveje at gøre det den anden vej rundt.
  • En 2-timers kids 'session (~ 04:00 til 06:00) på hverdage er hovedsagelig en efter-skole-program. Hvis du ikke har børn i dit eget, har du ingen idé om, hvad en lettelse det er for en arbejdende forælder til at have en sund, overvåget sted at stash deres barn for de få timer mellem skole og forældrenes pendler hjem. Hvis du kan give et sådant sted, vil de betale pænt.
  • Hvis du gå denne vej, tjek om forsikring.
  • Du vil måske få en EMT-kort, fysisk ed lærerens certificering eller andre tilknyttede træning.
  • Fortæl børnene (og deres forældre) at hvis de kæmper uden for karate klasse, de er ude af programmet. Du træner martial kunstnere, ikke hooligans.

Advarsler

 • Åbn ikke en "fuld tid" eller "kommerciel location" for tidligt! Vent, indtil du har fået omkring 150% af dine driftsudgifter dækket, og sørg for du rammer at økonomisk milepæl på månedsbasis - ikke bare episodisk!