Wkodk

Hvordan bliver et bur fighter

A "bur fighter" er en Mixed-Martial-Arts (MMA) fighter der undertiden kæmper i et bur (eller ottekant eller en boksering i Pride). Den fighter vinder ved at banke ud, eller sætte modstanderen i en redegørelse hold, som modstanderen giver op, eller "haner" eller ved en beslutning.

Faserne i en kamp normalt indebære slag og spark, clinch, sommetider stand-up kæmper, så en tage ned og jorden kæmper. Her kan du lære, hvad det kræver at blive et bur fighter.

Steps

Hvordan bliver et bur fighter. Prøv at spille ud dine naturlige styrker.
Hvordan bliver et bur fighter. Prøv at spille ud dine naturlige styrker.
 1. 1
  Prøv at spille ud dine naturlige styrker. Hvis du har solid magt, overveje at fokusere på slående. Hvis du har erfaring fra high school eller college, fokusere på din hårvildt. Når det er sagt, du har brug for at kende både slående og kæmper som de fleste fitnesscentre uddanne deres krigere i en afbalanceret stil.
 2. 2
  Kend dine svagheder så godt. Hvis du ikke har en solid hage, forsøge at få kampen til måtten at eliminere odds for at få slået ud. Ligeledes, hvis din modstander har dårlige slående færdigheder, men er dygtig på jorden, kan du ønsker at holde kampen på dine fødder.
 3. 3
  Kig efter en i nærheden af dig, der tog specielt i blandet kampsport. De vil normalt annoncere i De Gule Sider med en liste over de teknikker, de specialiserer sig i. Prøv at finde en, der har mindst et par krigere på personale, da deres erfaring vil være uvurderlig for dig.
  • Hvis du ikke kan finde et motionscenter, der har specialiseret sig i blandet kampsport, overveje at studere Muay thai, også kendt som Thai Kickboxing, boksning eller andet slående kunst.
  • For kæmper færdigheder undersøgelse brasiliansk jiu-jitsu, sambo og brydning.
  • Du kan også købe kampene teknik dvd'er eller bøger til at forbedre dit studie.
 4. 4
  Bliv fortrolig med, hvordan man forsvare sig selv uden for din egen disciplin. På grund af karakteren af ​​cross-træning, skal alle strejkende kender nogle kæmper og vice versa.
 5. 5
  Øvelse, øvelse, øvelse. Må ikke blive afskrækket. Jo mere du "taste", eller få udstanset, jo mere du lærer. Du er nødt til at elske, hvad du laver, hvis du ikke elsker det, holde op og spare din månedlige gym gebyrer og din tid.
  • Tog til fulde af dit potentiale og tog på styrke og konditionering.
 6. 6
  Angiv så mange konkurrencer i kick boksning og kæmper som du overhovedet kan. Erkend, at hver gang du taber, får du det bedre.
 7. 7
  Indtast et par amatør blandet martial-arts konkurrencer. Sørg for, at initiativtagerne ikke opkræve dig en høj "adgangsgebyr", som de er at tjene penge fra dig, sørg for at de passer dig med en person af tilsvarende færdigheder.
  • MMA promotorer er undertiden til stede for at rekruttere dig, hvis dine evner er lovende, for eksempel, The Ultimate Fighter. Imidlertid har disse krigere årevis kæmpet og er godt etableret. Det er hverken så hurtig eller så nemt som det var engang.

Tips

 • Husk, har denne sport betydeligt udviklet sig siden Royce Gracie vandt de første tre af fire UFC konkurrencer med Brazillian Jiu-Jitsu (skubberi falder). Ikke alle går til jorden længere, fordi de har trænet i takedown forsvar og undslipper samt slående. Derfor er det nødvendigt for kampfly at være mere afrundet og tog i mange discipliner i stedet for kun én eller to.
 • Analyser din modstanders stil, hvis det overhovedet er muligt, uanset om det er at gennemgå bånd af deres tidligere kampe, taler med krigere, der har kæmpet dem før, eller ser dem kæmpe levende. Så med dine undervisere, udtænke en slagplan for at følge mod denne modstander. Altid holde sig til spillet planen, medmindre du har absolut intet andet valg end at ændre det.
 • Kæmp med en reguleret og anerkendt organisation, ikke en back-alley slagsmål klubben, hvis det overhovedet er muligt.
 • De mennesker, du træne med og konkurrere mod er dine venner, behandle dem med respekt, og du vil modtage den samme.
 • Udfaldet af en kamp afhænger teknik, styrke og udholdenhed. Byg din styrke og udholdenhed, ikke kun din teknik.
 • The Ultimate Fighting Championship (UFC) og World Extreme Cage kæmper (WEC) er de to øverste MMA organisationer. Se nogle af disse kampe og tage noter.

Advarsler

 • De ting om kampene er, hvis du bliver såret, kan du ikke kæmpe, og du ikke får udbetalt. Opbevar det i tankerne.
 • Hvis du har et normalt job, mens uddannelse til din karriere som bokser, være parat til at forklare alle de blå mærker, sorte øjne og forstuvninger, som du kommer til at arbejde med.
 • At være en fighter kan udelukke dig fra bestemte forsikringer. Vær sikker på at tale med en forsikring repræsentant for at se om dit valg til at kæmpe kan ugyldiggøre eller gøre dig berettiget til dækning.
 • Selvom moderne legitim træning og konkurrence er stærkt reguleret, alvorlige skader stadig forekomme.