Wkodk

Sådan bliver du en herbalist

En herbalist er en person, der studerer urtemedicin, den helbredende egenskaber af planter, som det praktiseres i traditionel Kina og vestlige kulturer. I skriftlige optegnelser, daterer studiet af urter tilbage over 5.000 år til Sumererne blandt de tidligste civilisationer i verden. Traditionelle praksis med naturmedicin forbliver i moderne samfund, Kina (kinesisk Botanik) for eksempel. Med alle de dårligdomme besættende os i dag, er folk søger en venligere, blidere måde at helbrede, hvilket er hvorfor der er en bevægelse i retning af alternative metoder til behandling af sygdomme og lidelser. En af de mest populære metoder er naturmedicin. Skulle du blive en professionel herbalist, vil det være en fantastisk karriere - og en, der vokser hele tiden.

Steps

Sådan bliver du en herbalist. Kultur en interesse i naturmedicin.
Sådan bliver du en herbalist. Kultur en interesse i naturmedicin.
 1. 1
  Kultur en interesse i naturmedicin. Det er ikke umuligt at begynde uddannelse i urte studier uden forudsætninger, men en grundlæggende forståelse af urter og andre botaniske systemer vil give en hjælpende hånd gennem din fremtid. Hvis du stadig er i high school, være opmærksom på dine biologi klasser. Ligeledes en interesse i andre aspekter af videnskab og en kærlighed til det udendørs miljø er kloge veje til at rejse, før de indleder denne karrierevej.
 2. 2
  Anskaf anerkendt uddannelse som farmaceut. En karriere i naturmedicin kan forfølges formelt eller uformelt, afhængigt af den måde, hvorpå du har til hensigt at øve naturmedicin.
  • Hvis du forfølge anerkendelse som en folkemusik herbalist inden for et begrænset eller uformel gruppe af mennesker (såsom en indfødt gruppe), finde ud af hvad standarderne er fastsat af gruppen og opfylde dem.
  • Hvis du ønsker at blive en professionel herbalist med bredt anerkendte legitimationsoplysninger, der er mange kurser og eksamensbeviser, der tilbydes rundt om i verden ved førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, som du er i stand til at vælge fra og arbejde hen imod. Uanset hvilken vej du vælger, skal du kontrollere på forhånd, at kursusaktiviteter kan anvendes mod en certificering af en peer-reviewed organisation som:
   • The Natural Healing College Master Herbalist & Holistic Health Practitioner
   • Den europæiske Herbalists Guild, Registreret Herbalist (RH) udpegning
   • The National Certificering kommission for Akupunktur og Oriental Medicine, Diplomate i Oriental Medicine (NCCAOM) "eller" Diplomate i kinesisk Botanik (NCCAOM) "betegnelse
   • National Institute of Medical Herbalists (UK)
  • Du kan også øve naturmedicin som en naturopathic læge ved at passere en række skrappe eksamener og tilfredsstillende faglige og kliniske krav, der svarer til en læge (versus en traditionel biopat, som ikke har nogen bredt anerkendte standarder for at opfylde).
 3. 3
  Vælg din placering med omtanke. Du kan være fristet til at bo i byen, eller byen, hvor du blev uddannet som farmaceut, men konkurrencen er der sandsynligvis vil være hård.
 4. 4
  Overveje at indgå et partnerskab. Du kan øve alene eller sammen med andre herbalists eller healere. Indkomst potentiale er større, hvis du praktiserer alene, men så er omkostningerne. Start en privat praksis kan koste mellem 3740€ og 7470€, og det kan være op til tre år, før du tænder en fortjeneste, mens der i et fælles partnerskab får støtte fra dine kolleger, øget henvisninger (hvis du arbejder i en klinik), og delt overhead, sygesikring, fejlbehandling forsikring og andre omkostninger.
 5. 5
  Tage forholdsregler. Hvad vil der ske, hvis en patient anlægger dig? Overveje fejlbehandling forsikring, hvis du er autoriseret eller erhvervsansvarsforsikring, hvis du ikke er. Hvis du arbejder fra hjemmet, se på eventuelle yderligere nødvendige forsikringer (såsom "glide og falde" ansvarsforsikring "), og zoneinddeling regler i dit nabolag.
 6. 6
  Undersøgelse den relevante viden videnområder, der kendetegner en professionel herbalist.
  • Grundlaget for urte teorien de første anvendelser af planter til medicinske formål gennem antropologisk historie. Beviser fra 60,000 år siden, tyder neandertalerne brugte lægeplanter. For nylig, skriftlige optegnelser fra 5.000 år siden beskriver den veletablerede anvendelse af planter såsom timian og kommen som naturmedicin. I dag, traditionel kinesisk Botanik stadig forekommer fra de tider af dynastier.
  • Specifikke retsmidler til forskellige forhold; urte terapi, brug af fødevarer og urter i sundhed og helbredelse. Der er mange videnskabelige ordrer, klasser og familier til at forstå og beherske. En typisk herbalist foreskriver bestemte urter i tinktur, flydende ekstrakt, kapsel eller te form og kan foreslå ændringer i kosten, øvelser og andre terapier for at hjælpe helingsprocessen. Vi kan også uforvarende behandler vores krop med urter. Ingrediensen koffein, der giver os en mild elevator, der fortrolig med cola / koks sodavand, for eksempel, er fra plantestoffer motiv af alkaloider. På den anden side, kan forskellige typer af alkaloider såsom Datura føre til alvorlig forgiftning og i sidste ende døden. Husk, opføre en karriere i naturmedicin kræver en kortfattet baggrund af biologiske oprindelse.
  • Forudsat væsentligste principper af urter, herunder kost og energi undervise principperne om sygdom og diagnosticering inden multiple rammer for medicinske systemer undervisning drogetilberedningen, behandling og formel. Naturmedicin handler om, hvordan man bruger urter for dig selv og for alles gode, og det er en livslang proces. Urter er en naturlig måde at behandle sygdomme, og de fleste taget til behandling vil passere uskadelig gennem systemet hvis det er nødvendigt for vores krop. Vi kan ikke sige det samme for recepter, der er gemt i leveren og andre organer, og i sidste ende vores kroppe stopper reagerer på visse lægemidler, der kan have været lifesavers hvis de anvendes til akut behandling alene. De anvendelser og effekter af urter i medicinsk praksis er vigtige principper. Underskrifter spiller en vigtig rolle i fastsættelsen af ​​de kendetegn i urter, og disse kan være farve, rodstruktur, sprækker i barken af ​​visse træer og vinstokke, der anses for gode urter til at bruge til at afhjælpe blod system. Nogle gange, kan bare navnet alene angiver bestemte urter, såsom heartseye, eyebright, kræft rod og hals rod. Principals af urter er en væsentlig kilde til de åndelige kvaliteter af urter, og hvad definerer et lægemiddel.

Tips

 • Undersøge enhver skole / universitet inden du tilmelder dig. Forskning og endda besøge en eller to gange for at roame begrundelse for at få styr på det miljø, du vil studere. For at få en første hånd kig ind urter er det bedst at tilmelde sig et særligt uddannelsesprogram af plantestoffer undersøgelser, der har adgang til en overflod af botaniske enlightenments. Disse kunne være urtehaver, drivhuse og indfødte skov, som er let tilgængelige til brug for en effektiv og realistisk forståelse af de videnskabelige aspekter af naturmedicin.