Wkodk

Hvordan bliver en dusørjæger

Dusørjægere, professionelt kendt som flygtning nyttiggørelse eller bond håndhævelse agenter opspore flygtninge, som ikke dukker op i retten i bytte for en procentdel (normalt 75%) af kaution beløb. Selv om dette kan være en lukrativ forfølgelse (en erfaren dusørjæger kan tjene et sted fra 37320€ til 59710€ årligt) det er også en farlig en. Hvis du overvejer at blive en dusørjæger, her er en oversigt over, hvad du skal gøre. Da love varierer og erfaring er nøglen, overveje dette et udgangspunkt snarere end en omfattende guide.

Steps

Hvordan bliver en dusørjæger. Kontroller love i dit land.
Hvordan bliver en dusørjæger. Kontroller love i dit land.
 1. 1
  Kontroller love i dit land. I USA er bounty jagt bakkes op af 1872 Højesteret sagen Taylor v. Taintor, men reglerne varierer fra stat til stat. Du har måske brug for at gennemgå en baggrund indskrive eller bære tøj identificerer dig som en dusørjæger. Du har måske også brug for en tilladelse til at bære skydevåben. Den faglige organisation, der repræsenterer denne industri er den nationale sammenslutning af Fugitive Recovery Agents
  • Det er en god ide at undersøge de juridiske krav for nabostater eller lande, som du ikke kan være i stand til at følge en mistænkt der, medmindre du opfylder disse krav.
  • I de fleste andre steder end i USA, aktiviteterne i en bondsman (pantsætning penge eller ejendom, som kaution for at sikre fremkomsten af en kriminel sagsøgt er i retten, i bytte for et gebyr fra denne sagsøgte) ulovlig hvilket eliminerer rollen som en dusørjæger. Hvis du krydser internationale grænser i jagten på en flygtning, kan dine handlinger som en dusørjæger få dig anholdt.
  • Kontroller statslige regler afsnittet nedenfor for state-specifikke oplysninger.
 2. 2
  Forstå de involverede risici. Hver flygtning anses bevæbnet og farlig, og i nogle stater, kan du ikke være i stand til at bære skydevåben. Der er også chance for, at den flygtede kan søge, når du tænder dem, uanset om de er dømt eller ej. Samtidig, mener, at de fleste voldelige kriminelle ikke komme ud mod kaution, og de ​​fleste flygtninge, der er fanget af dusørjægere ikke sat meget af en kamp.
 3. 3
  Skærp dine efterforskningsmæssige færdigheder. Til hvem der løber fra loven, skal du vide, hvordan du:
  • springe spore
  • forhandle
  • adgang til og analysere
  • grave i en persons fortid
  • interview venner og familie
  • ... Og gøre, hvad det tager at finde den flygtende
 4. 4
  Tog til sikker pågribelsen og overgivelse af den diffuse. Militær, retshåndhævelse og / eller uddannelse vil være afgørende for din evne til at gøre dit job så sikkert som muligt.
 5. 5
  Anskaf klienter. Kontakt en bail bond agentur (bondsman) og tilbyde dine tjenester. Som dusørjæger, er du og ligesom enhver selvstændig professionel, skal du annoncere og markedsføre dine tjenester. Hvis du får en opgave, få en kopi af "bail stykke" (som angiver, at personen er en flygtning) og, hvis det er påkrævet i din tilstand, en bekræftet kopi af obligationen, så hvis du finder den flygtede, kan du arrestere ham eller hende. Du skal også bruge en fuldmagt, som giver dig myndighed til at arrestere flygtningen på vegne af kaution bondsman.
 6. 6
  Forskning dit emne grundigt. Søge gennem databaser af adresser, telefonnummer, nummerplade numre, og cpr-numre til at regne ud, hvor den flygtede måtte være, så gå der. Afstikke området - nogle gange kan det tage timer eller dage.
  • Kig efter "Judas", en person, der er blevet forrådt af den flygtede og kan være villig til at sladre ham eller hende ud (måske en narkohandler, etc.).
  • Tip motel kontorelever til at kalde dig, hvis flygtningen dukker op med våben.
  • Spore diffus s telefonopkald.
 7. 7
  Når du finder den flygtede, brug det element af overraskelse. Mange dusørjægere dukke op midt om natten, eller udgøre en levering person. Undgå fysisk konfrontation - ikke alene er det sikrere for dig på den måde, men du er nødt til at bringe tilbage den flygtende i god form, fordi fængsler ikke vil acceptere dem med brækkede knogler eller store blå mærker. Sæt håndjern på mistænkte og kører ham eller hende til et fængsel i det amt, hvor han eller hun oprindeligt blev anholdt.
  • Hvis du finder den flygtede, kan du indtaste hans eller hendes hjem uanmeldt, men kun efter at have etableret uden tvivl, at personen bor der.
  • Du behøver ikke at læse den flygtede hans eller hendes Miranda rettigheder, før anholde dem.

Statslige regler

Denne liste indeholder links til regeringens officielle hjemmesider om bounty jagt.

Tips

 • Hvis du er uerfaren, kan du have svært ved at overbevise et bureau til at lade dig føre en flygtning på deres vegne. Ideelt set bør du finde en succesfuld dusørjæger at være din, før du går enegang.

Advarsler

 • Bemærk, at der i de fleste andre lande end USA bounty jagt er ulovligt, og du vil blive arresteret. (Se Dog Chapman sag)
 • Mens dusørjæger figurerede i et populært reality show, Duane "Dog" Chapman, er en forbryder, han er mere undtagelsen end reglen. Generelt forbrydere ikke bliver vellykket dusørjægere på grund af licenser eller certificering krav. Selv om der ikke er sådanne krav i en bestemt tilstand, bail bond agenturer er tilbageholdende med at arbejde med forbrydere, fordi det skaber en større forpligtelse.