Wkodk

Sådan forvandler dit kontor aflukke ind på din personlige fristed

Det kontor aflukke har længe været betragtet som en kold, upersonlig sted at arbejde. Filmen, "Office Space" naglet miljøet i arbejdet terning som værende påtrængende, indespærre og fodgænger. Selvom hovedpersonen Peter ender nedbryde hans aflukke vægge for at finde frihed og fred (og et vindue), behøver du ikke at ty til sådanne drastiske foranstaltninger. I stedet kan du oprette din egen personlige terning fristed kun bruger et par elementer fra hjemmet og nogle kloge organisation.

Steps

Sådan forvandler dit kontor aflukke ind på din personlige fristed. Fjern at slukke "hvid støj".
Sådan forvandler dit kontor aflukke ind på din personlige fristed. Fjern at slukke "hvid støj".
 1. 1
  Fjern at slukke "hvid støj". En af grundene din terning kan sende barske vibes din vej er, fordi du prøver at arbejde med mange papirer, hæftemaskiner og kontorartikler (for ikke at nævne din frokost) sprøjtede over hele rummet, der er der. Ryd rodet, og du kan begynde at finde fred.
  • Tilrettelægge arbejdet i konkrete bunker. Ikke blot vil du begynde at føle mere Zen, vil du sandsynligvis også arbejde på et mere effektivt niveau, hvis dit arbejde ikke er overstrøet på tværs af dit skrivebord. Begynd med at skabe små bunker af arbejde - artikler, du i øjeblikket arbejder på, emner, du har afsluttet og elementer, der skal arkiveres. Opret en bunke for ikke-arbejdsrelaterede papirarbejde eller elementer på gulvet i dit rum til at fjerne dem fra arbejdsområdet.
  • Tilføj et organisatorisk system til skrivebordet. Indkøb på din egen eller tale med din indkøbschef om at få et organisatorisk system til din terning. Uanset om det er arkivskabe, eller en in / out boks, tage mængden af ​​papirarbejde og andre elementer til huse i din terning for at finde hver bunke et bestemt hjem. Desuden bør eventuelle fremmedlegemer, der forringer dit arbejde fokus enten bragt hjem eller placeres i et område, væk fra din nærmeste arbejdsplads. Ikke blot vil gøre det reducerer rod, men det vil også hjælpe med at befri dig selv fra den panik anlagt den ved at kigge efter mistede oplysninger.
  • Abonner på ren desk politik. IBM Corporation har en ren desk politik, hvor medarbejderne skal rydde og sikre alt papirarbejde og poster ved udgangen af ​​dagen. Uanset om din virksomhed mandater denne type politik eller ej, abonnere på at have en ren skrivebord, så når du ankommer om morgenen tonen er sat for en fredelig dag (hvad der sker, når du ankommer, men er nogens gæt).
 2. 2
  Juster belysning. Belysning kan have en alvorlig indvirkning på den overordnede stemning. Barske fluorescents kan være "skinnende" ned på dig, men du behøver ikke at leve helt med pålagte skarp miljø. For at forbedre belysningen, så godt du kan, er her nogle forslag:
  • Opret afslappende stemning ved at tilføje lave watt pærer til dit skrivebord oplevelse via tilsætning af en lille lampe eller to. Køb en lille lampe, der er kompatibel med en lav watt pære som en 40 watt. Placer lampen i nærheden af ​​din computer eller arbejdsområde til at skabe en blødere strøm af lys. Vinkel det til at falde, hvor det lyser dit arbejde, men ikke gider dine øjne. Når du har tilføjet en lampe, vil du spekulerer på, hvordan du formået før - denne personlige lyskilde vil forbedre din fornemmelse af belysningen betydeligt, og du måske ikke selv mærke det fluorescerende lys længere.
  • Det er ikke ukendt for nogle arbejdere til at klæde deres aflukke med lille fe lys på en snor. Disse er for effekt snarere end nyttig lys, men de kan se meget effektive, især i de mørkere måneder.
  • Tilføj en lille ægte eller falske akvarium med lys. Hvis du har plads, kan en lille akvarium eller endda en lava lampe skaber en groovy, fredeligt miljø. Vælg en varm farvet lys, såsom orange eller rød for at bade området i blød, humør beroligende belysning. Bare være forsigtig med en konservativ arbejdsplads selv - lavalamper måske ikke ses som foreneligt med at tage arbejde alvorligt.
  • Hvis du gerne vil mere naturligt lys kommer til din plads på skrivebordet, skal du tale med din vejleder. Det kan være så simpelt som at ændre vinklen på dit aflukke, eller det kan være så kompliceret som skiftende dig et andet sted. Men at hæve, er det vigtigt, hvis det betyder noget for dig - stewing om din gusten teint og elendige positionering vil ikke ændre noget. Spørger pænt og du kan modtage.
 3. 3
  Bring hjem til arbejde. Når du har ryddet din plads, kan du overveje re-befolker det med et par valg, meningsfulde stykker fra hjemmet. Sørg for at du har plads til et par punkter, og at enhver billedrammer eller legetøj fra hjemmet vil ikke tilføje mere rod til din plads. Når udklædning dit aflukke fristed, så husk at mindre er altid mere, men en hjemlig touch vil øge din følelse af tilhørsforhold. Her er nogle helligdommen-fremkaldende tilføjelser til din plads:
  • Familie-og kæledyr fotos. En af de bedste måder at tilføje varme og personlighed til din terning er at placere et par familie-og kæledyr fotos i dit område. Overvej at tilføje dit yndlingsfoto ved siden af ​​din computer eller arbejdsstation og derefter et par mindre indrammede billeder på hylderne. Det vil opmuntre dig til at se disse ansigter regelmæssigt og familiemedlemmer og kæledyr altid gøre store samtaleemner med kolleger.
  • Tilføj en nem at pleje-for plante eller to. Hvis du har plads, kan en dejlig grøn plante fjerne sterilitet fra et aflukke omgivelser. Vælg en plante, der kræver meget lidt vedligeholdelse eller gå til en realistisk silke plante. Du får også brug for en Mister flaske for regelmæssig vanding.
  • Bring i en lille kast tæppe eller pude. Er kontorstolen ubehageligt eller måske føles det koldt om morgenen? Tilføj en lille kast tæppe eller pude fra hjemmet for at gøre dit rum mere indbydende. Vælg en farve, der gør du føler fredelige eller energi på.
  • Fotos, plakater og prints af de store udendørs. Billeder af dine foretrukne ferie spots, udearealer og smukke scener kan lyse op et aflukke rum og minde dig om at planlægge at næste ferie!
  • Inspirerende eller motiverende plakater kan skabe en følelse af harmoni også. Find en sætning eller et billede, plus sætning, der lyser din dag og lade alle andre nyde det også ved at fastgøre det op. En dejlig sætning er en fra Dr. Jill Bolt Taylor at anmodninger: ". Venligst tage ansvar for den energi, du sætter dette sted" Og, selvfølgelig, kan du ikke gå forbi den flerårige udtrykket "tænke uden for boksen".
 4. 4
  Tilføj fredelige lyde. Da du arbejder i en terning, være bevidst om, at andre kan høre nogen lyde, der kommer fra dit område, og de fortjener deres egen terning fristed også. Før du tilføjer noget, der gør lyden, check med dine naboer og chefen til at sikre, at du har "gå videre" for at fortsætte. Her er nogle tilføjelser, der kan arbejde for dig:
  • Lille springvand. Home decor butikker sælger små vand springvand, der kan placeres på en hylde, der giver den afslappende lyde af rindende vand. Springvand varierer i størrelse, med den mindste at være i stand til at passe i din hule hånd, hvilket gør det meget diskret.
  • Lyde af havet eller andre naturlige lyde. Talrige New Age eller naturlyde cd'er kan købes til at fremmane lyden af ​​havet, rindende vand, fuglesang eller børn i leg. Du kan afspille cd'en under stressende gange i løbet af dagen eller mens du tager din pause og har brug for at slappe af. Medbring hovedtelefoner hvis du spiller de lyde på lav stadig irriterer dine nabo kolleger.
  • Lille roterende ventilator. Snakkesalig naboer eller høje lyde omkring din terning? Lad ikke udvendige lyde tilføje stress til din dag - overveje at tilføje en roterende ventilator, der giver hvid støj og lidt ekstra luft. Men hvis du planlægger at medtage en fan, peg den mod væggen i dit terning, så det ikke blæse papirer på tværs af lokalet.
 5. 5
  Omfatte dyr som din aflukke oplevelse. Ikke alle arbejdspladser vil tillade dette forslag, så det er for de mere oplyste eller kreative sted (i hvilket tilfælde, har du måske et åbent-space skrivebord snarere end et aflukke), men hvis du kan, kan tilføjelsen af ​​nogle fisk i en tank hjælpe forbedre dit humør og skabe en følelse af et fristed. Men dette er ikke for den person, der ikke ønsker ansvaret - du nødt til at fodre fiskene dagligt (og rig op noget for weekender) og rene tankens eller skål ugentligt, samt gøre ordninger for når du 're væk (er dine kolleger op til det?). Hvis du ikke kan have fisk, så prøv at snige din kat på arbejde nu og da!
  • Billeder af dyr kan hjælpe med at gøre en kold aflukke i et fristed. Brug billeder fra din egen fotosamling, fra gamle kalendere (eller hænge en aktuel kalender op med animalske fotos), og fra print-offs fra internettet.
 6. 6
  Vælg din egen drink ware og spisestue poster. Spare jordens ressourcer og bringe dit eget krus og skåle til konstant genbrug snarere end at bruge Styrofoam engangsartikler på kontoret. Disse vil helt sikkert tilføje til den hjemlig føler, de er en meget pænere taktil erfaring og alle vil genkende dit krus og skål over kontoret eklektisk mix i køkkenskabet.
  • Lav en ceremoniel mad og drikke stedet i dit aflukke. Medbring en bakke, tilføje en kaffekande eller tekande til det, din favorit drik i en dåse eller krukke, din favorit cookies og alle andre godbidder. Gør det, så det kan flyttes som en til at gøre plads til arbejdsplads og derefter blot transporteret tilbage til hvor du sidder for at nyde drink og nippe, hver gang du tager en pause.
  • Nogle mennesker går sammen og skaber små te eller kaffe drikker ceremonielle spots sted centralt til deres terninger eller inden et aflukke rum, hvor de åbner ud på hinanden. Dette kan forbedre kollega limning og hvis du elsker samleobjekter, kan være et sted at vise tepotter, samovars, kaffekander og medfølgende skeer, kopper osv.
  • Har en farverig slik fad sted permanent i dit aflukke. Altid holde det fyldt med dine foretrukne behandler, enten for dig selv eller for dig og alle andre også. Hvis du er på en diæt, skal du skifte den til gulerod pinde og goji bær, eller hvad der virker for dig!
 7. 7
  Brug humor til at forbedre dit aflukke liv. Under sjove ting på aflukke vægge kan give god lindring fra blander rundt i en lille boks hele dagen lang. Desuden vil humor blive hilst velkommen af ​​dine kolleger, hvis den vises, hvor de kan læse det også. Idéer omfatter sjove plakater, tegneserie strimler, en joke-a-dag eller en joke om ugen, sjove billeder (f.eks LOL katte) og så videre. Bare sørg for at det er acceptabelt humor og ikke nedværdige nogen eller enhver gruppe af mennesker.
  • Ændring af humoristiske elementer jævnligt vil holde dem friske og vil have dine kolleger strømmer til dit terning hele tiden til "tjekke den nyeste", at skabe en god atmosfære omkring din lokation.
 8. 8
  Cope med "hot desking". Hot desking er, når du får et skrivebord en dag, i nogens aflukke. Det er meget sværere at gøre denne føler som en personlig fristed, fordi du konstant bliver flyttet. Men det er muligt, hvis du gør dig selv en carry-pakke fristed goodies. Til en lille pose eller carry-box, et billede eller to i en standalone ramme dine foretrukne teposer, en spray duft tilføje (hvis tilladt - nogle mennesker indsigelse mod sådanne lugte), et batteri fyrfadslys, hovedtelefoner til din mp3-afspiller og en lille figur eller blomst i en vase. Hver morgen kan du oprette hurtigt arrangere disse lækkerier ud af deres lille pose eller boks og oprette din instant "min plads." Perfekt kunsten at piske det op og pakke det ned i to minutter flad.

Tips

 • Hvis dit kontor tillader, tilsættes en lille duftende stearinlys eller endda en flameless lys til at give den hyggelige stemning til din terning.
 • Et lille spejl kan bidrage til at gøre en plet virke større, end det er, og tjener også til at lade dig vide, hvis der er persille fast i dine tænder efter frokost.
 • Hvis du elsker håndarbejde, overveje syning et "aflukke Søde Kabine" sampler.
 • Vær forsigtig med at bruge aromaterapi eller andre lugte. Mennesker, der er udfordret af parfume lugte kan rette klage, hvis de føler sig overvældet af alle duft du er over-bruger.
 • Hvis du har en hat eller frakke, sted på kroge i dit aflukke som har brikker i deres egen ret.
 • Feeling set bagfra? Enten flytte dit skrivebord (ofte umuligt selv) eller sætte en visuel blok op, såsom en stor potteplante eller endda nogle gaze lignende materiale, der kan flyttes til den ene side af indgangspartiet til dit aflukke og bandt tværs, når du er "ind"
 • Kig på billeder af andre folks aflukke forbedringer føler sig inspireret (prøv Flickr, Pinterest, etc.).
 • Jazz op din hardware, hvis du kan. Få et inspirerende musemåtte og mus. Du kan få din egen musemåtter trykt, så du kan sætte på ethvert design, inspirerende ordsprog eller vittighed, som du vil! Og glem ikke at gøre din tapet på dit skrivebord inspirerende.
 • Legetøj kan også gøre din terning synes mere som hjem, men sørg for at de er smagfuldt og vil ikke fornærme nogen kolleger eller chefen. Og være forsigtig krydse dem til toppen af ​​kontormiljøet - dine nabo kolleger måske ikke ønsker at stirre på Hello Kitty eller Star Trek figurer hele dagen lang.
 • Omarrangere dine møbler, så din ryg ikke er helt slået til kuben åbning. På den måde kan du se folk, som de gå forbi og vil ikke blive forskrækket, hvis nogen kommer op bag dig, hvilket er et stort problem for mange terning arbejdere.

Advarsler

 • Husk, at dit aflukke ikke er det samme som at have et kontor og alle, fra tilfældige fremmede til kolleger, kan få adgang til dine ejendele. Sørg for at du enten låse op noget værdifuldt ved slutningen af ​​dagen eller være i stand til at leve med den mulighed, at poster, der ikke kan være der, når du vender tilbage. Selv pakker af cookies går walkabout når alene...
 • Hold det ægte og holde det professionelle. Pin-ups af nøgne mænd eller kvinder er ikke acceptable, og holde sig væk fra religiøse eller politiske evangelisering fra din terning. Det er arbejde, ikke en prædikestol.
 • Vær opmærksom på, aflukke indretning taler meget om, hvem du er. Sørg for at det siger noget positivt, professionel og vokset op!
 • Kend virksomhedens regler med hensyn til udsmykning, hvilket gør støj osv. i dit personlige aflukke plads, før omdanne den til din egen hule. De kan ikke være forstående, hvis du overtræder deres regler eller andre folks zoner af komfort.

Ting du behøver

 • Souvenirs
 • Billeder, plakater, postkort mm
 • Tack eller pins
 • Treats, te og kaffe
 • Stof
 • Tilpassede emner
 • Legetøj eller figurer