Wkodk

Hvordan til at klare, når ingen bryder sig om dig

Til tider, vi alle føler, at ingen bekymrer sig, og at ingen lægger mærke os. Vi føler alle uelsket, uønsket, ubemærket. Hvis du føler på denne måde, er her nogle trin, der kan hjælpe.

Steps

Hvordan til at klare, når ingen bryder sig om dig. Først skal du beslutte, hvad gjorde du føler på denne måde.
Hvordan til at klare, når ingen bryder sig om dig. Først skal du beslutte, hvad gjorde du føler på denne måde.
 1. 1
  Først skal du beslutte, hvad gjorde du føler på denne måde. Var det fordi ingen lagde mærke til, hvad du gjorde? Var det fordi du var råbte på for noget dumt? Var det fordi du har brug for nogen til at lytte, og ingen ønsker at høre dig ud? Dette er sandsynligvis det vigtigste, du kan gøre. Må ikke haste det.
 2. 2
  Husk, det er okay at græde. Du vil føle en hel del bedre, når du græde dig ud. Lad tårerne komme. Hvis du er flov, gå et sted hvor folk vil ikke se dig. Må ikke holde tårerne i, der bare gør tingene værre.
 3. 3
  Hvis du er vred, er det også i orden at råbe, skrige, for at ramme noget. (Noget, ikke nogen.) Jeg kender folk altid fortælle dig, at du har brug for at falde til ro, at det ikke er okay at smide en raserianfald, osv. Men nogle gange, du bare nødt til. Det er ikke som du gør det, bare fordi du ikke får din måde. Hvis du virkelig er ked af, det er okay at lade det ud men det er muligt.
 4. 4
  Hvis du bor et sted hvor der er en rolig udendørs sted, derned. Selv om det er koldt, den friske luft og fred virkelig hjælp. Jeg burde vide, jeg er lige blevet færdig med denne. Hvis det er koldt, en fleece tæppe gør underværker for at holde dig varm. Plus, de er ikke tunge. Bare lægge sig ned og falde til ro. Hvis det betyder at du græder, så græder. Hvis du har brug for at skrige, skrige. Jeg er ligeglad, bare lad det hele ud.
 5. 5
  Hvis du har et kæledyr (helst en du kan lide), tage det udenfor med dig. Du behøver ikke at begrænse det, bare se det. Det vil sige, hvis det er noget, der gør dig glad. Åh, og hvis du græder, glem ikke væv. Ingen kan lide en indelukket, løbende næse.
 6. 6
  Nu hvor du er færdig kaster en fit (du nødt til at indrømme, det er hvad du laver, og det er okay), tage et par beroligende vejrtrækninger. Hvis det er nat tid, se på stjernerne. Hvis det er dagtimerne, se på skyerne. Bare klare dit sind af al tanke, selv ting, der forstyrre dig.
 7. 7
  Tænk på de gode ting i livet, ligesom PET af jeres. Tænk på, hvor smukt den dag er, eller et tidspunkt, hvor du følte særlige. Tænk på tidspunkter, hvor du smilede. Der er altid et tidspunkt, selv om det var, da du var smilende på nogen. Tænk på et tidspunkt, hvor du opnået noget, og det gjorde du føler dig godt. Det er ligegyldigt, hvad andre syntes, det handler om dig lige nu.
 8. 8
  Lige nu kan du være egoistisk. Jeg er ligeglad, hvis du er en person, der aldrig tænker om dig selv. Det er, hvad sandsynligvis fået dig ind i dette rod, faktisk. Når du er denne forstyrrelse, kan du tænke over, hvad der kommer til at gøre dig glad. Det er okay. Det lover jeg.
 9. 9
  Når du har faldet til ro, så tro om igen over, hvad ked af dig. Spørg dig selv, det var din dag, der gjorde situationen værre? Har situationen ødelægge din dag, eller bringe det ned mere? Var det helt uventet, eller har det været tilfældet i et stykke tid? Er det noget du kan komme væk fra? Svar selv ærligt, og du vil finde ud af, hvad årsagen bag dette påvirker dig så meget var. Så har du et udgangspunkt grund til at ordne det. Når du ordne det, vil det hele være bedre!

Tips

 • Nogen gør pleje. Det lover jeg. Hvis du virkelig tror ikke en eneste person på denne jord bekymrer sig om dig, så gør jeg. Virkelig, jeg gør. Jeg ved ikke engang kender dig, og alligevel har du min medfølelse.:) Se, jeg er endda smiler at gøre du føler dig bedre.
 • Må ikke opgive håbet, ikke for en anden. Jeg kan forsikre dig, at der er mennesker, der føler præcis, hvordan du gør, fordi jeg er en af ​​dem. Livet stinker tider. Men nogle gange, kan du gøre en forskel.
 • Aldrig opgive håbet! Ting bliver bedre.
 • Nogen altid elsker dig, selvom det er dig. Husk det. Dit liv er værd at leve, selvom det stinker lige nu. Husk det. Kun du kan grave dig ud af et hul, som du gjorde, eller endda faldt ind på. Husk det. Du er mere værd end noget andet. Husk det.
 • Fortæl den person, der gør du føler på denne måde, hvordan du føler, det kommer til at være svært, men du er nødt til at fortælle dem lige.
 • Ligeglad med, hvad folk tænker om dig. Bekymrer sig om dig selv, og de vil gøre det samme.
 • Har en "samtale" med den person, der gjorde dig gal. Tal højt, at sige, hvad du ville sige, og hvad de ville sige. Det lyder dumt, men det vil gøre du føler dig bedre.

Advarsler

 • Sommetider kan du ikke være i stand til at tænke på en tid, hvor du var glad eller stolt, eller endda fredeligt. Bare rolig, det er kun fordi du er i det hul. Der er et øjeblik, og du vil finde den, når du føler dig bedre.