Wkodk

Hvordan laver arbejdet føle ubesværet


Sommetider arbejde føles som en drag. Du bliver fanget i at forsøge at være mere produktive og pludselig dit liv bliver til en serie af. Du måle din målestok for succes af, hvor meget du udrette. Du kan endda bestemme, hvor glad du tillader dig selv at være med, hvor meget du har fået gjort i dag. Når dette sker, arbejde bliver til en akkord. Du behøver ikke nyde værket, skal du bare gøre det, så det kan være overstået. Derefter kan du føle sig godt, right? Men vent, der er den ting du har glemt om. Du har stadig nødt til at gøre det. Og oh yeah, der er den anden ting du ikke har gjort endnu.

Tillykke, du er en omvandrende to-do liste.

Men arbejdet behøver ikke at være sådan. Pointen med arbejde bør ikke være lige til slut. Pointen med arbejde bør være selve værket. Det er den måde, det er meningen at være alligevel. Vi bruger en masse tid på at forsøge at finde måder at være mere produktive. For at gøre tingene hurtigere, bedre, billigere og. Men i stedet for bare at gøre mere på kortere tid, måske vi bør fokusere på rent faktisk at nyde det arbejde, vi laver i stedet. Her er nogle tanker om, hvordan du måske slå to-do liste mentalitet rundt.

Steps

Hvordan laver arbejdet føle ubesværet. Følg dine naturlige rytmer.
Hvordan laver arbejdet føle ubesværet. Følg dine naturlige rytmer.
 1. 1
  Følg dine naturlige rytmer. En masse af den tid, du måske harmes at arbejde, fordi du prøver at tvinge dig selv til at gøre noget, du ikke lyst til at gøre. Naturligvis vil der altid være nogle ting, du ikke er vild med at gøre (ligesom rengøring af toilettet ). Men hvor ofte har du tvinger dig selv til at arbejde mere, når du virkelig ønsker at slappe af? Når du tvinger dig selv til at arbejde, når du har lovet dig selv en pause, vil du sandsynligvis bare ender distraherende dig selv med andre ting, og udskyde arbejdet. Derefter får du stresset og ender. Følg i stedet din naturlige rytmer. Når du har lyst til arbejde, arbejde. Når du gør ikke, gør det ikke. Må ikke over komplicere tingene. Også i situationer, hvor du er tvunget til at arbejde sørge for du indstille nogle små belønning for dig selv på afslutningen af ​​arbejdet. Dette vil holde vores motivation højt, og også hjælpe med at holde dig fokuseret.
 2. 2
  Gør, ikke tænke. Bare, stop tænker det. Fail, foretage korrektioner senere.
 3. 3
  Må ikke lægge sukker i din tank. Du ville ikke lægge sukker i din benzintank ret? Det giver ikke meget mening at fylde din krop op med usund brændstof enten. Hvis du ikke har energi til at få det arbejde, du behøver at gøre, arbejde vil føle tvunget.
 4. 4
  Fjern skjulte vejspærringer. Hvad gør du undgå at arbejde? Hvad gør dit arbejde synes som drudgery snarere end glad? Det kunne have noget at gøre med dine overbevisninger om dig selv. Måske du tror, ​​du er ikke godt nok, smart nok eller ikke har nok erfaring. Spørgsmål dine overbevisninger om, hvad du kan og ikke kan gøre.
 5. 5
  Kun gøre dit bedste, ikke det mest perfekte. Arbejdet kan nemt blive en akkord, når du forsøger konstant at være perfekt. Sandheden er, kan nogle af dine ideer ikke være så stor. Andre vil blive mind-blowing. Hvis du kan acceptere det og bare gør dit bedste, du stopper dømme selv. Gæt hvad det føles, når du ikke længere plukke over alt du gør med en fintandet kam? Det føles ekstremt befriende. Det føles som om du rent faktisk kan nyde din oplevelse, snarere end om, hvordan alting kommer til at slå. Det fungerer problemfrit.
 6. 6
  Lov fra din tarm. Når du tror du har en rigtig god idé, tro det. Følg det. Jage det, indtil du er forpustet, og kan næsten ikke holde dig op. Fordi hvis du ikke har tillid dig selv, vil du fortryde det senere. Den bedste måde at leve på er at følge din intuition og tillid liv. Hvis intet andet, stole på dig selv. Fordi hvis du ikke kan, hvordan kan du stole på din mistro? Det er ikke meget smart, er det?
 7. 7
  Fokuser på, hvad spørgsmål. Vores sind er konstant trækker os i forskellige retninger. Vi er nødt til at vaske katten, købe mere apple kanel havregryn, færdig med at skrive denne opsigelsesbrev til din der ikke længere er chef på din blindgyde job, og alle mulige andre ting. Vi har en tendens til at følge, hvad der er presserende i stedet for hvad der er vigtigt. For at få de vigtige ting gjort, vi nødt til at være hensynsløs at fjerne distraktioner. Hvis det tager at bringe en bærbar computer (eller notesblok) til en cafe for at skrive din grandiose roman, så gør det. Undgå vakuum bagateller haster. Fjern alle distraktioner, så du kan fokusere på de vigtige ting. Bedre at tilbringe 4 timer arbejder på et vigtigt projekt, end 4 timer spinding dine hjul og skrabe dit hoved forsøger at regne ud, hvad du gjorde i dag.
 8. 8
  Nægter at gøre, hvad du ikke ønsker at gøre. Hvis du ofte undgå at arbejde, fordi du forsøger at gøre ting, du tror, ​​du "skal gøre", så du bliver givet en stor fingerpeg. Hvis dit sind siger: "Jeg tror, ​​jeg skal læse mere, fordi det vil gøre mig klogere." Eller "Jeg tror, ​​jeg skal købe nyt tøj, fordi det vil gøre mig køligere." Eller "Jeg tror, ​​jeg skal arbejde på dette projekt, fordi Det vil være godt for mit CV. ", så er du i en fælde. Glemmer, hvad du (eller andre personer) mener, du bør gøre (undtagen måske betale din husleje). Gør hvad du vil gøre. Andre mennesker vil forstå. Faktisk vil de formentlig misunder dig.

Tips

 • Kig efter andre mennesker, der er særligt god til, hvad du laver, og finde ud af, hvordan de gør det let, især dem, der har gjort det i lang tid (dvs. 20-30 + år). De har udviklet en måde, der er både effektiv og nem. At være en sand dygtighed, det skal være både effektiv og let for folk.
  • Nogle ting at kigge efter for at finde ud af, hvordan den bedste (eller mest erfarne) gøre det nemt, er at lede efter måder, hvorpå de "tweak" processen og barbere hjørner, osv., for at gøre det lettere. De må ikke være forpligtet til at »det højeste ideal", men som regel har fundet en måde at gøre arbejdet effektivt (eller godt) med et minimum af indsats og opmærksomhed.
 • Du kan give dig selv med en ekstra foranstaltning af motivation ved hjælp af at pre-opleve frugterne af din langsigtede mål, og derved reducere eller eliminere behovet for "viljestyrke".