Wkodk

Hvordan at være den bedste elev i klassen

Kom første rang i klassen er ønsket af mange studerende. Sandheden er, at der ikke er nogen egentlig alternativ til hårdt arbejde og have en plan. Her er nogle tips om, hvordan man kan opnå dette, så godt du kan.

Steps

Hvordan at være den bedste elev i klassen. Vide, hvad du ønsker.
Hvordan at være den bedste elev i klassen. Vide, hvad du ønsker.
 1. 1
  Vide, hvad du ønsker. Det er meget vigtigt, at du indser, at læse nogle artikler om, hvordan man opnår de bedste kvaliteter ikke kommer til at hjælpe dig ud. Uanset plan du gør, er du nødt til at sikre, at du holder dig til det. Disse er ikke bare bøger, men lektioner for livstid, og hvis taget op med rette indstilling kan du nyde at studere så godt.
 2. 2
  Være opmærksom i klassen. Opmærksom er en enkel måde at gøre godt. Ikke blot vil din lærer værdsætte det, men det er en surefire måde at score godt på test og være i stand til at afslutte dit hjemmearbejde hurtigere.
  • Tage ordentlig noter. Du skal skrive noget vigtigt ned, så skriv til hvor du kan læse det osv. Det kan virke som en smerte, men det vil kunne betale sig, når du læser til din næste test.
 3. 3
  Deltag. Mere end bare opmærksom, deltage! Mange lærere faktor deltagelse i deres indplacering, men selv hvis de ikke din deltagelse er en fantastisk måde at behage din lærer ved at bevise, at du er opmærksom. Desuden vil dit sind være mindre tilbøjelige til at vandre, hvis du konstant er på udkig efter måder at deltage. Må ikke være bange for at stille spørgsmål. Det vil kun hjælpe dig med at forbedre. Også, det er okay, hvis du er forkert en gang imellem.
 4. 4
  Siddende partner. Du vil være i stand til at koncentrere sig bedre ved at sidde ved siden af ​​nogen, der er godt i undersøgelser, og du kan også få nogle tips til at gøre det bedre.
 5. 5
  Komplet lektier og opgaver til tiden. De fleste lærere tildeler lektier for en grund til at styrke de ting, du lærer i klassen. Færdiggørelse dit hjemmearbejde vil hjælpe dig med at forberede prøver og vil også give dig noget at henvise til, når du deltager ("Jeg var en smule tabt på problemet 5" eller "Det minder mig om kapitel 9 fra sidste nats læsning, fordi...")
 6. 6
  Skriv pænt! ulæselighed er en dum måde at tabe point på lektier eller en test. Hvis du virkelig har problemer med at skrive pænt, så tal med din lærer om at skrive opgaver.
 7. 7
  Må ikke drive den af i klassen. Hvis du gør dette, du er mest tilbøjelige til at komme i problemer, og det vil ødelægge dit omdømme med læreren. Det vil også påvirke din evne til at lære, mens du er i klassen, og afspejler således negativt i dine karakterer.
  • Få venner med de rigtige studerende. Sørg for at du har en tæt gruppe af venner, der forstår dit behov for at lykkes, og vil derfor ikke distrahere dig under klasse tid.
 8. 8
  Undersøgelse for tests. Begynd et par dage før testen snarere end aftenen før. Planlæg din uge ud til forberedelse. Husk, at studere ikke betyder du nødt til at låse dig væk fra dine venner indtil efter testen, men være klogt om den tid, du bruger.
  • Forudsat, at du kan holde fokus, invitere et par venner over for at studere med dig. Du fyre kan quiz hinanden, stille spørgsmål og rette hjemmeopgaver sammen. Husk, to hoveder er ofte bedre end en (bare ikke på testen).
  • Spiser og sover godt før en eksamen. Også, det er okay at give dig selv en pause. Du behøver ikke at studere 24/7. Du kan planlægge ud ved at gøre et mål for efterbehandling et kapitel i en time og derefter tage en pause ved at gøre, hvad du virkelig elsker, og som gør dig frisk igen.
  • (Men ikke for meget) før den store eksamen. Forudsat at du har gjort masser af, vil dette automatisk gøre du føler aktiv og koncentrere godt at svare på spørgsmål. Folk, der holder op en sund livsstil også har en evne til at undgå skødesløse fejl-vital for prøver, som kræver »formler-lignende" tænkning, dvs Matematik.
  • Prøv at spise fødevarer, der hjælper dig med at huske tingene bedre, som rosiner (jo mere jo bedre, men ikke spise en hel boks på én gang!), Nødder, og laks.
 9. 9
  Kør for klasse præsident eller skole råd. Dette vil give dig mulighed for at arbejde med lærere og bygge videre på dine relationer med dem. Det vil også hjælpe dig med at lære vigtige lederevner.
 10. 10
  Gå i skole med den holdning at lære! Hvis du tænker, at du helt vil mislykkes testen, mener igen! Må ikke psych dig ud ved at fortælle dig selv, du ikke kan gøre noget.
  • Husk, at de mest succesfulde mennesker er dem, der er godt afrundet. Behavior spiller en stor rolle i din fremtid, uanset hvad dine karakterer er. Altid være høflig og imødekommende i klassen, og hver hvor.

Tips

 • Lige før sidder i test være i en behagelig stilling og har åbent sind. Gå ikke i panik og har angst før test
 • Efter at have opnået, hvad du vil, for eksempel, du allerede fik den højeste score på en af ​​dine eksamener glem ikke at belønne dig selv for den indsats, du udøvet som forberedelse til din eksamen.
 • Holde fokus og ignorere de mennesker, der gør grin med dig. Du bør ikke skamme sig over at ville gøre sig godt i skolen.
 • Prøv at revidere hovedpunkter lært i klassen umiddelbart efter klassen. Det vil hjælpe mest i huske det i lang tid.
 • Hvis det er muligt, gå over de erfaringer, aftenen før klassen. Dette vil tillade dig at på detaljer under klasse, og det vil også give dig flere ting at bidrage med.
 • Når man studerer, omskrive bemærker derefter læse over dem morgen af ​​eksamen flere gange, indtil det sidder fast.
 • Husk, at der er noget galt med nogle venlige konkurrence. Hvis der er andre elever i din klasse, der også stræber efter en topplacering, fodre off deres motivation. Vær forsigtig med ikke at forveksle konkurrence med uhøflighed, selv om.
 • Forsøg ikke at vise foran dine venner til at gøre dem grine, fordi du bare sætter dig ned og afbryde de mennesker, der forsøger at lære.

Advarsler

 • Ingen er født som intelligent, i tankerne holde.
 • Indse mange lærere ser på din beløb af indsatsen givet samt svar.
 • Må ikke overvælde dig selv med arbejdet.
 • Må ikke gøre dine venner føler, at du ikke er aktive.
 • Vær tålmodig, dine karakterer vil ikke ændre natten over.
 • Tal høfligt med lærerne! Du vil blive registeret som en god elev.

Ting du behøver

 • Papir
 • Kuglepen eller blyant
 • Brug dette i at tage noter i klassen. Du kan ikke vide de yderligere fakta i dit emne, og det vil vise på prøve! Gennemgå!
 • Hold en lineal ved hånden og skrive nøgleordene i margenen
 • + Vinkelmåler og andre vigtige udstyr, du har brug for