Wkodk

Hvordan bliver en lydtekniker

En liste over ting, som vil guide dig på en sti i retning af at være en lydtekniker.

Steps

Hvordan bliver en lydtekniker. Begynd at arbejde med lyd udstyr.
Hvordan bliver en lydtekniker. Begynd at arbejde med lyd udstyr.
 1. 1
  Begynd at arbejde med lyd udstyr:
 2. 2
  Vælg en skole, der lærer dig, hvad du ønsker at vide. Noget som LA Recording Workshop, hvis du ønsker optagelse, eller endda din lokale Community College kan have et teater eller musik program med en koncentration i lyd.
  • Hvis du ikke kan gå til en skole, eller er for ung til college, gå til et lydstudie eller lokale teater (ikke en biograf, en live action teater) og forsøge at gøre venner med lyden besætningen. Fortæl dem du er interesseret i, hvad de gør, og spørg om du kan hænge ud og se dem arbejde.
 3. 3
  Afhente yamaha lyd forstærkning håndbog. Læs den. Senere, når du får mere erfaring, læse den igen.
 4. 4
  Bliv fortrolig med forskellige former for lyd gear, gøre forskning på internettet, tjekke de hjemmesider af sunde virksomheder.
 5. 5
  Lær at bruge forskellige lydredigering software, herunder Protools, Cubase, fornuft, digital performer, lever eller logik. Flere af disse produkter har gratis demoer til rådighed.
  • Når du ser en koncert bliver sat op, finde nogen, der ser ud som de ved, hvad de gør, og spørge, om de har brug for hjælp etablering. Fortæl dem, at du er interesseret i at arbejde for dem, og få deres kontaktoplysninger
 6. 6
  Bliv fortrolig med masser af forskellige typer af musik, og ved, hvad det skal lyde som.

Tips

 • Forskning lokale sunde virksomheder og studios i dit område og tilbud om at arbejde gratis for at få praktisk erfaring
 • At gå til en skole er den bedste måde at komme foran i denne forretning. Det vil give dig et solidt fundament at bygge din virkelige verden erfaring. Sørg for at du tjekke forskellige skoler selv, og gå til en, der er rigtige for dig. Må ikke være bange for at stille spørgsmål om, hvad du skal lære. Du betale for din uddannelse, bør du vide præcis, hvad du vil få.
 • Projekt studie udstyr bliver stadig mere overkommelig, og bedre i kvalitet. Engang var det meget usædvanligt for nogen at have et studie derhjemme: nu er det hverdagskost. Kun et par år siden, kunne overkommelige udstyr, der ikke konkurrere på lydkvalitet med pro gear: nu kan det være lige så god. Så hvorfor er der stadig sådan en ting som en kommerciel studie, et studie, der er tilgængelig for alle til leje på timebasis eller daglig sats? Hvorfor ikke alle rekord i komfort i deres eget hjem?
 • Beskyt dine ører. Invester i et par gode ørepropper (helst med justerbar dæmpning). Hvis du ikke kan foråret for 75€ ørepropper vil engangslightere fungere. Hold dem med dig på alle tidspunkter og aldrig gå til en koncert uden dem.
 • I denne serie håber jeg at forklare, hvordan du indstiller om at blive ingeniør i en kommerciel studie. De ting, du vil i sidste ende nødt til at vide omfatter næsten alt, hvad du vil læse i Sound On Sound teknik features, men hvad jeg gerne vil gøre, er at koncentrere sig om det allernødvendigste - den viden, der vil få dig ind i studiet i første omgang og op og kører som en effektiv assistent ingeniør inden alt for længe. Resten vil du samle op undervejs. Du vil se ingeniøren tilslutter udstyret på en bestemt måde, så når du har nogle fritid kan du tjekke dit bibliotek af gamle numre af lyd på Øresund for at lære detaljerne. Og mens du er ved at lære om det udstyr, vigtigst af alt, vil du blive lære om lyd og musik selv, og hvordan man arbejder med producenter og musikere. Ikke alle, men teknisk i stand, er skåret ud til at være en lydtekniker, og være i stand til at interagere effektivt med de mennesker, der rent faktisk skaber musikken er en færdighed, der kun kan læres ved at gøre jobbet.
 • Den anden og vigtigste begrundelse for den fortsatte eksistens af kommercielle studios er, at de bliver centre for professionalisme og ekspertise. Hvis et studie har godt udstyr og god akustik, og hver anden mulig faktor er gunstig, så de bedste kunstnere vil ønsker at optage der, og de vil bringe med sig de bedste ingeniører og producenter. Assistent ingeniører ansat af studiet vil derfor lære direkte fra de bedst mulige vejledere og gå på at være den øverste ingeniører og producenter i fremtiden. Feedback fra studiets kunder vil gøre det muligt for ejeren eller leder for at finjustere det udstyr bestemmelse og andre faciliteter til de præcise krav til deres klientel. Sammenlign dette med den entusiastiske og talentfulde musiker, der opstiller en home-projektet studie med udstyr købt på råd fra en forhandler, og derefter lærer at indspille med den langsomme proces med trial and error. Ja, du kan få fantastiske resultater på denne måde, og isoleringen et hjemmestudie pålægger kan på en måde fremmer sin egen form for kreativitet, men denne form for selvstudium kan aldrig slå en læreplads med førerne af fartøjet.
 • Udtryk som "audio tekniker", "lydtekniker", "lydtekniker", "audio teknolog", "sound mixer" og "lydtekniker" kan være tvetydig, afhængigt af konteksten kan de være synonymt, eller de kan henvise til lidt forskellige roller i lydproduktion. Sådanne vilkår kan henvise til en person, der arbejder i lyd og musikproduktion, samt teknikere, der designer professionelt udstyr til disse opgaver.
 • Der er flere svar på disse spørgsmål. Man kunne være, at et projekt kræver et stort antal musikere, og du kan ikke passe dem alle i dit eget studie. Eller måske skal du bruge akustikken i et stort rum til at fange en bedre lyd. Disse er meget gyldige grunde, og svært at argumentere med. Men jeg tror, ​​der er andre grunde til kommercielle studios, selv om nogle måske kæmper lidt under det aktuelle projekt studiet boom, vil altid være en værdifuld ressource for optagelsen musiker. Den første er, at en specialdesignet rum altid vil være en bedre produktivitet værktøj end en konverterede soveværelse. Der er kun så meget udstyr, du kan passe ind i en fire-by-tre meter værelse, og selvom du måske installere forbindelseslinjer til en anden del af huset eller flade, som har bedre akustik til optagelse akustiske instrumenter og vokaler, er du altid nødt til at gå på kompromis mellem kravene i studiet og de af hverdagens hjemlige liv. Hvis lyden siver ud fra dit studie irriterer naboer, vil du have andre bekymringer at slås med også.
 • Det ville helt sikkert være med til at være en elektrisk ingeniør, men det er ikke altid nødvendigt.
 • En lyd ingeniør er en person med erfaring og uddannelse i produktion og manipulation af lyd gennem mekanisk eller elektronisk vej. Som en faglig titel, er denne person undertiden betegnet som lydtekniker eller lydtekniker i stedet. En person med en af ​​disse titler er almindeligt opført i kreditter af mange kommercielle musikoptagelser (såvel som i andre produktioner, der omfatter lyd, såsom film)

Advarsler

 • Når du er på et studie eller teater, så sørg for at du er rolig og respektfuld. Disse mennesker er der gør et job, og de kan komme i problemer, hvis du laver noget, der gør opmærksom på dig selv. Rør ikke noget, medmindre du bliver bedt om at, og slid mørkere tøj, hvis du kommer til at være i et teater, hvor der er et show.
 • Alt i denne artikel antager, at du ønsker at arbejde i lyd forstærkning - dvs Live Event lyd. Hvis du er heldig, kan du få op til 15€ / time at gøre det, men de fleste mennesker vil gøre meget mindre. Mange vil arbejde for langt mindre end en burger jockey på McDonalds, uden fordele.
 • BIG ADVARSEL *!!
 • Men hvis du tænker på at arbejde som lydtekniker i et pladestudie, gå bare i gang en go med dine drømme. En lydtekniker til optagelse gør på den absolutte top, måske 45€ / time, men den gennemsnitlige vil være tættere på 30€ / hr.Don 't bruge dine hårdt tjente penge på alle disse scam COLLEGES fordi du vil tømme din bank konto på en fuldstændig værdiløs kvalifikation. Der er masser af jobs til optagelse ingeniører, overalt, som betaler en anstændig løn. Ikke én job i verden. Glem optagelse teknik, medmindre du vil være brød og bor sammen med dine forældre, når du er 45..
 • Tag ovenstående "advarsel" med et gran salt. Det er rigtigt, at en stor bid af de multi-million dollar Studios er lukket eller kæmper, men hvis noget der er mere musik bliver frigivet til offentligheden i disse dage - og det er ikke alt sammen fra kælderen studios.
  • Tricket for nutidens studier ikke at skabe for meget overhead, holde omkostningerne mere konkurrencedygtige. Din bedste chance er at åbne dit eget projekt studie, virkelig. Det hjælper til at gå ind på det med en anden person. I stedet for at betale for skole, sætte det i retning af udstyr. Du kan lære alt, hvad du behøver at vide fra bøger, internet og netværk. Og ja, være parat til at gøre masser af gratis arbejde for at få erfaring. Mange studier har lærlingeuddannelser. Hvis du ønsker at gøre levende lyd, komme i gang i en lokal mødested. Tal til lyden fyr.