Wkodk

Hvordan bliver et hår stylist

Er du kørt fast i dit nuværende job? Er du i gymnasiet og ikke kan se college i din fremtid, men ønsker ikke at arbejde som en burger luffe hele dit liv? Så skønhed industrien er stedet for dig! Det kan tage lidt skolegang efter gymnasiet, men intet nær som kedelige som kollegium. Det er sjovt, givende, og har fleksible arbejdstider. Plus, får du betalt for at gøre folk ser fantastisk!

Steps

Hvordan bliver et hår stylist. Hvis du stadig er i high school, kontrollere og se, om din skole har en faglig skole / community college, som de arbejder med.
Hvordan bliver et hår stylist. Hvis du stadig er i high school, kontrollere og se, om din skole har en faglig skole / community college, som de arbejder med.
 1. 1
  Hvis du stadig er i high school, kontrollere og se, om din skole har en faglig skole / community college, som de arbejder med. Ofte kan du bruge en halv til to tredjedele af din dag at lære at være en hår stylist og tilbringe den anden side gør normalt skolearbejde tilbage på din high school (matematik, engelsk, historie). Plus, hvis du gør dette under junior og senior år, kan du være i stand til at gå lige ind i branchen.
 2. 2
  Hvis du er ude af high school, tjek den lokale avis for skønhed skoler, eller spørg din personlige hår stylist, hvor han / hun gik. Anvend på mere end én skole, hvis muligt.
 3. 3
  Kontakt skolerne og etablere et møde med rådgiver.
 4. 4
  Hvis du bliver accepteret, tilmelde og deltage i alle dine klasser. Nogle vil være hænder på, andre vil være som traditionel skole.
 5. 5
  Efter at have afsluttet de klasser, kigge efter skønhed butikker med åbninger for nye stylister. Send din ansøgning, skal du gøre dit bedste på interviewet, og du kan bare lejes! Tilsvarende kunne du åbner din egen salon, hvis du har penge nok.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Må ikke blive fornærmet, hvis en fast kunde stopper kommer til dig. Det er ikke en fornærmelse mod dig personligt, så bare glemme det og komme videre.
 • Hvis en kunde klager over deres hår, altid tilbyde at ordne det gratis. Selvfølgelig vil du tabe et par bukke, men du vil holde en værdifuld kunde.
 • Håret branchen er meget konkurrencepræget. Må ikke blive fornærmet, hvis det tager et par forsøg for dig at få lejet, især frisk ud af skønhed skole.
 • Forvent ikke at gøre en masse lige er startet ud. Det tager tid og konstant kundetilfredshed.

Advarsler

 • Vær opmærksom på, at du faktisk nødt til at arbejde for dette. Dette er ikke en opt-out på en "rigtigt job", du er nødt til at tage klasser til at gøre dette!
 • Hvis du ikke er meget i detaljer eller perfektionist typen personlighed, kan håret være stressende for dig. Det kræver en masse præcision
 • Vær opmærksom på, vil du højst sandsynligt blive bedt om at deltage i "class tests".