Wkodk

Sådan udgøre som en model

Ligne en model er én ting, men modellerne bliver ikke betalt for at bare sidde der og. Deres succes i erhvervslivet kommer ned til, hvor godt de kan udgøre, og give fotografen interessante og salgbare skud. Uanset om du ønsker at forbedre din karriere som model eller bare være mere fotogen, vil de følgende tips hjælper føje nye dimensioner til dine billeder.

Steps

Sådan udgøre som en model. Peg næsen væk fra kameraet.
Sådan udgøre som en model. Peg næsen væk fra kameraet.
 1. 1
  Bulet lidt. Der er et par gange når du bliver nødt til at smide dine skuldre tilbage til et skud, men generelt, en lille daske gør dit udgøre se naturlig og afslappet. Det betyder ikke, du skal luns i (selv om dette vil arbejde med nogle high fashion skud). Hvis du står, lægge ujævn vægt på dine fødder og ben med mindre vægt vil naturligvis bøje lidt. Du ser mere behagelig og din kropsholdning vil fremstå mere naturlige. Læn dig ikke så meget, selv om, at det gør din mave ser større.
 2. 2
  Være asymmetrisk. For en mere interessant skud, sørg for, at du laver noget andet med hver side af kroppen. Du kan være dramatiske og gøre noget helt andet med hver af dine lemmer og vippe hovedet til siden, men du kan ligne en marionet. At være asymmetrisk kan være så simpelt som at dyppe den ene skulder eller hofte, og sørg for, at dine arme er i forskellige højder, og bøjning ene ben lidt (eller meget) mere end den anden.
 3. 3
  Peg næsen væk fra kameraet. Ser på kameraet lige på kan arbejde i nogle dramatiske skud, men generelt er det bedre at sætte dit ansigt i en vinkel, og se på kameraet fra denne vinkel. Vip næsen lidt op eller ned, lidt til venstre eller højre, men holde dit blik på det pågældende kamera.
  • Lære, hvilke vinkler fladere dit ansigt mest. Har du en stor jawline? Bøj hovedet op og til siden lidt. Eksperiment foran et spejl eller med dit eget kamera til at se, hvilke vinkler gør de mest interessante skud på dit ansigt.
  • Vide, hvilken retning lyset kommer fra. Husk, at lys vil kaste skygger, og selv om de er små, vil de påvirke udseendet af dit ansigt. Hvis lyset kommer fra toppen, vippe næsen ned kan få din browbone at kaste en skygge over dine øjne, hvilket er godt, hvis du går efter en skummel skud, men ikke godt, hvis du forsøger at se venlige.
 4. 4
  Praksis. Få et digitalt kamera, der er oprettet et stativ og tage tusinder af skud. Siden visning af skud på computerskærmen koster ingenting, er der virkelig ingen undskyldning for ikke at praktisere. Du skal vide, der udgør arbejdet for dig, og hvilke der ikke gør. Lær som udgør fladere, hvilke dele af din krop. Bliv fortrolig med, der udgør arbejdet med forskellige typer af tøj, nogle udgør fremhæve de rene linjer i en power jakkesæt, nogle udgør understrege strømmen af ​​en kjole. Praksis med rekvisitter som en stol, eller holde objekter (en vase, et reb, en badebold, uanset - være kreativ!).
 5. 5
  Lyt til din fotograf. En god fotograf vil give feedback og helt ærligt, fortælle dig hvad du skal gøre, så de kan få den skudt, de ønsker. Være samarbejdsvillig og imødekommende (og yndefuld!). Må ikke tillader dig selv at blive nervøs, ellers vil du spændt op og ser stiv. Slap i hver pose og forbinde med kameraet.
 6. 6
  Undersøgelse. Kig på magasiner og brochurer med et kritisk øje. Gøre opmærksom på, hvordan modellen poserer: hvad laver de med deres hænder, lemmer, hoved, øjne, læber? Hvilke følelser har stillingen formidle?
 7. 7
  Træk vejret. Nogle gange, når vi koncentrerer, eller vi er nervøs, vi bremse eller fremskynde vores vejrtrækning dramatisk. Du kan endda holde vejret for et skud. Fortsat være opmærksomme på din vejrtrækning, holde det normalt og afslappet.
 8. 8
  Visualisering kan hjælpe dig med at fange den følelse, du har brug for et skud. Hvis fotografen er på udkig efter en melankolsk skud, for eksempel forestille sig en melankolsk karakter i en film, og foregive at være ham eller hende. Du kan opleve, at du er bedre i stand til at kanalisere din "indre melankoli", der way.may>
 9. 9
  SMILE! Et af de mest markante forbedringer, du kan gøre i enhver portræt er så enkle, men alligevel kan gøre den største forskel mellem at få en "god shot" versus at få en "stor shot", og det er simpelthen . Selvfølgelig er denne ugyldig, hvis du er en model og fotografen ønsker en anden følelse fra dig. Men for dem, der ønsker at generelt forbedre dine portrætter et smil (især den "perfekte smil"), kan gøre en stor forskel.
 10. 10
  Mestre "perfekte smil" Der er en kunst at poserer med en perfekt og mest godt modeller ved hvordan man gør det naturligt. Det er et smil, der er halvvejs mellem den største smil, du kan gøre, og ingen smil overhovedet. Læberne er let adskilte, og kun de øverste tænder viser. Smilet betragtes som en "blidt smil". Resultatet skal se behageligt og afslappet. Hvis du er smilende så stort, at du kan se din øvre tandkød eller nedre tænder, så er det alt for meget. Generelt vil smile løfte kinderne, og dette kan indsnævre øjnene. Så prøv at slappe af dine øjne, så øjnene er åbne og de hvide viser. Dette kan tage nogle praksis foran et spejl for at isolere de forskellige muskelgrupper, men det vil være umagen værd. Selvfølgelig, måske er der shots, når ingen smil eller større smil er påkrævet, men generelt, uanset om du er en model eller nogen bare søger at forbedre dine portrætter, beherske et perfekt smil kan gøre store forbedringer til dine billeder.

Tips

 • Vise følelser i dine øjne.
 • Sørg for at du har attitude. At være en model handler om at holde dit hoved op og væskende tillid.

Advarsler

 • Sørg for, at ingen af ​​dine lemmer nogensinde peger direkte på kameraet. Perspektivet vil gøre, at lemmer ser forvrænget. Tænk på dine knogler, som tændstikmand linjer, ingen af ​​disse linjer bør nogensinde pege direkte mod linsen af ​​kameraet.