Wkodk

Hvordan bliver en musikproducer

Har du en anden vision for de sange, du hører i radioen? Har du nogensinde drømt om at se dit mesterværk ramt top ti? Læs videre for at se, hvordan du bliver en musikproducer.

Steps

Hvordan bliver en musikproducer. Overveje at lære et instrument.
Hvordan bliver en musikproducer. Overveje at lære et instrument.

Mastering musikken

 1. 1
  Overveje at lære et instrument. Du behøver ikke at være en virtuos til at være en musikproducer, men træne øret og læring musikteori vil enormt gavne din karriere. Du bør også forsøge at komponere dine egne sange, master tempi, eller måske endda lære at spille fra noder, forstå musik fra den anden side af soundboard vil gøre dig meget bedre rustet til at høre sit fulde potentiale. Overvej disse tre grundlæggende instrumenter:
  • Piano. Sandsynligvis den mest alsidige instrument for en producent, at kunne noodle på klaveret er enorm. Uanset om du bare forsøger at arbejde et begreb eller ønsker en bestemt optaget sætning er et klaver næsten uundværlig.
  • Guitar. Læring guitaren vil hjælpe dig med nemt konkretisere akkorder og straks blive relevant for en stor genre af musik: Rock (og dens forskellige fætre, børn og børnebørn).
  • Bass. Meget undervurderet, men stadig afgørende. At være i stand til at spille bas, vil hjælpe dig lede rytmesektion samt træne meget grundlæggende musikalske idéer.
 2. 2
  Beherske teknologien. At oprette og manipulere musik, vil du nødt til at lære at bruge en klangbund og så mange musik-processing programmer som du kan. Hvis du ikke allerede har en vis baggrund i lydproduktion, en god sequencer program til at starte med, er Cubase.
  • Sequencer software programmer som Cakewalk Sonar, Reason, og Pro Tools hjælpe musikproducenter arrangere og tweak den musik, de rekord. Hip-hop og dans producenter kan ønske at anvende FL Studio, som kan bruges til pop så godt.
  • Hvis du tænker på at producere hip-hop musik, tænke på at investere i en sampler. Den Mpc60, SP1200, og S950 er alle populære med "guldalder" hip-hop producenter som Pete Rock og DJ Premier.
 3. 3
  Kend det grundlæggende i blanding. Vide, hvad det betyder at blande et spor: hvordan man blander alle de forskellige lyde sammen til én mellifluous mix.
  • Kend forskellen mellem "i boksen" og "ud af boksen". I boksen betyder bare du blander udelukkende på et edb-program ud af boksen betyder, at du blander med en klangbund og andre ikke-edb-udstyr for at opnå din lyd.
  • Kend forskellen mellem stereo mix og mono. Stereo blandinger repræsenterer to forskellige spor i den samme sang, én for det venstre øre og én for det højre, mono repræsenterer et enkelt lyd til sporet.
  • Vide hvad der skal sættes i midten af ​​dit mix. Bass guitar og vokal normalt ønsker at bo i midten af ​​din mix - ikke ud til nogen side. Andre instrumenter kan normalt eksperimenteret med, men bas og vokal (for det meste) klarer sig bedst i midten.
 4. 4
  Bliv en elev af musik. Tag din stipendium alvorligt. Musik producenter er i færd med at lave musik, ofte med hjælp fra andre sange. Hip-hop-producenter i særdeleshed, hvis job det er at tage prøver fra andre sange og omarbejde dem i en anden beat, nødt til at være grådig musikstuderende. Hvis du ikke er en elev af musik, vil du hurtigt opdage, at du begrænser dig selv unødigt.
 5. 5
  Altid tænke på, hvad lyde ville passe godt sammen. Du job som musikproducer er at gøre fascinerende, spændende, soul-rystende musik. Ofte er dette betyder at tage udforske den måde, at forskellige lyde og forskellige genrer interagerer.
  • George Martin, den hæderkronede producent af The Beatles, indført, hvad vi nu kalder "World" musik til populære kanon. Martin hjalp maske sitar i frodige popsange. Dette var virkelig Øst møde vest.
 6. 6
  Opret noget musik. Prøv at gøre hvad føles bedst: Punk, Ska, Rock, Rap, R & B, Country, Funk, Jazz, og lignende. I begyndelsen fokuserer på at mestre en stil af musik. Dette vil tillade dig at gøre et navn for dig selv i en bestemt genre før til sidst flytter ind på forskellige musikgenrer. Fordi de ofte involverer mindre instrumentering, Hip-Hop, R & B, og Pop er de nemmeste at starte med.
  • Til sidst, så prøv at eksperimentere med flere genrer. Jo flere genrer, du bliver flydende i, den bredere din horisont vil være (og jo flere kunder, du får). Må ikke overbelaste dig selv alt for tidligt, dog. Har én genre ned pat, før du flytter videre til den næste.
 7. 7
  Rework en gammel favorit. Tag en kendt sang - helst en, der har været minimalt manipuleret - og giv den til din egen smag. Hvilken slags potentiale har det? Hvordan kan du gøre det bedre? Hvilke nye vision har du til sangen til at omdanne det til noget aldeles anderledes?
  • Gør flere versioner for at få en fornemmelse for mulighederne. Lav en Reggae version af "The Wall" måske eller arbejde en obskur jazz tune ind i en Hip-Hop beat. Vær ikke bange for at tænke stort her.
 8. 8
  Samarbejd med andre musik-producenter. Samarbejde har produceret nogle af de mest mindeværdige musik i kanon. Må ikke være bange for at gå op til en producent, du beundrer og bede ham eller hende, hvis de gerne vil arbejde med dig. Samarbejder lykkes, fordi du kan bruge den anden producents styrker til at maskere dine svagheder, og forhåbentlig bruge dine egne styrker til at maskere deres.

Virksomhed med produktion

 1. 1
  Start netværk. Fortæl din familie og venner, du producerer musik. Opret visitkort. Indlæg nyhedsbreve omkring dit nabolag. Hvis dine priser er rimelige, får du kunder på ingen tid. Oplad billigt per time eller per sang.
  • Det kunne være godt at få dine fødder våde med en ven eller et familiemedlem. Har du en kammerat, der er en stor sanger? En onkel, som har en evne til at spille tuba? Producere dem og holde eksempler på dit arbejde for at vise potentielle kunder. (Husk at holde familie og forretningsforbindelser adskilt, selv om.)
  • Hvis intet spændende kommer op, tilbyde at melde dine tjenester til at etablere dit omdømme. Der er ikke noget dårligt om at arbejde gratis, medmindre du bliver udnyttet. En rigtig god første indtryk på en frivillig job kunne endda give dig en lønseddel, hvis dit arbejde er for godt til at være fri.
 2. 2
  Få et praktikophold hos en produktionsvirksomhed. Sure, det er hårdt arbejde, men du kan få nogle gratis tid i en rigtig lydstudie. I mellemtiden kan du få venner i erhvervslivet (og bringe hjem den lønseddel).
  • Start lavt på totempæl om nødvendigt det punkt er at få din fod i døren. Jo hårdere du arbejder (og mere muntert du gør det), sandsynlige, du vil være at få bemærket.
 3. 3
  Få en uddannelse. Tag nat klasser for at tjene din uddannelse, hvis nødvendigt. Hvis musik produktion ikke fungerer, du har noget at falde tilbage på.
 4. 4
  Udnyt den fantastiske effekt af internettet. Det plejede at være, at du skulle smede personlige forbindelser med henblik på at få din musik hørt. Du ved, smøring palmer og bagdør tilbud - den slags. Nu, hvis du bruger internettet adeptly, kan du hurtigt gøre indtryk både lokalt og globalt, hvis det er hvad du ønsker.
  • Sæt din musik op på en musik hjemmeside, såsom Bandcamp. Kuratere den rasende, kun sætte dit bedste arbejde op, og holde din side (r) fyldt med ny og anderledes materiale til at holde fans glade.
  • Bruger sociale netværk til at få ordet ud om din musik. Sociale netværk leverer viral succes til hundredvis af kunstnere, selv om succes er kortvarig. Bruge - ikke misbruger - dit sociale netværk med opdateringer, kampagner og gratis ting. De vil takke dig for det.
 5. 5
  Spar op. Nu hvor du har et praktisk kendskab til virksomheden, en stabil indtægtskilde, og en betragtelig kundegrundlag, kan du starte din egen studie. Hvis dine seværdigheder er sat højere, kan du endda flytte til en anden by for at prøve for den store liga.

Tips

 • Aldrig tror, ​​du er for god til en klient - eller ikke godt nok. Tage hver klient, der kalder eller kommer gennem din dør alvorligt.

Advarsler

 • Du vil ikke få penge nok til at leve af i starten, finde så et job, der vil få enderne mødes og producere i din fritid.
 • Hvis du arbejder selvstændigt, du aldrig vide, hvor mange penge du vil gøre i et år: det kunne være 37320€ eller det kunne være 40€.
 • Producenterne gør to ting: musik og ofre.