Wkodk

Hvordan at være en playboy bunny

Udseendet og den livsstil af Playboy Bunnies er legendarisk og rodfæstet i det europæiske samfund. Fra billeder i film og print, som kunne forveksle signatur ører og underskrift udseendet af disse damer. Hvis du er interesseret i at kigge og handler som en Bunny, er denne artikel for dig.

Steps

Hvordan at være en playboy bunny. Bær afslørende tøj.
Hvordan at være en playboy bunny. Bær afslørende tøj.
 1. 1
  Har tillid til. Ingen Bunny kan være genert. Det første skridt til at blive en playboy bunny er at have tillid. At være genert kan turn-off guys (afhængigt af typen af ​​fyr), og som en Bunny, det er dit job at slå dem til, ikke fra.
 2. 2
  Være sexet. Alle Bunnies nødt til at være sexet. Være sexet er meget vigtigt. Det er nøglen til at låse døren til at blive en playboy bunny.
 3. 3
  Bær afslørende tøj. Dette kan gøres på fire store regioner af din krop til at understrege:
  • Arms
  • Legs
  • Mave
  • Spaltning
 4. 4
  Opnå den sexede bunny look. For eksempel har pink som en vigtig farve i din garderobe også ideel outfits som: mini-nederdele, korte shorts, skinny jeans (neutral-tonet), korset toppe, toppe, tynde-blottelse toppe, bikinier, og høje hæle, gør sexy bunny look.
 5. 5
  Fjern alle former for krops-og ansigtsbehandlinger piercinger eneste undtagelse er små stick nål størrelse øreringe.
 6. 6
  Køb tilbehør. Slid simple halskæder, for eksempel,. En kæde med playboy bunny ikonet på enden Chunky armbånd er altid trendy, såvel som store, formede øreringe.
 7. 7
  Søge lyse neglelak. Pink er den mest hensigtsmæssige løsning, men alle lyse farver vil fungere godt med nogens udseende.
 8. 8
  Barbering regelmæssigt. Hvis barbering jævnligt er for meget af en problemfri, så prøv voksning.
 9. 9
  Udvikle en flirtende attitude. Må ikke gå for langt med dette, medmindre du er villig til at stå over for de potentielle konsekvenser af drilleri for mange fyre. Den bedste måde at flirte passende er ved at gøre simple kontakt med gutterne, for eksempel forsigtigt placere dine fingre på hans arm, let slagtilfælde hans hals eller finger krølle sit hår.
 10. 10
  Socialisere. Vær sikker på at have en udadvendt og munter holdning, fordi hvis du ikke gør folk vil ikke engang mærke til dig.
 11. 11
  Smile. Selv når du er ked af, du altid nødt til at virke glad, men du er nødt til at forsøge at holde et naturligt og attraktivt smil for at vise folk, at du er en glad og en åben person.
 12. 12
  Må ikke blive let. For fyre kan tro du er let, hvis du flagre din krop rundt og flirte med for mange fyre. Husk aldrig lade nogen tage fordel af dig, uanset hvem de er, du altid fortjener at blive respekteret og hørt. Husk også

altid at være venlige og handle hensigtsmæssigt i retning af alle, er respekt optjente ikke krævet, og behandle andre som du ønsker at blive behandlet med venlighed og respekt.

Tips

 • Altid har en ordentlig hygiejne, ved at lugte, se og føle ren og forfrisket.
 • Hold en stærk, positiv holdning i enhver situation og håndtere situationer modent, ligesom overalt i livet.
 • Hold dine gode venner tæt på, til at vejlede dig på den rigtige måde, behøver du ikke ønsker at ende op som en anden pige, som vil gøre noget bare for drenge. Husk dine gode venner vil holde dig stærk, vil de være der for dig, de vil beskytte dig, og hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå som misbrug, familie tab, og holde dig i den rigtige vej, fordi du fortjener at blive behandlet godt og skal respekteres.
 • Også holde sig inden for din komfort zone, når du er dressing op, for ikke at følge andre folks kommentarer, fordi kun du kender din komfort zone.

Advarsler

 • Må ikke blive mishandlet eller misbrugt af.
 • Må ikke bære nogen uslebne piercinger.
 • Må ikke være genert eller stille.

Ting du behøver

 • Sexet tøj.
 • Heels.
 • Neglelak.
 • Tillid.