Wkodk

Sådan udføres en lap dance til din kæreste eller mand

Sådan udføres en lap dance til din kæreste eller mand. Det er sexet, det er sjovt, det er uskadeligt, det er befriende og din partner vil elske det.

Steps

Sådan udføres en lap dance til din kæreste eller mand. Etablere nogle grundlæggende regler.
Sådan udføres en lap dance til din kæreste eller mand. Etablere nogle grundlæggende regler.
 1. 1
  Etablere nogle grundlæggende regler.
  • På intet tidspunkt under hele din præstation er din partner lov til at røre dig. Du kan røre, slikke, gnide og kærtegne ham alt, hvad du vil, men spille det cool. En langsom forførelse er en sikker opskrift på skødet danse succes. Hele pointen med en lap dance er at køre en mand amok med forventning og lyst.
  • Du er ansvarlig. Tag din tid, tage kontrol, og glæde i at drille ham.
  • Hvis han rækker ud i din retning, eller begynder at male igen, slap hans håndled og lad ham vide, at hvis han gør det igen, dansen er slut, ingen undtagelser.
 2. 2
  For at kunne udføre og nyde lapdance skal du føle sig godt tilpas med din krop. Du vil ikke se sexet, hvis du ikke føler dig sexet. Accepter og nyd dig selv, uanset din form eller størrelse. Enhver kvinde kan udføre en stor striptease eller lapdance, uanset om de er generte eller føler, at deres krop er ikke den "perfekte figur". Det handler om attitude. Ikke alle lap dansere har supermodel tal, de bare opfører sig som de gør. Dette er din tid til at være forførende, at pleje og frigive dit sensuelle ånd. Slip dine hæmninger og smide forsigtighed til vinden. Du er en sexet gudinde.
 3. 3
  Vælg et sæt tøj, der gør du føler varm og sexet, og resten vil følge efter. Der er et bredt udvalg at vælge imellem. Fra erotisk dans-slitage på bh'er, trusser, strømpebånd-bælter, strømper, chemiser, morgenkåbe, bamser, badedragter, club-slid, fetish-slid, overdimensionerede knap-up skjorter og meget mere. Nøglen er at opbygge en samling af lag, der er nemme at fjerne. Være vovemod, du udfører en drillepind, så lidt af kød er afgørende.
  • Start med at vælge undertøj først som disse elementer vil være den sidste til at komme væk. En sexet bh, g-streng, strømper (ophold-ups er nemmere at arbejde med) og måske seler.
  • Trusser bør indramme dine kinder, mens bagsiden af ​​dine trusser skal nå for højt over dine kinder. Prøv fuld bund trusser, stropper, g-strenge og byttet shorts for at se hvad der virker bedst for dig. Trusser, der forlader linjer på din krop, når du tager dem ud er sandsynligvis for stramme og bør undgås.
  • Lårlange strømper bæres med eller uden strømpebånd er en sexet tilføjelse til næsten ethvert outfit. Prøv et par, der er en størrelse større for lettere bevægelse. Hvis du planlægger at holde dine strømper og strømpebånd på for varigheden af ​​din dans, slid dine trusser på ydersiden af ​​stropperne, så de kan fjernes uden at løsne dine strømpeholdere.
  • For de øverste lag, små hot pants prøve, en uskyldig lutter robe, sexet high-school lærer / elev uniform, være en domina, en desperat husmor eller efter noget andet, en klassisk rød eller sort aftenkjole med nogle retro lingeri nedenunder.
  • Undgå korsetter eller tøj, der er for stram og vanskelig at glide ud af. Tøj med lynlåse på bagsiden eller mange stropper, der tager tid at sætte på vil naturligvis være svære at fjerne.
  • For sko, som regel høje hæle og stiletter fungerer bedst med ethvert outfit. De gør dine ben ser tonet, slank, og længere. Selv hvis de er lidt ubehageligt, give dem en chance, fordi du ikke vil være iført dem længe alligevel. Hvis du ikke kan gå i hæle, snarere bære noget, du har det godt i. Hvis alt andet fejler i skoen afdeling, gå barfodet og prøv Barefoot Strut.
  • Fjern så meget som du er komfortabel med. Du kan vælge at ende op helt nøgen, topløs, i sexet lingeri, en Lacy kjole eller forbliver fuldt påklædt. Din kæreste skal dog fortsat være fuldt påklædt.
  • Hvis din vælger sko med spænder, overveje, hvordan du vil fjerne dit tøj uden at tage skoene af. Elastisk tøj eller flydende kjoler kan tages over dine sko, men tjek først. Hvis alt andet fejler i skoen afdelingen, bare fødder stripper stiver (på dit tip tæer) er også meget varmt.
  • Hvis du gør det i hælene, ikke tager dem fra (bortset fra at fjerne strømper - eller endnu bedre, holde dine strømper på). Måske sætte hælene igen, når strømperne er slukket. Stropløs sko kan fjernes mere yndefuldt end sko med stropper eller spænder.
  • Hvis du vælger noget, der skal fjernes ved at glide det over dit hoved, forførende glider det ud ved at trække det fra bunden på siderne, mens du står op høj, ikke luns over.
  • En skjorte med knapper kan være en meget sexet stykke tøj til at fjerne. Spil peek-a-boob med hver side. Når du har fortrudt den sidste knap, vende rundt poserer i en vinkel, udsætte din ene skulder, så den anden, og derefter lade er glide ned på gulvet.
  • Stramme bukser eller jeans kan være vanskelige at fjerne. En blyant nederdel kan nemt pakkes og skubbet ned Gør dette samtidig bøjning fremad med ryggen eller siden til ham og derefter træde ud af det. Nederdele kan fjernes med dine sko og strømper på.
  • Øv at fjerne dine strømper i god tid. For ekstra balance (og drillende), placere dine tæer mellem benene eller på armen af ​​sin stol, mens du skubber hver strømpe ned - eller langsomt rulle eller folde dem ned på længden af ​​dit ben.
  • Glem ikke at drille. For begyndere, tage din tid med hvert lag. Træk din nederdel op eller dit undertøj ned et par inches, før du fjerner. Tuck en tommelfinger eller to i siderne af dine bukser, nederdel eller undertøj, sænke stykke tøj smule og drille.
  • Pres dine bh-stropper fra dine skuldre, før du tænder væk til unclasp. Et klassisk stripper rutine er at holde bh mod dine bryster, vende rundt med ryggen mod din mand og slip din bh på gulvet eller, når man står med ryggen til ham, hold din bh med stropper over dit hoved, før du slippe det på gulvet. Hold varmen op ved at holde din arm og hånd over dine bryster derefter langsomt vende rundt og skubbe din hånd på tværs af og væk fra dine bryster efter en sexet afsløre.
  • Når du tager dine bunde ud, så prøv at glide dem ud over dine sko eller bare fødder, mens stående straight-legged. Gør dette ved at bøjet over fra taljen og vejlede dem ud hele vejen til gulvet, og derefter træde ud af dem. Hvis dette ikke er nemt for dig, så prøv at bøje knæene eller tage dine bunde ud, mens liggende på ryggen. Må ikke sidde på hug ned for lavt...
  • Må ikke få helt nøgen indtil allersidst - og selv da, drille ham med en tilbage visning, indtil han ikke kan tage det længere.
 4. 4
  Vælg 2 eller 3 sensuelle sange, som du både kan nyde. Tænk glat og forførende. Undgå sange med højfrekvente vokal. De croonere og divaer fra 60'erne er et godt sted at starte, hvis du vil have noget romantisk. Et sensuelt rytme eller slå vil guide dig gennem din dans. Det er bedst hvis du kan relatere til musikken og føle sig godt tilpas flytter til sit beat. Start ved at afsætte 2 eller 3 sange.
  • Song ene er for den varme op. Dette er din tid til at lede din partner til stolen, spankulere omkring, positur, forklare reglerne til din kæreste og begynder at langsomt at lette ind i din forførende præstation.
 5. 5
  Må ikke føler sig presset til at starte ved begyndelsen af sangen, tage din tid, starte, når du er klar, gå omkring din kæreste, røre ved ham, skal du trække fingrene gennem hans hår og føle rytmen.
 6. 6
  Ved at afsætte et udvalg af 2 eller 3 sange, vil du ikke føle sig presset til at haste, fordi sangen kommer til en ende. Du er fri til at beslutte, korte 'n sweet eller lang & smægtende. Du vil sikkert finde dig selv dybt i kast af lidenskab ved udgangen af ​​det, så overveje at vælge et dusin sange, og nyde det sjove i slutningen.
  • Hvis det er muligt, brænde alle sangene på en cd eller sæt dem som en play-liste på din bærbare musikafspiller. Du må ikke stoppe for at skifte cd'er.
 7. 7
  For begyndere, kan du ønsker at starte ud med at tage din tid, arbejde din vej ind i en forførende rille. Luk dine øjne, føle musikken, skal du indtaste trance og begynde at svaje.
  • Prøv at afsætte 30 minutter eller deromkring om dagen før for at blive fortrolig med dit tøj, din krop, stillingerne og de bevæger sig. Danse på dine fødder og på gulvet. Disse kan være ting, du aldrig har gjort før. Prøv at glide ned ad en mur og derefter op igen. Gå rundt på spidsen af ​​tæerne.
  • På gulvet, prøv at åbne og lukke dine ben eller hælder dine knæ fra den ene side til den anden. Eksperimenter med forskellige vinkler. Sid på en stol. Kærtegne dine lår, din nakke, din mave dine fødder. Luk dine ben og derefter åbne dem ved hjælp af dine hænder til at skille dine lår. Genopdage din krop. Luk dine øjne, hvis du er genert.
  • Hvis du føler dig utilpas 'danse' tænk på din præstation som en langsom aerobic session. Stretch, bøje, split. Brug dine hænder, strække dem ud til siderne, og slaglængde din udstrakte arm med spidsen af ​​fingrene. Hvis du har praktiseret kampsport, yoga eller pilates, ændre de besidder, at du er fortrolig med at skabe din helt egen sexede moves.
  • Tænk på din dans som en T'ai Chi session på gym. Langsomme bevægelser og en generel følelse af velvære.
 8. 8
  Forføre din kæreste med lidenskabelige udseende. Dit udtryk vil afspejle disse sexede tanker, du har i tankerne og intensivere den seksuelle spænding i luften. Kig på din krop, røre ved den, nyd den og derefter se på din kæreste tegne øjnene for din og din krop. Bevar øjenkontakt på alle tidspunkter. Hvis din ryg er vendt til din partner, blik over skulderen.
 9. 9
  Tilføj et par tilbehør til din dans rutine, emner, som du nyder at spille med. Du gør dette for din fornøjelse også.
  • Et blindfold vil hjælpe med at holde din elskedes sanser alarm - kløe at vide, hvad der vil komme næste.
  • Et par håndjern eller en silkeagtig tørklæde kan bruges til at holde din partners hænder ned, hvis han bryder ingen rørende regel.
  • Brug en blød fjer at børste op mod din elskers krop eller dit. Sid på en stol og mens du holder din krop oprejst og høj, skubbe dine fødder og ben fra hinanden og langsomt børste dig fra din hals på indersiden af ​​låret.
  • Hvis du er iført en knap op skjorte, også overveje iført et slips. Loop den rundt om halsen for at trække ham tættere på dit ansigt eller spaltning eller binde sine hænder op med det, hvis han bryder ingen rørende regel.
  • Hvis du er den slags pige, der kan lide at være fræk, har din yndlingslegetøj ved hånden til din fornøjelse og hans tortur.
  • Drille ham med et sjal eller en silkeagtig wrap eller bruge den til at dække op, hvis du føler dig mere behageligt at være lidt mindre udsat.
  • Brug dit hår. Mens du står op, knælende eller siddende, strække din overkrop, mens du trækker dit hår op og lod den falde igen. Brug den til at børste op mod ham.
  • Brug en isterning fra dit cocktail. Placer en terning i munden og køre det langs din elskers krop eller børste det på tværs af dine brystvorter til at sætte dem fast.
  • Dine læber og dine øjne er stærke forførelse tilbehør. Prøv den klassiske trutmund eller smil. Spil med ansigtsudtryk.
  • Med lidt øvelse, en hue, halstørklæde, kan sukkerrør eller rytterens afgrøde bruges i seksuelt forførende måder.
 10. 10
  Skab den perfekte atmosfære. Dim lysene, parfume luft og lys nogle stearinlys. Bland candle light med gulvlamper eller kulørte lamper. Candle light tilføjer en blød, varm glød til din krop. Indirekte belysning er både flatterende og mere intime. Undgå fluorescerende eller hvid LED-lys.
  • Se, at din rumtemperatur er komfortable - følelse for koldt eller for varmt, vil distrahere dig.
  • Sluk alle mulige distraktioner - TV og mobiltelefoner mv
 11. 11
  Ryd rummet, hvor du vil være dans, så du ikke støder ind i noget.
  • Kontrollér at stolen din kæreste vil sidde på, kan rumme jer begge. Sid på den og forestille dig selv i sin stilling, og så på skødet.
 12. 12
  Send ham en forførende SMS-besked eller e-mail med en kryptisk fingerpeg om, hvad der er at komme senere på aftenen. Invitationen vil sætte sit sind ild og forlænge tortur tværs af en hel dag. Alternativt foråret det på ham som en overraskelse. Uanset hvad, vil du nødt til at tilbringe en tid sætte scenen og beroligende dine nerver, hvis det er din første gang.
 13. 13
  Start musikken og føre din kæreste til stolen. Lade ham sidde med benene lukket. Start med at stirre ham lige i øjnene med en drillende smil på dit ansigt. Gå rundt din kæreste, røre ved ham, skal du trække fingrene gennem hans hår og føle rytmen. Strut om, positur, forklare reglerne til din kæreste og begynder at langsomt at lette ind i din forførende præstation.
 14. 14
  Skift mellem at kigge på ham og ser ned på din krop, røre dig selv som du flytter dine hænder ned eller på tværs af din krop. Kør dine fingre gennem håret, ned din hals, brystet derefter ned til dine hofter og omkring din røv. Når du flytter dine hænder på tværs af din krop forestille dine hænder er hans hænder. Nyd strejf af din (hans) hænder på din krop. Holde dine hænder i kontakt med din krop lad dem ride op dine sider og tilbage mod nakken af ​​din hals. Kig ham i øjnene og prøve en langsom og blid hoved rulle (hoved falder frem og derefter ruller tilbage op), at lade dit hår falde på samme tid.
 15. 15
  Så prøv et par hip cirkler. Bevæge sig hen imod ham, så din skridtet er næsten mod hans knæ, så lean ind som du kommer til at kysse ham for lige længe nok til, at han kan lugte din parfume derefter trække væk.
 16. 16
  Stand flere trin foran din partner. Tænk sexet og føler sig sexet. Begynde at bevæge dine hofter til musikken i en blød cirkulær bevægelse. Luk dine øjne i et par sekunder, og nyde øjeblikket. Der er ingen rundt, bare dig og din kæreste. Tag din tid, så langsomt skridt mod din partner, den ene fod foran den anden, cat-walk stil. Når du er tæt nok, tage din lap dance til det næste niveau.
 17. 17
  Prøv lapdance grind, svajende mellem din partners ben, bumpe og formaling din krop mod hans skridtet. Vend rundt og placere dig mellem din partners ben. Bøj ned at sidde på hans skød og male din bund langsomt (og forsigtigt) ind i hans skød.
 18. 18
  Gå væk, udgør og begynde at fjerne et stykke tøj. Top først... Forførende og gradvist fjerne et andet element eller to af beklædning (måske din nederdel eller hot-bukser) og derefter flytte tilbage i retning af din partner igen. Komme så tæt du næsten sidde på din elskedes skød. Sensuelt lean i retning af din elskers øre vejrtrækning din varme ånde over det, så lad en soft smertende jamre. Softly nippe eller børste mod hans hals, vejrtrækning din kæreste, som hvis du var at få høj fra deres duft.
 19. 19
  Prøv et par forførende gulv bevæger sig. Hold øjenkontakt og holde kærtegne dig fra forskellige vinkler og perspektiver. Flyt ind i crawl, og derefter montere ham igen til en anden slibning session.
 20. 20
  Gennem din lap dance, fortsætter kærtegne dig selv og ikke bo for tæt på din partner for længe. Flyt væk i korte øjeblikke. Husk, at øjenkontakt er meget vigtigt. Lad dine øjne overfører alle de sexede tanker og glem ikke at smile.
 21. 21
  Hvis du føler dig en lille smule fræk og grusom, flytte tilbage mod ham som du er ved at tage ham med al den lidenskab, du kan mønstre, men i stedet læne sig ind over ham, kysse ham på kinden, flytte frem og yndefuldt sætte dit tøj igen. Derefter gå videre til en anden del af huset eller gå en tur. Du kan have til at køre...
 22. 22
  Prøv det et par gange med forskellige outfits, rutiner og musik, og du vil snart blive en ekspert i den mest sexede dans for alle. Mulighederne er uendelige, og resultaterne er altid store.

Tips

 • Du har allerede fjerne dit tøj hver dag, så det er nemt at begynde at øve at striptease ved blot at ændre den måde, du fjerner dit tøj, og hvordan du gå rundt nøgen eller semi nøgen. Knappe din skjorte med den ene hånd, mens de hviler den anden på din hofte. Fjern dine jeans ved at udpakke og derefter afsked dem til at afsløre dit undertøj, og derefter skubbe dem ned langsomt, mens svajende dine hofter fra side til side. Med nederdele - gør samme, og når de er på gulvet, træde ud af dem. Med strømpebukser eller strømper, øve rullende dem ned, ét ben ad gangen, indtil de er i en rulle omkring dine fødder, så poppe dem ud. Øv at fjerne din bh, øve at holde det op over dit hoved. Pres dine trusser ned til gulvet og træde ud af dem. Du kender allerede alle de bevægelser, du skal bare spice dem lidt op.
 • Gennem din rutine tænke over, hvor dine hofter er. De er bunden af ​​hver bevægelse, hver gestus, og alle forslag. Hold dem i bevægelse.
 • Den Stripper Strut: Back buet, bryster ud, på dig tip-tæer eller iført stilethæle, gå langsomt peger tæerne, når din fod er ikke på gulvet. Hver gang du løfter en fod, bøje den tilbage og op, før du placerer den ned foran dig igen. Prøv at placere den ene fod lige foran den anden hver gang du træder, som en kat-walk model, men langsomt. Øv gå rundt som dette, og opdag, hvordan det gør du føler højere, mere dominerende, i kontrol og sexet.
 • Nøglen til en vellykket lapdance er på den måde, du flytte og røre din krop, før du flytter i tæt og sensuelt personlige til temp og drille din hjælpeløse offer.
 • Forestil dine hænder er hans hænder. Rør dig selv, hvor han gerne vil røre dig.
 • Når du bevæger dine hofter fra side til side, sætte dine arme op i luften og krydse dine håndled. Det vil skubbe ud dit bryst og det er en stor stretch.
 • Et par klassiske lapdance og stripping sange:
  • Prince - Cream
  • Prince - Peach
  • Madonna - Begrund My Love
  • Gwen Stefani - Luksuriøs
  • Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around / My Love
  • Nine Inch Nails - Closer
  • Timbaland - The Way I Are
  • Beyonce - Freakum Dress
  • Kylie Minogue - Chocolate
  • White Stripes - Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre med mig selv
  • Goldfrapp - Ooh La La
  • Kyuss - Gloria Lewis
  • Jimi Hendrix - Hey Joe
  • Joe Cocker - Du kan efterlade din Hat On
 • Når du har taget fire eller fem trin i én retning, kan du ønsker at holde pause og posere med en eller begge hænder på dine hofter og se ind i hans øjne.
 • En varm strut vil gøre du føler dig sexet. Gå trygt med en hånd på din hofte og parade din krop.
 • Brug dine omgivelser. Læn ryggen mod en væg og vride eller glide ned i en squat og op igen. Brug et ekstra stol. Straddle den bagud eller sidde i den sidelæns for at fjerne dine strømper med spids mund i luften, en ad gangen.
 • Stå lidt på skrå, og drej hovedet mod ham. En vinklet profil i blødt lys er meget smigrende. Hollywood-film stjerner strejke denne type udgør på film præmiere for en grund.
 • Hvis du danser barfodet, eller når du har fjernet dine sko, kan du prøve barfodet stripper spankulere. Gåture på dine tip-tæer hjælper dig med at opnå den samme fysiske effekt som iført sko at gøre dine ben ser længere, slankere og mere tonet. Spankulerer på dine tip-tæer styrker dit bryst ud, buer ryggen og med den ekstra bonus for at give dine kalve en work-out, som du gå.
 • Når du placerer en hånd på din hofte, så sørg for de tips af dine fingre peger opad, og dit håndled er nede, så hånd og håndled sammen danner en V-form. Dette tvinger dine skuldre tilbage, forlænger din torso og skaber en smuk timeglas effekt.
 • Når du læner dig ind mod ham, krydse dine arme over brystet, forsigtigt at skubbe dine bryster sammen om at skabe ekstra kavalergang. Dine bryster vil blive vist rundere og mere rigelig med lidt pres fra dine underarme.
 • Gå så nøgen som du er fortrolig med, behøver du ikke at tage det hele ud til at have ham i gang vildt for dig. Det er bedre at fjerne et par lag trygt og overlade resten til hans fantasi, end at ende off følelse akavet og ubehageligt.
 • Nøglen til en vellykket striptease er i lagdeling af dit tøj, og hvordan du fjerner dem et lag ad gangen.
 • Øv iført din sexet lingeri oftere, så du føler dig tilpas i dem. Bær sexet lingeri under dit arbejdstøj eller ud til supermarkedet derefter praksis at fjerne dem langsomt, når du kommer hjem. Dens en sexet ting at gøre for dig selv og ingen vil vide.
 • Hvis du er nervøs praksis på spejlet et par dage før. Så når den tid kommer til at gøre det for din partner bare lade som om du er på spejlet.
 • Hvis du drikker, nyde et par slurke af vin eller en cocktail til at hjælpe smelte væk nerverne. Lad din partner har en tår eller så meget som du beslutter dig for at lade ham få, da du er i afgift.
 • Begynde at bære strømper stedet for strømpebukser. Bær Lårlange hold-up strømper eller et strømpebånd bælte med hofteholder strømper under dine jeans rundt i huset eller til supermarkedet, hvis du er genert til at prøve dem ud med en nederdel.
 • Husk at holde dig komfortabel.