Wkodk

Hvordan bliver en professionel musikproducer

Arbejde i verden af ​​musik er både sjovt og udfordrende. De fleste wannabe musik pros forbliver netop det, men - wannabes. Denne artikel forklarer, hvordan at stige over konkurrencen, arbejde med talentfulde kunstnere, og lykkes i verden af ​​underholdning.

Steps

Hvordan bliver en professionel musikproducer. Vælg et marked og kender det godt - For de fleste af os, er vores målgruppe er den by eller en by, hvor vi bor.
Hvordan bliver en professionel musikproducer. Vælg et marked og kender det godt - For de fleste af os, er vores målgruppe er den by eller en by, hvor vi bor.
 1. 1
  Vælg et marked og kender det godt - For de fleste af os, er vores målgruppe er den by eller en by, hvor vi bor. Der er ikke noget, der siger du ikke kan få dit marked være et andet sted, men du skal bruge budgettet til at bruge en masse tid der. Kendskab dit marked betyder at vide sine spillesteder og dens lokale talent. Fordyb dig i "scene".
 2. 2
  Hvis du ikke gør det allerede, begynde at deltage hver ydelse, du kan. Succesfulde producenter er ikke kun producenter af underholdning, er de forbrugere. Deltagelse masser af forestillinger vil hjælpe dig adskille den virkelige talent fra "weekend krigere", og vil vise dig, hvilke bands og kunstnere konsekvent tiltrækker store lokale skarer. Du vil begynde at lægge mærke til de attributter af de kunstnere med reelt potentiale, som vil hjælpe dig ned linjen, når du starter "bryde ud" nye talenter.
 3. 3
  Tal med bands og spillested ledere på hver begivenhed du deltage. Med kunstnere, finde ud af minimum af penge, de vil acceptere at spille et show. Med spillesteder, find ud af, hvordan booket op de er, og hvad deres politik er for booking agenter. Når du har kontaktet et band eller spillested manager og de synes åbent at arbejde med dig, skal du tilføje dem til din portefølje. Potentielle talenter er lyst til at vide, hvad spillesteder, du kan få dem ind. Spillesteder vil ønsker at vide, hvad talent, du kan bringe til dem.
 4. 4
  Begynde at lære om de lydstudier i dit område. En simpel opfordring til et studie, vil sandsynligvis få dig en chance for at deltage i en optagelse session. Dette vil hjælpe dig med at lære optagelsen. Hvis en professionel producent på mødet, se hvordan han / hun interagerer med talent og ingeniør til at hjælpe med at gøre alle tilfredse, mens at opnå det ønskede resultat. At være en producent normalt indebærer mægle mellem talent og teknikere. Gode ​​producenter få resultater ved at gøre alle komfortable, så de kan gøre deres bedste.
 5. 5
  Du er en mellemmand. Vær forberedt på at vise alle, hvordan du kan hjælpe dem med at få, hvad de ønsker, det er den eneste måde, du vil finde succes. Spillesteder ønsker at booke talent, der bringer store menneskemængder. Talent ønsker at eksponere nye målgrupper til deres musik, sælger masser af billetter, og gøre store poster, der bliver lagt mærke til.
 6. 6
  Vær kreativ og anderledes. Bare fordi du kan genindspilning sange betyder ikke, du er skåret ud for industrien. Som i enhver tjeneste industri, især en meget konkurrencepræget som denne, skal du tilbyde en årsag - og en let ses én - hvorfor en kunde bør ansætte dig snarere end en anden.

Tips

 • Være helt fortrolig med de gebyrer / kompensation / provision andre lokale producenter opladning deres kunder. Du kan gøre dig selv mere attraktivt at ansætte ved at underbyde disse priser, og kan være i stand til at forbinde med nyere spillesteder / performere som et resultat (da sådanne potentielle kunder er normalt meget omkostningsbevidste).

Advarsler

 • Der er et begrænset målgruppe, og meget konkurrence
 • Der er nogle svindlere i branchen
 • Producenterne tjene en usikker indtægt / løn
 • Den bedste professionelle udstyr / hardware er dyrt
 • Producenten kan være under konstant pres
 • Producere er en 24-timers job
 • Advokatomkostninger kan være betydelige
 • Musikalbum salget har været faldende