Wkodk

Hvordan at være en eksotisk danser

Er du ønsker at lære hvordan du kan blive den eksotiske danser af dine drømme? Læs videre.

Steps

Hvordan at være en eksotisk danser. Indse, at dette er en opgave, ikke en livsstil.
Hvordan at være en eksotisk danser. Indse, at dette er en opgave, ikke en livsstil.
 1. 1
  Indse, at dette er en opgave, ikke en livsstil. Du skal være motiveret og drevet som med enhver occupation.Take det alvorligt, som du ville et rigtigt job. Gå ind på tid og sørg for at opføre sig professionelt og i overensstemmelse med reglerne i klubben. Du bliver også nødt til at kende de love og være fortrolig med følgende lokale, statslige eller føderale love. Nogle klubber kræver en baggrund check og fingeraftryk samt id og CPR-nummer. Vær parat til at yde disse.
 2. 2
  Vurdere din kondition. Er du i rimelig god fysisk form? Du skal være sunde, og mens klubberne generelt er på udkig efter nogen slank og tonet, der er plads til alle typer af kropsformer. En masse piger bekymre dig om ikke at have de rigtige formede kropsdele, Der er ingen fast størrelse eller form.
 3. 3
  Få forsyninger. Du skal bruge 4-tommer hæle på et minimum. Mange dansere starter med platform hæle. Stiletter gør dine ben ser tyndere, kan de være en bedre indsats, når picking sko. Du får også brug for en g-streng eller rem af robust materiale, kan det variere afhængigt af, hvilken tilstand du er i, eller klub du arbejder for. Online shopping kan give bedre materialer end dem på en lokal butik. Lovene varierer, så sørg for at tjekke. Sørg for at du er vokset fra halsen og ned, barbering vil ikke gøre, især hvis du har mørkere hår. Ingen ønsker at se stubbe, og voksning vil fjerne barbermaskine bump i bikini område.Hvis du ikke kan bære voks eller er i mellem voks, kan du bruge fyldes op til hjælp til dækning af noget Du ønsker at lære at anvende makeup godt.
 4. 4
  Audition. Du kan ringe til klubben og bede om at oprette en aftale til audition eller bare slentre ind i klubben efter eget valg (tjek Strip Club List online for klubber i dit område), og off you go. Sørg for at du er myndig til at danse erotisk i dit distrikt. Nogle klubber har audition nætter eller amatør nætter hvor du kan gå og afprøve. Det er altid bedst at ringe til klubben før, og find ud af, om det er deres måde.
 5. 5
  Få en "kunstnernavn" for dig selv. dette vil være din alter-ego, når du er på arbejde. De mest almindeligt anvendte "stage navne" er; Precious, Diamond, Barbie, Ferrari, osv. I stedet for at bruge en af ​​de mere almindelige nævnte navne, så prøv at være unik og tænke uden for boksen. Vær kreativ med din "kunstnernavn". Kom op med et navn, der er i modsætning til alle de andre. muligvis en, at ingen andre muligvis kunne bruge.
 6. 6
  Vid, at prostitution, eller "ekstra", har ingen plads i en klub. Moralske domme til side, det gør det sværere for dansere til at tjene penge, når denne happens.Also vil du blive fyret, hvis klubben finder ud. prostitution er en meget strafbar forbrydelse, og mange klubber vil have undercover betjente. Sørg for at du forstår, at selv ord kan få dig anholdt, selvom du har ingen intentioner om at gøre noget for ekstra penge. DU ER en entertainer, ikke en luder.
 7. 7
  Være mentalt stærk. Vores samfund kan være meget anti-prostitueret, så man arbejder på dette felt kræver mental modstandskraft. Kunderne vil fornærme dig, kan du miste venner og familie... men som afspejler mere på dem end det gør på you.Make at du føler dig godt om, hvad du gør, og ser det som en positiv ting, vil dette give dig mulighed for at stå stærkt over for andre.
 8. 8
  Når du begynder at arbejde, skal du sørge lære af de andre piger og respektere den måde, de arbejder. Må ikke blive over velkomne med dem bare for at tjene flere penge, da de vil se lige igennem dig! Forvent at du ikke vil gøre så godt i starten, men ikke få modløs. Lær én ting og komme op og gøre det igen, men bedre!
 9. 9
  Være sikker og nyde den letpåklædte eventyr!
 10. 10
  Få en hjemmeside! Kom en hjemmeside for din egen kan gøre dig meget mere populært og hæve dit tip værdi. Nævn de klubber, hvor du arbejder, og kunderne vil komme bare for at se dig, og de vil spare deres største tips til dit show.

Tips

 • Få skridsikre puder for bunden af ​​dine sko.
 • Må ikke sove med nogen af ​​dine kolleger, betyder andre dansere, sikkerhed og især fyrene i afgift.
 • At have din egen bil anbefales. Eksotiske dansere bliver seksuelt chikaneret af uhøflig fans og åbent fornærmet af konservative mennesker på en offentlig bus.
 • Du er komediespil, at du er en potentiel fantasy dato. Kunderne bevidst komme til klubberne at være glade ved at se nogen dans uden tøj i en sexet måde, og dagdrømmer om at være sammen med dig. Der er intet galt med det.
 • Når du går til din bil eller træde ud for at ryge, sørg for at det er veloplyste og der er nogen, du har tillid derude med dig.
 • Må tage et selvforsvar kursus for grunde beskrevet i afsnittet "Advarsler" sektionen.
 • White deodorant som ikke har nogen lugt efter pubic barbering mindsker irritation.
 • For at bruge en sikkerheds barbermaskine, når barbering, kan du foretrækker et smøremiddel som Astro-glide til barberskum.
 • Må ikke liste dine personlige e-mail på dit websted. Lej en virksomhed, der vil etablere en virksomhed e-mail for dig. På denne måde kan du overvåge alle dine fanbreve.
 • Besøg et par klubber til at få en idé om, hvordan tingene fungerer.
 • Dansere gør ganske lidt af penge, hvis de har gode salg færdigheder, er attraktive og arbejde kunderne godt. Det er muligt at foretage mellem 150€ -450€ gennemsnitligt en aften, afhængigt af hvor du befinder dig.
 • Hold Learning. At være en eksotisk danser og gør det godt kan være ganske beskatte, som du altid kontrollerer situationer, uanset om det er at kontrollere den måde kunden opfører eller hvordan han skal betale dig eller dig selv, er du nødt til at bo i den rette stemning. Det kan være ganske udmattende, så sørg for du behandler jobbet med respekt og ikke bare en hjernedød job, som du ikke behøver at "arbejde".
 • Sørg for, før du starter job, du respekterer dig selv og tænker meget på dig selv, da du kan blive testet i områder med moral og få din respekt grænser skubbet. Hvis du behandler dig selv med respekt og stå op for dig selv - du vil være fint.
 • Indstil din virksomhed e-mail med et automatisk svar, eller har din hjemmeside virksomhed gøre det for dig. Dine fans forventer, at du være optaget og at du ikke kan være i stand til at reagere på alle individuelt. Et automatisk svar kan blødgøre slag for ikke at få et personligt svar tilbage.
 • At modvirke stalkere, bede om et kabinet af træ planker der skal bygges til en udendørs rygning patio med et bord og et par stole.
 • * Gør ikke noget, du ikke er komfortable with.Always husker du mere værd følelse godt om dig selv.

Advarsler

 • Mange eksotiske dansere er gift eller har en fast kæreste, med hvem de bor. Det kan give en sikkerheds pude bør du beslutte at skifte job efter alle.
 • Tjene flere penge som en eksotisk danser kan opfordre dig til at ændre din livsstil. Du kan flytte til en dyrere lejlighed, for eksempel. Gør dine beslutninger bevidst-hvis du ændrer din livsstil, kan du låse dig ind i denne karriere. Vær forberedt på svære valg bør du ændre dit sind.
 • Eksotiske dansere betragtes i de fleste steder, selvstændige entreprenører. Det betyder, at du skal leje en skat revisor, holde alle dine kvitteringer (for voksning, arbejdstøj, make-up, manicure og pedicure), og sørg for, at du holder styr på din indkomst. En notebook med en notation for hvert skift, dato, timer og mængden af ​​penge, du har foretaget og betalt ud, er et bevis for indkomst.
 • På dette notat også når du begynder at tjene en regelmæssig indkomst får indkomst beskyttelse. Det er en forsikring, som betaler dig, hvis du ikke kan arbejde, dvs brækket ben. Dette er virkelig vigtigt, da du vil være afhængige af din løn, og du vil blive hængende, hvis du penge bare stopper.
 • Der er job, der vil afvise dig for at have en gang været en eksotisk danser, og du vil sandsynligvis ikke være i stand til at skjule det fra (for eksempel) enhver privat investigator værd en darn. Hvis du vælger denne vej, være opmærksom på, at det kan komme med en fremtidig pris. Må ikke forvente at være i stand til blot at overlade det fra et cv, og derfor har det være glemt. Men være åben om det, og det kan ikke "hjemsøge" dig.
 • Må ikke antage, at fordi der er to eller tre personer, der tilbyder dig en tur, at det er derfor helt sikker. Seksuelle overgreb foregår ofte med flere medskyldige. Når det sker, er ulovlige stoffer, dvs narkotika, normalt involveret.
 • Af hensyn til dit omdømme, og at af klubben, undgå at gå off alene med en person. Selv hvis det er bare din bror Mark, vil folk sladder og ødelægge dit gode navn. Ja, hver eksotisk danser har helt sikkert et godt navn at forsvare. Du kan få brug for tillid og hjælp fra dine kolleger en dag. Tjen et ry for ansvar ved at opretholde den ære af virksomheden.
 • I meget sjældne tilfælde kan et eksotisk danser være målet for et seksuelt rovdyr. Men så kan en sygeplejerske, en receptionist, en restaurant server, eller enhver dame, der arbejder med mæcener på en måde, ideelt set kræver dem til at være varm, nacn, venlige og ofte underdanig. For at fremstå mindre som en potentiel offer, gennemføre dig selv med selvtillid, når det ikke på scenen.
 • Forbered din kammerat for muligheden for, at du vil være at gøre flere penge. Der er ingen sikker måde at garantere, at der ikke vil være vrede, fordi du laver flere penge til tilsyneladende "lege". Det kan komme op uventet, som noget han / hun "kaster i dit ansigt" for at såre dig.
 • Du bør få sygesikring, hvis noget uventet sker. Hvis du såre et knæ eller ankel, eller nogen anden sundhedsmæssig udgift, ikke kun vil du være ude af arbejde, vil du være ansvarlig for din medicinske udgifter. Du gør nok penge bare gøre det!