Wkodk

Hvordan bliver en stripper

At blive en stripper er nemt. Alt du skal gøre er blot at gå ind i ethvert stripklub og ansøge om et job. Det er det. Men før du gør noget udslæt, kan du overveje mulighederne og konsekvenserne af at være en stripper. Ved at læse denne artikel vil du få den information du behøver kickstarte din karriere som eksotisk danser.

Steps

Hvordan bliver en stripper. Find ud af om det virkelig er, hvad du ønsker at gøre.
Hvordan bliver en stripper. Find ud af om det virkelig er, hvad du ønsker at gøre.

Overvej livsstil

 1. 1
  Find ud af om det virkelig er, hvad du ønsker at gøre. Hvis du er god, kan du forvente at gøre op til 375€ i løbet af en dag skift eller op til 750€ + på nathold. Men hvis du ikke ved, hvordan man håndterer dig selv og "sælge" dine tjenester, kan du gå hjem med ingen penge, og i gæld. Det er ikke hugget i sten, at hvis du går ind i en stripklub og se godt du vil tjene penge.
  • Husk, at du konkurrerer mod 100 + piger i de fleste klubber. Konkurrencen er hård. Ja, bliver jobbet dels baseret på udseende. Men der er piger, der ligner supermodeller, der kan forlade klubben med minus penge. De fleste piger, der starter stripning ikke indser, at stripning er en salgs-job, hvor de sælger deres tid, deres opmærksomhed og danse for pengene.

Vær opmærksom på din krop

 1. 1
  Du bliver også nødt til at vænne sig til at være nøgen omkring fremmede og fremmede forsøger at røre dig. Du bliver nødt til at få fortrolig med dette, og det får lettere med tiden. De vil prøve (eller vil famle mod din vilje) mest, hvis du er i en kontakt klub. Der er også ikke-kontakt klubber, hvor nej-rørende regel håndhæves strengt. Ved lov i stort set hver eneste stat, er kunderne ikke tilladt at røre dig, men det betyder ikke altid forhindre det i at ske. Du er nødt til at have en stærk rygrad og stå op for dig selv.
 2. 2
  Sørg for at din krop er tonet. Du behøver ikke at være perfekt, men tonet. Det betyder, at du skal være i form, og spise sundt og motion.

Tjek klubberne

 1. 1
  Find klubber du er interesseret i at arbejde i Sørg for at du ved, hvad slags klub du vil være audition for,. Gå der som kunde. Find ud af reglerne for dit land og stat, kan hver klub lade nogle regler glide. Hvis du kan se, at en klub er at lade alt for mange regler slip, gå til en anden klub. Du ønsker ikke at arbejde i en klub, hvor der kunne være skade gjort til pigerne, eller de ikke behandles respektfuldt. Der findes tre forskellige typer af gentleman-klubber:
  • Opskalere typer. Disse typer af klubber har påklædningsregler, og du er ofte forventes at bære en lang kjole ligner en aften kjole kun lidt lide lingeri. De har ofte et højt hus gebyrer og hjælpepersonale, som du forventes at tip ud gennemsnitligt 10-20% af din samlede natlige indkomst. Disse klubber er ofte fyldt med business mænd og byboer, der foretrækker flere fornemme virksomheder så forventer at bruge en masse penge på kjoler og rhinestone smykker til at matche din kundekreds. Også disse klubber tendens til at være store i størrelse og har en masse entertainere arbejder om natten.
  • Neighborhood Clubs. Disse typer af klubber er lidt mere laid back og ofte tiltrækker lokale eller turister afhængigt af placeringen. Du kan være lidt mere fleksibel med dine kostumer og temaer. Dette er normalt et godt sted at starte, hvis du er ny til dans så godt. Nogle af klubberne er placeret i industriområder og andre er ligesom naboskab barer med topløs eller nøgen underholdning.
  • Tredje lag eller dykke søjler. Disse er normalt placeret i meget landlige områder af byen og har ofte mindre end gennemsnittet kundekreds. De er som regel meget overbærende med ansættelsesprocessen og tiltrækker en grovere tilskuerne.
 2. 2
  Spørg klub du planlægger at arbejde i, hvor meget de opkræver for at arbejde der, og nogen tip outs (penge du giver til klubben, og folk, der arbejder der, e. Gram. DJs), og sørg for du er okay forking over op til 50% af dine hårdt tjente penge. Forskellige klubber varierer og kan ændre natlige også.

Klæde sig som en stripper

 1. 1
  Saml en audition outfit. Du kan finde stripper-slid i kataloger, porno butikker og forskellige steder online. Bare sørg for dit outfit er nem at tage ud, mens iført hæle. Når du rækkevidde ud i klubben, vil de andre dansere fortæller dig, hvor du køber de ting, du har brug for. Bemærk: Sørg for at du er opmærksom på de love, hvor du arbejder. Nogle stater forventer, at du bære en bestemt type undertøj. Alt taget i betragtning, er her en liste over, hvad du skal købe:
  • Høje hæle (ideelt stripper sko, men hvis du er usikker, hvis du ønsker at danse, et par platform hæle er fint for nu).
  • En rem (finde ud af de love, der hvor du bor, de fleste af os bære "regulering" g-strenge).
  • Lingeri eller legitime dans kostume.

Praksis derhjemme først

 1. 1
  Øv din rutine, før du møder op til en klub audition. Sørg for at bære dine hæle. Dans og selskabstømning i høje hæle vil være den mest udfordring del af din rutine. Under et spejl eller en videooptager vil hjælpe dig se, hvad du ser ud.
 2. 2
  Pluk de rigtige sange. Du bliver nødt til at udvikle rutiner for tre typer af sange: hurtige, medium og langsom. Og sørg for ingen af ​​dem er kedelige.
 3. 3
  Gør ikke nogen pole tricks, hvis du ikke har gjort dem før! Du kan ikke rigtig øve dem, og sandsynligvis, hvad du forsøger at gøre, vil ikke være sexet. Du vil lære dem i tide. Den bedste måde at lære at pole dans er at se videoer online. Kopier derefter de lettere bevæger sig. Et andet alternativ er at tage pole dancing klasser.

Når du møder op til din audition

 1. 1
  Vælg en scene navn. Du ønsker ikke at blive berygtet hjælp dit rigtige navn. Pick en passende pseudonym for dig selv. Og sørg for at have et alternativ eller to. Mere end sandsynligt det navn, du vælger, vil allerede blive taget. Hold dig væk fra over-brugt navne som Angel, Diamond eller Rose. Der er to måder at gå videre, når picking et navn:
  • Et navn, der lyder relativt normalt. Pick noget, der passer til din personlighed, ligesom Grace eller Sommer eller Hope.
  • Et navn, der er lidt eksotisk. Som stripper er du en eksotisk danser. Hvorfor ikke vælge noget eksotisk? Gia, Amira eller Ayesha ville skille sig ud.
 2. 2
  For nogle auditions du muligvis bare medbringe dit outfit i en pose, gå til klubben, og sige du ønsker at danse. Sørg for at du har nogle id siger du er 18, eller hvad er den tilladte alder i dit amt / stat / land. De fleste klubber vil sætte dig på en satellit scene til audition. Andre vil ikke have dig formelt audition, men vil i stedet har du ændre i dit outfit til at se dig over. Nogle vil endda bare se dig over i lederens kontor, mens du stadig i din gade tøj, så husk at bære noget tal flatterende. Hvis lederen ønsker du at "audition" andre steder end på scenen, kom ud derfra! Steder som dette er enten på udkig efter "extras" piger eller lederen er en pervers, der forsøger at drage fordel af pigerne. Andre klubber kan have amatuer nætter eller audition nætter. Det er altid bedst at ringe til klubben, før du gå ud og finde ud af, hvad deres procedure er.

Tips

 • Når du er ny på stripning fleste kunder kan fortælle, og hannerne finder det meget attraktivt. De ser det som uskyldig og sexet. Malke det for hvad det er værd.
 • Har et strømpebånd til at holde dine penge i. Du kan bære den overalt på dit ben, og kunderne kan sætte penge på alle områder, der er tilladt af din klub. Efter dit sæt på scenen, fold dine penge i halvdelen over strømpebånd og bruge en elastik til at holde den der. Og holde singler på ydersiden (eller 5s hvis du er heldig nok til ikke at have nogen singler).
 • Må ikke bære glitter eller meget tung parfume. Det smitter af på kunden og gør det sværere for ham at være diskret om, hvor han har lige været. Du må ikke få så mange danse for denne grund. Husk, ingen glitter, og anvende parfume let eller bruge et organ tåge.
 • Være aggressiv! Må ikke spørge dine kunder til en dans, fortælle dem, de ønsker at have det sjovt i VIP-rummet! Og hvis de siger "måske senere" eller "ikke nu," giv ikke op. Bare fortæl dem "Føl dig hjemme, vil jeg være tilbage til dig," med et smil, og gå væk. Tjekke op på dem hele natten.
 • Gøre en reel indsats med dine negle og grooming. Sørg for at du tæer og hænder negle farve match og er formet.
 • For at forhindre irritation efter barbering din pubic område, dup dem tørre og anvende ikke duftende antiperspirant.
 • Når jeg forsøger at få en dans, smil, og lagde en hånd på deres hånd eller skulder, og gøre øjenkontakt. Henlede opmærksomheden på dine bryster, og brug en lummer stemme. Du kan endda være i stand til at sidde på skødet (det er op til dig, hvis du vil spille uskyldig her, eller give dem en 'Preview "), men nogle klubber er strenge om lap danse på gulvet, og kan endda overveje at sidde på kundens skød et no-no.
 • Hvis du begynder at indsamle for mange én dollar regninger fleste klubber tillader dig at "udbetale" ved at gå til registret og give dem din ens i bytte for højere regninger.
 • Bevæge sig langsomt på scenen dine første gange, indtil du føler din groove.
 • Den vigtigste del af dette er ikke dine bevægelser (for sikker, disse hjælpe), men det er din evne til at "sælge" dig selv. Siger "Hej jeg er ___ vil lap-dance?" vil ikke skære det. Hvad med at prøve "Hej! Hvordan var din dag? Oh minen var stor!" Du er der for at underholde. Behandle dem som de er den sødeste, klogeste, mest interessante person, du nogensinde har mødt. Men hvis de ikke giver dig penge i siger 2 sange værd, så gå væk. Du er her for at tjene penge, og tiden er kostbar.
 • Forskellige klubber kan have generelle regler, som "topløs ved anden sang, bunde ud ved tredjedel." Men medmindre du er i en virkelig sleezy klub, dette normalt ikke vil blive håndhævet. Arbejde på dit eget niveau af komfort.
 • En masse af stripklubber bruger blacklights og antiperspirant vil glød lyst under den. Jeg vil ikke anbefale at bruge det på grund af personlige erfaringer.
 • Sørg for at du er ordentligt barberet / vokses på alle områder og holde det på den måde hver dag du går på arbejde.
 • Når tælle dine penge den første nat, eller nogen natten, ikke prale eller vise dine penge. Altid holde dine penge på dig på arbejde, og ikke bringe meget at arbejde, end hvad du får brug for i tilfælde af at du ikke gør nogen.
 • Sørg for at dit hår og makeup er gjort før du audition.
 • Også generte kunder kan have en hård tid at komme ud af deres skal, så prøv at købe to skud for de to af jer til at bryde isen og etablere en forbindelse. Det er en god måde at tjene en fast kunde.
 • Tjen respekt fra dine kolleger og dine kunder. Må ikke klæde for trashy (stick med sexet, eller hvis du skal gå trashy, gøre det synes eksotisk), og ikke tager ting fra for hurtigt. Hvis kunderne ser du vil gøre hvad som helst for en dollar, kan du ende med blottelse alt for hurtigt kun at indse du har lavet mindre end 10€ på sættet. Dette hjælper dig også med at holde din respekt for dig selv.
 • Du er sandsynligvis ikke får betalt af klubben, så det er de kunder, der betaler for at få tøjet af. Husk, at du ikke forsøger at tjene deres tips, de forsøger at tjene din krop. Være en drille og arbejde det langsomt. Hvis du er iført en kjole, begynder at tage det ud, og tage det ud mere, da de tip.
 • Kig dig omkring. Det classier sted, så jo mere du kan gøre, og jo mindre du nødt til at affinde sig med. For eksempel, hvis du kan arbejde på en gentleman klub med reelle dørmænd, der tjener alkohol er kun topløs, har en dress code for kunder, og hvor du kan faktisk få betalt af klubben, kan du gøre mere end at arbejde på en fuldstændig nude sleaze hul, der ikke tjener alkohol. Bemærk også: Kunderne, der kommer i beruset er normalt mere farlig og respektløst end dem, der drikker der og have en god tid.
 • Kend dine kunder. Lær hvem der er der, fordi de er liderlige og hvem er der for fniser (med kvindelige kunder, der kan være din grænse.)
  • Hvis det er bare de fyre har det sjovt, vil de tippe oftere. Med alle singler, men vil ikke lyst betale ekstra for en privat dans. Bare prøv at have det sjovt her og få så meget af deres penge som du kan på scenen (du kan blive nødt til at holde fagter til en del af tøj, de kan holde penge).
  • Hvis de er der for en fødselsdag eller en polterabend, play off de andre for at få dem til at behandle fødselaren til en lap dance.
  • Fokus øjenkontakt og flirtende ser ud på liderlige dem. De er mere tilbøjelige til at betale for en privat dans, hvis du gør dem føler sig særligt.
 • Prøv at finde noget, noget, attraktive om hver enkelt kunde, og fokusere på det. På den måde behøver du ikke at blive en total falsk kunstner.
 • Du kan være i stand til at afskrive sko og undertøj og alt andet du har brug for jobbet som skattefradrag. Gem alle dine kvitteringer! Men hvis du ønsker at arbejde helt off bøgerne (hvis du ikke kan få et betalende job af forskellige årsager), kan du ikke gøre dette. For at finde ud af, hvad vil og ikke vil være fradragsberettiget, skal du kontakte en CPA.

Advarsler

 • Må ikke få beruset på arbejde. Sure, det vil hjælpe med at løsne dig op, men hvis noget går galt i baglokalet eller på scenen, vil du ikke være i stand til at forsvare eller beskytte dig selv. Sørg for at du kun drikker et beløb, som du kan håndtere, eller bedre endnu ikke drikke noget overhovedet. Du er der efter et job, ikke for at feste. Hvis nogen tilbyder at købe dig en drink, rækkefølge soda. Selv en drink kan være farlige.
 • Når først starter på pole, ikke gør noget risikabelt med dine hæle og tricks. Væn jer til det først.
 • Må ikke være bange for at gå ud af en VIP dans, hvis en kunde går ud af banen eller holder forsøger at røre dig.
 • Dette kan være en regel i din klub alligevel, men altid opkræve betaling for VIP danse oppe foran.
 • Rengør altid stang med alkohol, før du starter dit sæt - du ved ikke, hvor dine kolleger har været.
 • Hånd sanitizer og baby vådservietter er din ven. Når du får scenen eller ud af badeværelset, og især efter private danse, bruge denne allover. Det gør også du smage dårligt, så hvis en kunde forsøger noget dumt, ligesom slikker dig, før du kan skubbe dem væk, vil de være mindre tilbøjelige til at gøre det igen. Og brug vaskeklude i stedet for toiletpapir (som har lint, som kan være et problem).
 • Må ikke anmode om private danse fra hvem er i forreste række (spidsen jernbane), hvis der er en danser på scenen, medmindre du er der danser! Du kan pisse en anden danser ved koster hendes tip, som kan være farlige. Men hvis der er nok folk på spidsen skinnen, skal du ikke være bange for at tale med nogen, at danseren ikke aktuelt danser efter.
 • Må ikke nogensinde acceptere en kundes tilbud om at gøre en privat show i deres hjem. Dette er virkelig farligt og kan føre til alvorlige konsekvenser.
 • Må ikke give dit telefonnummer eller rigtige navn til kunder eller andre dansere. De kunne give væk dit telefonnummer til kunderne. Det er bare ikke sikker. Vær din persona, og hvis du skal have en mobiltelefon, som du kun bruger til selskabstømning.
 • Lær at spille udsmider, især hvis dem på din klub ikke. Det er bedst ikke at arbejde på steder som det, men når det er et valg mellem der, køre en time hver vej, en fast del tid job, hvor du gør langt mindre, eller arbejdsløshed, kan du nødt til at nøjes med det. Fortæl uhøflig kunder til at vise respekt eller komme ud. Hvis de ikke er tippe nogen, siger: "Hvis du kan stirre, kan du dele". Hvis en kunde rører dig, skubbe ham væk, og hvis han går videre, så kan du.
 • Når walking til din bil, bære dine nøgler i en knytnæve, med din længste nøgle stikker ud. Du kan også bære dine sko, hvis de har strittende hæle.
 • Brug aldrig babyolie på din krop og ikke sat på lotion, før du går på arbejde. Det vil gøre dig glide og falde på scenen, såvel som at gøre dem, der følger du gør det samme. Du kan blive alvorligt kvæstet. Så ingen baby olie, fugter og natten før eller en god mange timer, før du arbejder.
 • For nogle dumme grund uden nogen logik, tror nogle klub designere er det en fantastisk idé at have sorte lys. Dette bringer en masse, ligesom tan linjer, plak, og fnug (dermed baby vådservietter). Sørg for at holde rent, hvis dette er tilfældet (selvom du bør alligevel).
 • Sørg for at følge de love, til dans, eller du vil blive fyret i de fleste klubber. Hvad dette betyder er der er love for, hvad slags rørende og klæde fjernelse er lovlig. Hold dig til loven.
 • Hvis du tager en taxa hjem, få navnet på det selskab, føreren, og cab nummer, og sende den til en person, du kan stole på, eller lade være med lederen. Lav en klar show af optagelse af denne information, men ikke fornærme føreren, og fortælle ham, det er ikke, at du ikke stoler på ham, men du har hørt alt for mange historier, og kan aldrig være for sikker. De vil normalt være forståelse.
 • Aldrig gøre "extras" (handlinger for kunden ikke tilladt af din klub regler). Du kan tjene penge uden dem, og du ved aldrig, hvem der er en undercover betjent, hvis lederen er at se, osv. Hvis du ikke kan tjene penge ved at arbejde rent, finde en bedre klub.
 • Nogle klubber kan planlægge dig på andre klubber i deres kæde. Find ud af om dem først. Mens klub du anvendes på ikke vil lade Ydmygelse nye piger flyve, andre, forvaltningen lige ligeglad. Man kan være sleazier, eller dørmænd ikke gør deres job.

Ting du behøver

 • 4 "eller mere hæle
 • 3 outfits mindst
 • Engangsvaskeklude
 • Hairspray / gel
 • Et sted at holde pengene
 • Fake persona
 • Blandet musik-cd
 • Garter
 • Elastik
 • Søm gjort
 • Makeup
 • Tanning lotion / tonet krop fugtighedscreme
 • Sexet lingeri