Wkodk

Hvordan bliver en håndtaske designer

Håndtasker kan spænde fra enkle og utilitaristisk for alle flash og mode, og alt i mellem. Hvis du ønsker at designe dem, lære begge ender af dette spektrum. Derefter kombinere de forskellige elementer i nye og anderledes designs alle dine egne.

Steps

Hvordan bliver en håndtaske designer. Undersøg, om du ønsker at designe håndtasker som en hobby eller som et erhverv.
Hvordan bliver en håndtaske designer. Undersøg, om du ønsker at designe håndtasker som en hobby eller som et erhverv.
 1. 1
  Undersøg, om du ønsker at designe håndtasker som en hobby eller som et erhverv. Din håndtaske vaner kan også være lidt af begge dele, hvilket gør håndtasker i din fritid til at sælge for lidt ekstra penge.
 2. 2
  Skærp din syning færdigheder.
  • Få en symaskine og lære at bruge det.
  • Hvis du kort på kontanter, kan bruges symaskiner være en meget god deal. Du behøver ikke en masse fancy sømme eller edb broderi til at lære at sy. Spørg rundt og se om nogen du kender har en du kan have eller låne, måske i bytte for at gøre nogle reparation for dem. Tjek garage salg og sparsommelighed butikker i dit område, også. Symaskiner er temmelig holdbare.
  • Lær at vind en spole og tråder symaskinen.
  • Lære lidt hånd syning, også i det mindste nok til at sy en knap, selvom dette kan gøres ved maskinen. Knaphuller kan også gøres i hånden eller maskine.
  • Invester i en god par syning saks.
 3. 3
  Begynde at lave dine egne poser fra mønstre. Prøv a, a totalisatorspil taske og en snor pose for nogle gode indledende projekter. Bemærk hvordan brikkerne passer sammen til former af poserne.
 4. 4
  Prøv at lave nogle af de mindre konventionelle poser. Genvundne eller regenererede materialer giver deres egen unikke karakter til poser. Hvilke andre materialer og genstande kan du slå ind i en taske eller pung?
 5. 5
  Gå videre til mere avancerede syteknikker. Lær hvordan du tilføjer, snaps, Velcro og andre lukninger. Lær at line din taske, for at skabe box-bottom poser og tredimensionelle former. Lær at lave forskellige former for lommer og stropper.
 6. 6
  Undersøgelse tasker og bagage i alle former. Kig på kufferter, rygsække, messenger tasker,, madkasser, ble tasker,, strikning poser, noget.
  • Hvordan er de opbygget?
  • Hvilke mode og stilarter afspejler de?
  • Hvilke formål eller behov tjener de?
  • Hvad mangler eller ubelejligt om dem?
 7. 7
  Lære om at skabe mønstre. Få nogle skrot stof og lege med det, indtil du forstår, hvordan figurer gå sammen. Glem ikke at efterlade et sømrum. Få nogle garage salg eller genbrugsforretning håndtasker og opløse dem til at se, hvad de lignede så flade stykker.
 8. 8
  Læg mærke til hvordan du bruger poserne du har. Bemærk hvilke tasker, du foretrækker og hvorfor. Bed om at se venners poser (kan være noget personligt, så skal du ikke trykke). Læg mærke til, hvad folk bærer i deres punge. Skulle du inkluderer en separat lomme til en mobiltelefon? En intern lomme til personlige ejendele? Generøse kapacitet til en bog eller notebook?
 9. 9
  Udforsk mode, design og dekorationer. På et tidspunkt er de fleste punge og tasker bygget i samme retning, og hvad der adskiller dem er mode. Bemærk hvordan forskellige materialer og farver ændrer karakter, stil og fornemmelsen af ​​posen. Hvad gør det? Observere og eksperimentere med følgende elementer.
  • Form. Tasker løbe fra høj og slank til kort og bred, og alt i mellem. Hvorledes form af en pose påvirke håndtering og udseende?
  • Farve. Tekstiler og andre materialer er tilgængelige i en bred vifte af farver, men du kan også farve materialer, forlader den naturlige farve af materialet, og brug koordinere og kontrasterende paneler eller trimme.
  • Mønster. Her, himlen er grænsen. Subtle, højt, abstrakt, geometrisk, floral, eller blot det mønster, skabt af konstruktionen og trim på posen.
  • Materiale. Dette påvirker posen på mange måder, herunder udseende, håndtering (både for konstruktion og anvendelse), vægt og føler.
 10. 10
  Start poserne, du foretager. Start online eller på håndværk messer. Du vil gøre en smule penge, få eksponering, og lære, hvad folk tænker på dine kreationer. Lyt til dine kunder og give nøje overveje, hvad de siger, især til noget, du hører gentagne gange.

Tips

 • Mens du søger håndtasker, mærke alle andre der er online i håndtasker, også. Hvilke håndtasker er de transporterer? Hvilke valg gør de? Hvilke tasker har de undersøger, men sat tilbage? Hvilke kommentarer gør de til nogen venner, der er ude med dem?
 • Begynd transporterer din egen håndtaske kreationer, så snart du har nogle at vælge imellem. Læg mærke til, hvad du kan lide og ikke lide ved dem. Hvis du sælger dem, transporterer ene er også en måde at fremme dine produkter.
 • Glem ikke at overveje, hvordan håndtasker vil bære for de håndtasker, der vil blive anvendt til mere end én speciel lejlighed. Hvad vil de se ud, når de får en lidt beskidt? Er det materiale kommer til at modstå mange års slid og misbrug yndefuldt? Nogle materialer såsom læder og lærred, ser ud til at bygge karakter med slid. Andre materialer bare falde fra hinanden, bliver slidt og ridset, og begynde at lede Lurvet.
 • Go pung shopping med nogen venner, der vil lade dig og observere, hvad de vælger, og hvorfor.

Advarsler

 • Må ikke blive overrasket, hvis folk sammenligner (ofte uden at sige, men du kan fortælle) hvad du ønsker for din håndtasker med, hvad de kan betale for dem, der produceres i massevis for store kædebutikker. Fint minde dem om, at de køber noget lavet i USA (i stedet for at blive lavet af billig arbejdskraft i andre lande), og at de får noget unikt. Påpeg, hvad der ellers kan være anderledes om dine tasker - design, opførelse, materialer osv. (ikke give væk din forretningshemmeligheder, men du ved aldrig, hvornår en konkurrent poserer som en interesseret kunde.).
 • Der er en hel masse mere ukendte modedesignere end kendte modedesignere. Du ønsker måske at have en backup indtægtskilde i tankerne, før at forfølge denne karriere.