Wkodk

Sådan opretter du en fordel koncert-serie

Sætte på en koncert kan være en god måde at rejse midler til din favorit årsag. Plus, får du den ekstra fordel af at høre nogle fantastisk musik. Denne guide vil hjælpe dig i gang.

Steps

Sådan opretter du en fordel koncert-serie. Find et band, der er villig til at udføre, fortrinsvis for et mindre gebyr eller gratis.
Sådan opretter du en fordel koncert-serie. Find et band, der er villig til at udføre, fortrinsvis for et mindre gebyr eller gratis.
 1. 1
  Formuler et tema. Da mange organisationer gør fordele, du har brug for en slags gimmick, der gør din organisation står en del fra de andre, noget spændende, der vil få folk i døren. Du kan finde fundraising ideer online, eller bare kigge i pressen for hvad der er trendy.
 2. 2
  Find et band, der er villig til at udføre, fortrinsvis for et mindre gebyr eller gratis. Hvis ydelsen for en musik organisation eller en skole eller kirke med et kor, og derefter finde kunstnere vil være relativt let.
  • Hvis organisationen ikke er en kunstnerisk én, at finde et band kan være sværere, men ikke umuligt med de rigtige forbindelser. Er der nogen i bestyrelsen for denne organisation har forbindelser med et band? Har du venner i musikindustrien eller kender du nogen, der kører et spillested? Det handler om hvem du kender.
  • Hvis du ikke kan finde et band gennem dine kontakter, er det tid til forskning og kolde opkald. Forskningen kan ske gennem de lokale aviser og internettet. Foretag opkald til lederne af de udøvende handlinger, du ønsker. Se om du kan nå en aftale. Mange mennesker vil udføre på en lavere sats eller gratis til velgørenhed. Men efter nogle forskning, blev det konstateret, at donationer "af ydelser" (som et band der udfører) er IKKE en skattemæssig afskrivning --- selv ting som bands rejseudgifter, skulle men et nyt stykke udstyr til koncerten, VILLE etc. være.
 3. 3
  Bestil et mødested. Brug tilslutningerne, gøre forskning og gøre kolde opkald (se ovenfor).
 4. 4
  Angiv dato og klokkeslæt. Check de lokale aviser for at sikre, at dit arrangement ikke er på en dato, hvor en masse ting er planlagt.
 5. 5
  Sæt en pris. Find ud af, hvad andre organisationer opkræver for lignende arrangementer i dit område. Opmål dine kolleger og finde ud af, hvor meget de ønsker at betale.
 6. 6
  Sende invitationer ud. Du kan lave dem selv på computeren og gå alternativ for at få dem trykt.
 7. 7
  Send pressemeddelelser til de lokale aviser, hjemmesider, radiostationer og tv-stationer (herunder lokale kabel adgang kanal) for samfundet kalenderen. Hvis du har et større budget og en god grafisk designer, kan du ønsker at betale for en avisannonce.
 8. 8
  Lav løbesedler til dit arrangement og sende dem i populære steder i byen ligesom supermarkedet, telefonbokse, kiosker, lokale barer og caféer mv.
 9. 9
  Find et selskab til at donere nogle slags ting at give folk på døren, ligesom en t-shirt, en mad eller drikke post osv. Overraskende lille hånd ligesom disse tiltrække flere folk til dit arrangement.
 10. 10
  Lej en lyd og lys tekniker, hvis de ikke kommer sammen med spillestedet.
 11. 11
  Forbered spillestedet dagen. Du ønsker måske at gøre dekorationer.
 12. 12
  Finde frivillige til at tage billetter, og få folk til deres pladser. Gymnasieelever er et godt mål for dette, da de ofte har brug for samfundstjeneste timer for at opgradere.

Tips

 • Du ønsker måske at holde en tombola eller auktion i forbindelse med koncerten.
 • Prøv at finde en lokal eller corporate sponsor. Det vil give dig et større budget at arbejde med, tiltrække flere mennesker til begivenheden, og i sidste ende vil gøre dig flere penge.
 • Det mest afgørende komponent i fundraising er at opbygge relationer. Få at vide de mennesker, du beder om hjælp meget godt. Forske i dem ved hjælp af internettet og lokale avis. Find ud af oplysninger om dem fra folk, du kender.
 • Kend din målgruppe. Gøre forskning i dit lokalområde, så du ved, hvad slags arrangementer mennesker deltage og endnu vigtigere, undgå.
 • Være høflig på alle tidspunkter. Folk kan ikke lide at give penge til folk, der er uhøflige dem.
 • Sælger fødevarer og drikkevarer på begivenheden er en god måde at skaffe flere penge for din sag. Ofte kan du få disse elementer doneret fra lokale restauranter, supermarkeder og fødevarevirksomheder.
 • Sørg for at du har alle de rigtige oplysninger, og at alt, hvad du sender er korrekt skrevet og stavet. Folk behøver ikke finansiere incompetency.
 • Hvis dette er en udendørs koncert, leje et telt eller har en doneret. Desuden ville det være en god idé at indstille en regn dato.
 • Rækkefølgen af ​​disse trin kan variere.
 • Sørg for at alle plakater har klare anvisninger om, hvordan du kommer til dit spillested.
 • Frivillige gør en stor forskel. Hvis du ikke kan skyld dine venner til at hjælpe dig, kan du altid skrive på websteder som http://www.volunteermatch.com om hjælp.
 • Hvis du kender nogen med grafik ekspertise har dem gøre invitationen. De kunne få en skattemæssig afskrivning for deres ydelser.
 • Find en omhyggelig korrekturlæser for alle de invitationer og PR-materiale, du sender ud.

Advarsler

 • Medmindre din bedste ven løber et pladeselskab, forventer ikke et stort navn berømthed til at spille din koncert.
 • I al din litteratur og anmodninger, skal du sørge klart og præcist oplyse, hvad årsagen er.
 • Sørg for at du klart fremgå, hvad det er, du ønsker fra donorer, men være åben for, hvad de har at tilbyde. Mens kunstnere kan donere deres præstationer, kan du have udgifter på toppen af ​​ydeevne for at dække en sådan bærbar scene, belysning, rejseudgifter. Forvent ikke den udøvende kunstner til at donere dette også, medmindre de tilbyder det, men typisk ydeevne kun er, hvad der doneres.