Wkodk

Hvordan til at lukke et salg

Uanset om du er en salgs associere på en detailbutik eller en lille virksomhed ejer, at få en kunde til at købe et produkt eller en tjeneste, du har at tilbyde: finansiel succes for dig og tilfredshed for dine kunder. Alle kan sælge et produkt eller service, men gør mest muligt ud af et salg, og få kunderne til at komme tilbage til dig tager nogle praksis og dygtighed. Her er nogle enkle trin til at få dig på rette vej til at blive en god sælger.

Steps

Hvordan til at lukke et salg. Hils og engagere din kunde.
Hvordan til at lukke et salg. Hils og engagere din kunde.
 1. 1
  Hils og engagere din kunde. Selvom du deltager i en forretning, der er intet galt med befriending den person, du vil sælge til. Realiseringen af ​​et kunde velkommen vil give dem trøst i at købe, hvad du har at tilbyde dem.
 2. 2
  Kvalificer deres behov. Tilbringe så længe som nødvendigt kvalificerende kunde, så du sælger dem, hvad de har brug for. Der er ikke noget værre end at sælge et produkt eller en service, at kunden senere er utilfreds med. Den bedste og mest almindeligt anvendte spørgsmål i kvalifikationen er: "Hvad vil du bruge det til?"
 3. 3
  Anbefal det rigtige produkt eller service. Det er vigtigt at forstå, hvordan alle de produkter og tjenester, du har at tilbyde arbejde. Ved at forstå dette, vil du være i stand til at tilbyde den, der bedst passer til dine kunders behov. Vær sikker på at tilbyde så mange * relevant * produkter eller tjenester, som du har for at forbedre kundetilfredsheden. Udbuddet er vigtig, da det lader kunden ved, hvad du har. Selv dårligt udført tilbud er bedre end ikke at tilbyde på alle. Gennem erfaring, vil du være i stand til at tilbyde glat, men ikke udelade udbuddet skridt, selvom du ikke kan tænke på en yndefuld måde at gøre det!
 4. 4
  Lyt og se for at købe signaler fra din kunde. Købe signaler kan være både verbal og non-verbal. Spørgsmål som: "Hvordan kan det gavne mig?" eller, "hvad produkt fleste passer mine behov?" er klassiske eksempler på verbale købssignaler. Non-verbale købssignaler (hvis du har at gøre med en kunde i person) bør også bidrage til at angive, hvornår at lukke et salg. Et eksempel på en ikke-verbal køber signal er kundens besiddelse eller anvendelse af et produkt, som om de allerede ejede det.
 5. 5
  Lukke salget. Når du observere købssignaler, stop sælge og lukke salget. En almindelig fejl, der kan miste et salg er at fortsætte med at sælge og tilbyde produkter / ydelser * efter * at kunden allerede har tilkendegivet, at de er villige til at foretage købet.
  • a) Close ved at spørge, hvis kunden ønsker at foretage købet. Dette er den mest enkle og ligetil måde lukning.
  • b) Tæt ved alternativ valg. Spørgsmål som: "Er du klar til at underskrive dokumenterne?" sætte kunden i en situation, hvor de ikke får mulighed for at nægte salg. Hvis de svarer med en af ​​de muligheder, du har givet dem, så du har foretaget salget.
  • c) Luk salg ved at knytte tilbehørsprodukter eller tjenester til at forbedre det produkt, de er interesseret i. "Lad mig få dig [tilbehør] for at forbedre [produkt]." Hvis de accepterer tilbehøret, så du har foretaget salg på det originale produkt.
 6. 6
  Opfølgning. God opfølgning er vigtigt for at få tilbagevendende kunder. Tilbyd at hjælpe kunden med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, de har om den vare eller tjenesteydelse, du sælger, efter du har foretaget salget. Kontroller, at alle produktets blev modtaget til deres tilfredshed. (Tjek orden, betalingskort, etc.)

Tips

 • Hvis kunden ikke giver dig nogen købssignaler, bruge en "trial tæt" for at se om de er interesseret i at gøre købet. Hvis de accepterer en nær, så har du gjort salget. Ellers fortsætter med at kvalificere dem.
 • Selv hvis du ikke kan lukke et salg, stadig gøre kundens oplevelse behageligt. Hvis de ikke købe fra dig i dag, kan de vende tilbage til dig senere.
 • Kend dine produkter og tjenester. Intet er bedre end at være selvsikker og vidende om hvad du sælger til dine kunder.
 • Tag dig god tid. Selv hvis du eller kunden er presset for tid, det er helt nødvendigt at tilbyde alt, hvad de har brug for og ordentligt kvalificere dem.
 • Må ikke være bange for at bruge nogle humor til at bryde isen, men vide, hvornår for at være alvorlige.

Advarsler

 • STOP sælge efter at kunden giver dig købssignaler. Hvis du fortsætter med at tilbyde dem andre muligheder, kan de blive i tvivl om deres køb og ender ikke køber.
 • Hvis du foretager et salg til en kunde personligt, professionelt udseende. Der er ingen grund til at overdrive dit udseende, men ser præsentabel vil gøre kunden mere tryg ved at købe fra dig.