Wkodk

Sådan spørger rige folk for penge

Der er mange i effektive måder at blive millionær, men denne ene fungerer. Ja, kan dine lærere og forældre siger, "Der er ingen hurtige ordninger. Den eneste måde at blive rig er gennem hårdt arbejde og beslutsomhed." Nå, er de millionærer? Nej, de er ikke! I stedet for at forsøge den gammeldags måde, bruge bare denne strategi at bede rige mennesker for pengene.

Steps

Sådan spørger rige folk for penge. Gå til Forbes eller et lignende hjemmeside og se gennem lister over rigeste mennesker.
Sådan spørger rige folk for penge. Gå til Forbes eller et lignende hjemmeside og se gennem lister over rigeste mennesker.
 1. 1
  Gå til Forbes eller et lignende hjemmeside og se gennem lister over rigeste mennesker. Det kan være nyttigt at vælge lister er baseret på nærhed eller fælles sprog. Skriv ned de fulde navne på så mange mennesker som du ønsker at kontakte, samt navnene på de virksomheder, de arbejder for (hvis relevant).
 2. 2
  Saml postadresser. De fleste velhavende, magtfulde mennesker holde deres private kontaktoplysninger unoterede af indlysende årsager. Din bedste chance er at skrive til dem "passe" deres forretning hovedkvarter. Ex. at skrive til Bill Gates, behandle dit brev til "William Gates, bestyrelsesformand, c / o Microsoft Corporation" osv.
  • En undtagelse kunne være, hvis du bor i (eller kender nogen, der bor i LA). Celebrity huse er ofte præsenteret i busture, hvilket gør deres adresser lettere at lokalisere.
 3. 3
  Skriv et brev, der forklarer, hvorfor du gerne vil 75€. (. Hvis du ønsker at skubbe dit held, bede om et beløb op til 750€) Må ikke fodre dem lyver om dit barn fætters kirurgisk operation eller noget, der ville udgøre svig. Sig sandheden. Når du skriver dit brev, så prøv at være oprigtig og høflig.
  • Alternativt gør dit brev sjovt. Hvis du får denne fyr eller gal at grine, du er i.
 4. 4
  Rediger noten, indtil du synes, det er perfekt. Giv den til en ven til at kigge over og redigere, det er vigtigt at få et nyt perspektiv.
 5. 5
  Kopier eller udskriv brevet så mange gange som nødvendigt. Fotokopiering er billigere, men tilpasse hvert bogstav er mere tilbøjelige til at få dig resultater. Hvis du har et program, der kan gøre brevfletning, skal du indtaste navne og adresser i en database og gøre en brevfletning.
 6. 6
  Sæt dine breve adresserede, konvolutter med frimærker. Du vil sende disse til millionærer, så skriv deres adresser på forsiden. Glem ikke en afsenderadresse!
 7. 7
  Send dem og vente. Du bør begynde at få nogle penge i den mail snart. Naturligvis ikke alle de mennesker, du har sendt dit brev til vil være rart nok at sende dig penge, men selv hvis du har sendt et hundrede mennesker, og kun tre sendt dig 75€ du har tjent penge!
 8. 8
  Indsamle penge. Nu hvor du har pengene, kan du gøre en af ​​tre ting:
  • Du kan spare penge.
  • Du kan investere den til at forsøge at tjene flere penge.
  • Hvis du fik en check underskrevet af en person, hvis autograf er noget værd, kan du auktion det online. (Kun gøre dette, hvis det ikke strider mod noget, du udtalte / lovet i dit brev.)

Tips

 • Send altid et takkebrev til dem, uanset hvor meget de har sendt dig.
 • Fortæl dem, hvad du vil bruge pengene til: få dig selv et klaver eller noget lignende.
 • Rige mennesker er mere motiverede for at hjælpe dig med penge, hvis de sympatiserer med dine mål eller interesser.
 • Hvis du ser sød, tilføje et privat billede af dig.

Advarsler

 • Før dykning i dette projekt, skal du gøre det math. I USA vil sende 100 breve hjemmemarkedet koste næsten halvtreds bukke i frimærker alene. Lad os ikke engang komme i gang på printerpatroner...

Ting du behøver

 • Kopimaskine / printer
 • Papir
 • Kuverter
 • En liste over de rigeste mennesker i live
 • Penge til porto