Wkodk

Sådan prissætte dine smykker design

Dine smykker cards skal have dit logo eller navnet på din smykker business, plus alle dine kontakt info (hjemmeside URL, e-mail adresse, telefonnummer).

Steps

Sådan prissætte dine smykker design. Hold en "opskrift bog" for at optage hvad der blev brugt til at skabe hvert design.
Sådan prissætte dine smykker design. Hold en "opskrift bog" for at optage hvad der blev brugt til at skabe hvert design.
 1. 1
  Hold en "opskrift bog" for at optage hvad der blev brugt til at skabe hvert design. Du vil som udgangspunkt nødt til at prissætte hvert element bruges i dine designs. For eksempel, hvis du betaler 5€ 0,50 for et dusin sterling wireklemmer, og du har brugt 2 presninger perler i dit design ville du opdele 5€ 0,50 med 12 (.13 ¢ per wireklemme), og så videre, hvilket gør det meget lettere at beregne de nøjagtige omkostninger ved hvert design. Jo mere omhyggelige du er ved at beregne udgifterne, jo bedre din prissætning vil være. Selv de emballagematerialer, du bruger til design og forsendelsesomkostningerne for de leverancer skal der redegøres for. Hold kvitteringer - dette vil også komme i handy i skat tid, hvis du ønsker at fradrage erhvervsmæssige udgifter.
 2. 2
  Optag din tid brugt på hver enkelt design. Hvor hurtigt kan du designe og færdiggøre dine smykker? Andet til kvalitet, hastighed er en afgørende faktor i rentabiliteten. Hvis det tager dig 30 minutter at genskabe et design, ville du oplade anderledes end et design, der tager 4-5 timer at skabe. Skriv dit tidsforbrug i din opskrift bog.
 3. 3
  Beregne prisen. Ved hjælp af en formel, vil give dig et udgangspunkt, og du kan justere prisen med de skridt, der følger. Hvilken formel, du bruger, vil dog afhænge af, om du sælger retail (direkte til kunder) eller engrossalg (til butikker, for eksempel).
  • Retail - Tag de samlede omkostninger for dine leverancer, ganges gange 2,5 (nogle mennesker ganges med 3), og der er dit udsalgspris. Et regneark er perfekt til dette skridt. Du skal blot oprette en tabel over anvendte produkter, din pris, og derefter en formel til at beregne prisfastsættelsen ved hjælp af 2,5 eller andet multiplum. Hvis din virksomhed har en fysisk butik, er du nødt til at tage i betragtning, at der er yderligere omkostninger. Husleje, medarbejder løn, forsyningsselskaber, displays og inventar samt ejendomsskatter alle brug for at blive behandlet i dit prisstrategi. Du kan opleve, at der i dit marked, kan du blive nødt til at prissætte på 3 til 5 gange din udgifter til materialer.
  • Engros - Gang med 1,5 (nogle mennesker ganges med 2) i stedet. Du kan oplade mindre for dine smykker, hvis du sælger engros, fordi du bruger mindre tid markedsføring til de enkelte kunder, og mere tid faktisk gør smykker (reklame, behandling af ordrer, at opretholde en indkøbsvogn hjemmeside, at opretholde en butik, osv.). Du bør kontrollere, at dit marked kan tillade en højere pris (normalt gange 2 til 2,5) end den pris, du ankommer til, ved hjælp af de næste par trin. Mange smykker designere oplever, at sælge engros tillader dem at opnå forretningsmæssig vækst og lønsomhed. Når du bruger 1,5 faktor, er du give plads til butiksejere at sælge dine designs og tilbyder endda salg og rabatter på dine motiver, hvis en bestemt design ikke sælger hurtigt nok. Det kan lyde som en masse, men sørg for, at du overveje mængden af ​​tid og arbejdskraft, du lagt i at udvikle og skabe dine brikker samt boutique ejerens udgifter.
 4. 4
  Justere for prisen på din arbejdskraft. Forskellen mellem en hobby og en virksomhed er, om du får en lønseddel, så beslutte, hvor meget du ønsker at gøre i timen, og sørg for, at dit arbejde medregnes i prisen. Lad os sige, for eksempel, er udgifterne til forsyninger til din design 10€ og du beregne 20€ som din salgspris (ved hjælp af 2,5 retningslinje). Hvis du ønsker at betale selv 10€ per time, og du har brugt 2 timer på dette design, så er du virkelig har brug for at opkrævning mindst 25€ for det stykke (10€ forsyninger 15€ arbejdskraft). Der kan være yderligere omkostninger til at overveje, såsom din butiksfacade eller tidsforbrug marketing (f.eks oprette en brochure).
  • Når det besluttes, hvor meget at betale selv timeløn, overveje din oplevelse. Hvor længe har du været at designe smykker? Hvis du har en lang track record, stor ekspertise og en portefølje af unikke designs, kan du opleve, at du kan oplade mere. Du kan have særlige fordele, bl.a. kontakter og unikke designs, der tillader dig at oplade mere.
  • For at gentage - bare fordi du nyder at gøre arbejdet betyder ikke, du skal ikke blive betalt for det! Sørg for at du får mindst mindstelønnen.
 5. 5
  Udfør markedsundersøgelser. Nu hvor du har en idé om, hvad du ønsker at opkræve for et design, er det tid til at dyppe tæerne i markedet, og se om det stykke kan være rentabelt. Generelt er det en god ide at starte med den højeste pris, du tror, ​​at markedet vil bære, fordi du altid kan bringe det ned.
  • Har folk, der tilbydes at købe nogen af ​​dine smykker design? Dette er en god indikation af salgbarheden af ​​dine designs. Hvis dine kolleger kæmpe over en halskæde, du har foretaget, kan dette være et godt tegn, at der er et marked for dit design. Venner og kolleger er også gode sparringspartnere for priser. Spørg dem, hvor meget de tror dit design er værd, og hvad de ville betale for det.
  • Undersøg tidligere succes. Har du allerede solgt nogen af ​​dine smykker? Dette er vigtigt for, idet det giver dig konkrete oplysninger om, hvor meget du kan sælge et design for. Du kan høre fra venner af kolleger, at de ville betale $ XX for et design, men et egentligt salg, er reel og konkret bevis.
  • Har en erfaren designer evalueret dit arbejde? Under udtalelse fra en anden designer kan være værdifulde i fastsættelsen af ​​kvaliteten af ​​dit arbejde, og hvad du kan forvente at få for det.
 6. 6
  Revurdere design. Hvis du er stødt feedback i forrige trin, som indikerer, at den pris, du ankom ikke kommer til at flyve, har du nogle tanker at gøre ved dette design.
  • Hvis du ikke kan finde interesse for et bestemt design, kan du ønsker at tænke på at ændre designet.
  • Vurdere dine materialer. Har du designe bruge pund resultater og semi-ædle perler eller mindre dyre perler? Højere kvalitet materialer vil altid give en højere pris i markedet. Du ønsker måske at overveje at gøre designs med både materialer af høj kvalitet, og mindre dyre materialer. Dette vil tillade dig at tiltrække virksomheder fra både den høje ende køber, og jo mere budget minded køber.
  • Må ikke skære dig selv kort bare for at "bryde ind" til markedet (f.eks sælge til kunder til engrospriser). Dette vil kun få folk bruges til billige priser, og det vil være vanskeligt at hæve dem senere, sætte dine chancer for nogensinde at gøre din virksomhed rentabel. Det er bedre at redesigne eller afvise stykker, der ikke dækker deres omkostninger som beskrevet ovenfor.
  • Det er bedre at redesigne eller afvise stykker, der ikke dækker deres omkostninger som beskrevet ovenfor. Folk er ofte mistroiske over for produkter, der sælges usædvanligt lave priser, de fleste af os har internaliseret den idé, at "du får hvad du betaler for". Billige priser er ofte tolkes som billige materialer og udførelse. Hvis dine brikker ikke sælger godt, så prøv at hæve dine priser. Det går imod vores intuition, men du kan blive overrasket over resultaterne! Efter alt, er smykker en luksus og ikke en nødvendighed.

Tips

 • Dine smykker cards skal have dit logo eller navnet på din smykker business, plus alle dine kontakt info (hjemmeside URL, e-mail adresse, telefonnummer). Du kan sætte dine kontaktoplysninger på bagsiden af ​​kortet til at holde fronten overskueligt. Herunder denne info hjælper kunderne føler, at du er en legitim virksomhed, der vil være omkring et stykke tid.
 • Og meget ofte, da de har dine kontaktoplysninger handy, vil kunderne kontakte dig eller handle på din hjemmeside, når de ønsker at købe flere smykker eller har brugerdefinerede stykker lavet. Kunderne kan forlægge dit visitkort, men de har tendens til at holde de unikke, tilpassede skærmkort, der fulgte med deres håndlavede smykker! SINICLINE er en professionel producent, der gør trykte etiketter, smykker cards, indkøbsposer, smykker kasser eller andre trykte produkter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.
 • Det indebærer, at du står bag dine produkter - som du kan kontaktes, hvis kunden har nogen problemer med dine smykker. Lige så vigtigt, kunderne normalt hænge på smykker kort, og holde dem et sted i deres smykkeskrin.