Wkodk

Hvordan til at køre en tavs auktion

Silent auktioner er auktioner afholdt uden en auktionarius. Folk placere deres bud på papirark i stedet. De er ofte brugt af velgørende at skaffe penge, men de kan være svære at planlægge og sætte sammen. Her er hvordan du får mest ud af dine emner.

Steps

Hvordan til at køre en tavs auktion. Lav en overordnet liste over alle de elementer, som vi har købt dem fra, hvor meget de er værd,.
Hvordan til at køre en tavs auktion. Lav en overordnet liste over alle de elementer, som vi har købt dem fra, hvor meget de er værd,.
 1. 1
  Lav en overordnet liste over alle de elementer, som vi har købt dem fra, hvor meget de er værd,. Hvis du vil gøre dette igen næste år, er det rart at have de samme folk gå til de samme virksomheder hvert år. Medtag plads på din master liste til at skrive, hvem der vandt det element, deres telefonnummer, og hvor meget de har betalt. På denne måde kan du sikre, at de får deres poster, og du ved, hvor mange penge du har foretaget.
  • Når du laver en master liste, overveje at bruge et edb-program. Anden frivillig kan være villige til at indtaste oplysningerne. Hvis ja, gør kolonner for donor navn, adresse og telefonnummer, varenummer, beskrivelse og værdi.
 2. 2
  Sætte tal på hvert punkt. Brug små blanke klistermærker eller etiketter til rådighed på almindelige butikker og kontor forsyning virksomheder. Hvis du har mere end et par elementer, og hvis nogen af ​​dem er ens, det gør at holde styr meget lettere. Sæt det samme nummer ud for elementet på din master listen.
 3. 3
  Print byde ark. Skriv navnet på den post, en kort beskrivelse af elementet, hvor meget det er værd. Medtag en mindste bud (normalt 20% af detailmarkedet værdi) og minimumsbudrenten stigning intervaller. (En tommelfingerregel for minimum stigning: 5€ for emner op til 40€ 5€ for 40€ -75€ 5€ for varer over 75€). Sørg for at der er plads til budgiveren navn, telefonnummer og det beløb, de byde. Hvis du kan lide, Tilføj en "Køb nu" prisen for hvert bud ark, hvis nogen ønsker at forlade inden udgangen af ​​auktionen.
 4. 4
  Lav en liste over forbrugsvarer, du tror, ​​du har brug for og shoppe. (Se "Ting du skal" nedenfor.)
  • Prøv at købe forsyninger til et lager butik med en generøs tilbagesendelsespolitik. Hvis butikken kræver et medlemskab, holde det i tankerne, når du sender nogen på en køre for sidste-øjebliks-forsyninger. Og sørg for, at personen har en mobiltelefon, og at en central person på begivenheden har dette nummer. Efter at de har forladt for en forsyning løb, vil du helt sikkert finde noget andet, der skal afhentes.
  • Køb masser af kuglepenne og markører, hvoraf nogle whiteout tape, ekstra bud ark, og en ekstra roll af bånd til bånd dit bud plader ned. Du ønsker ikke mennesker venter på at skrive ned, hvor mange penge de vil give dig.
 5. 5
  Rekruttere frivillige. En kontakt liste, især en e-mail liste, er praktisk til dette. Du skal bruge: frivillige til at hjælpe oprettet; dommere til at overvåge og lukke borde på det aftalte tidspunkt, og sørg for minimumsbudrenten og minimum stigning krav blev opfyldt en "bank" besætning til at organisere bud ark (især flere vindere) og indsamle penge fra at vinde bud, og en oprydning besætning.
  • Vælg frivillige villige til at være embedsmænd. Disse mennesker bliver nødt til at kende reglerne for den tavse auktion og WHO for at gå til for spørgsmål, de ikke kan besvare. Under arrangementet vil de bære noget-hat, veste, jakker, eller vinger-der udpeger dem som tjenestemænd.
 6. 6
  Begynd at oprette tidligt; en dag før arrangementet. Du får brug for ekstra tid, ikke kun til at sætte op, men at give mulighed for eventuelle fejl. Hvis du kan, oprette en dag eller to før auktionen, så du ikke behøver at understrege om det. Overveje udpegning nogen, der er villig til at gå til butikken for at købe glemte emner.
 7. 7
  Lay ud af alle de elementer og de ​​bud ark, så folk kan se dem. Hvis du har en masse emner, som du måske nødt til at være temmelig kreative. For eksempel kan nogle ting være bedre hænges på vægge eller placeres på displayet staffelier. Må ikke bekymre dig, hvis tilbuddet arket ikke er lige ved siden af ​​elementet. Bare gør det lukke. Det er, hvad tallene er for. (En række mærkat skal være på hvert element, der matcher hver budgiver ark til denne post.) Har en frivillig gør op bud ark for poster uden dem og certifikater for emner, der har brug for dem. (Certifikater er for elementer såsom doneret tjenester, der ikke allerede har et certifikat. Du kan også bruge dine egne certifikater for gavekort med småt, som er svære at læse.)
 8. 8
  Tape bud ark ned. Det er nemt for bud ark for at få blæst eller bankede rundt.

Under begivenheden

 1. 1
  Har dommere overvåge bordene for at sikre bud plader opholder på plads, og mennesker følger minimumsbudrenten og minimum stigning regler. Folk vil sandsynligvis har spørgsmål om nogle emner, så prøv at forberede dommerne til at besvare dem.
 2. 2
  Giv folk masser af advarsel fyraften nærmer sig. Foretag annonceringer mindst 10 og 5 minutter før. Hvis du har en lukning, meddele det højt og tydeligt. Hvis du har interval lukketider, annoncere højt og tydeligt som lukning det er. Folk vil gerne byde helt op til den bitre ende. Afslut på det tidspunkt. (Vælg en persons ur til at bruge og sætte dem i spidsen for tiden siden alles ur er anderledes.)
 3. 3
  Når udbudsprocessen slutter, har dommere hurtigt hente alle de penne og plader, så ingen kan være luskede. Dommere skal cirkel vindende bud og trække en linje gennem de tomme pladser af tilbuddet plader, så ingen kan tilføje deres navn efter lukketid.
 4. 4
  Dommerne skal kontrollere, at de vindende bud har fulgt minimumsbudrenten og minimum stigning regler. Hvis minimumsbudrenten ikke var opfyldt, sæt, ark til side. Arrangører kan senere beslutter hvordan man skal håndtere det. Hvis minimum stigning ikke var opfyldt, skal du vælge den seneste høje tilbudsgiver (over minimumsbudrenten), som levede op til den mindste bud. Dommerne derefter tage bud sheets til "bank".
 5. 5
  Har "bank" frivillige sortere arkene efter efternavn alfabetisk rækkefølge. Hvis nogen har vundet mere end ét element (en fælles begivenhed), hæftning disse arkene sammen. På den måde behøver du kun at have dem til at betale en gang. Hvis du kun har et par punkter, kan du ringe folks navne og få dem komme og hente deres ting.
 6. 6
  Cordon off banken området og gøre alle vente. De vil være ivrige efter at få deres ting. Gør dem vente. Tilskynde folk, der planlægger at fortsætte med at byde at vente med at betale, før de er færdige budgivning.
 7. 7
  Kalde folk til banken, når bankfolk er klar. Enten ringe tilbudsgivere op et ad gangen ved navn eller bare have dem danner en linje. Hvis du bruger den sidstnævnte metode, vil de bankfolk nødt til at søge gennem bud ark til budgiveren navn, så det er vigtigt, at tilbuddet ark alfabetiserede.
 8. 8
  Hvis nogen har vundet et eller flere emner, og ikke vises på egen hånd, skal du indstille disse bud plader til side. Når du er bare om færdig med de mennesker i linje, få emcee annoncere deres navne, hvis de stadig er ved arrangementet.
 9. 9
  Som folk betaler, har en frivillig indsamle deres poster. Du kan sende folk til at indsamle deres egne ting, men tavse auktioner ofte tiltrækker folk, der ønsker en god aftale og måske ikke særlig støtte årsagen, som du hæve penge. De fleste mennesker er meget ærlige, men en dårlig apple kan virkelig ødelægge begivenheden for andre.

Efter begivenheden

 1. 1
  Deal med sidesten poster. Efter rækken af ​​mennesker er gået, vil du sandsynligvis have tingene til overs. Disse mennesker gik hjem, vidste ikke de vandt, eller hvad. Det er derfor, du har deres telefonnummer på tilbuddet ark. Hvis du ikke kan forlade dem på begivenheden sted, vil du sandsynligvis nødt til at tage dem hjem. Sørg for at du eller en frivillig har bud ark med telefonnumrene.
 2. 2
  I de følgende dage, men beskæftige sig med sidesten varer, du har planlagt. For emner, der mødte minimumsbudrenten men blev ikke afhentet, vil du eller en frivillig nødt til at ringe budgiveren. Sortere alle de bud ark, der går til den samme person. De kan have købt en ting eller tyve. Tilføj op deres samlede og kalde for at fortælle dem, at de har vundet. Spørg, hvis de kunne du komme få deres ting. Du kan have til at være fleksible om at arrangere en tid til at opfylde dem. Hvis du har masser tilovers, opdele bunken, så ingen har at kalde 20 personer. Denne del kan være et stort besvær, så divvy arbejdet med at gøre det lettere.
 3. 3
  Forbered forladte tilbudsgivere. Utvivlsomt vil der være folk, der ikke ønsker at betale for de ting, de byde på. Ring til næste person på tilbuddet arket og se, om de stadig ønsker det.
 4. 4
  Tæl penge og kontrol, inden de går til banken. Bank stemmetællere kan begå fejl. Kig efter checks der er lavet forkert. Banken kan stadig acceptere dem, men du skal være opmærksom på dem. Hold penge til side til at betale folk, der har købt tingene til det arrangement, men er ikke blevet godtgjort.
 5. 5
  Returnere eventuelle emner, du lånt til at holde begivenheden.
 6. 6
  Giv tak og anerkendelse til dem, der har købt eller solgt. Hvis du har frivillige på din email-kontakt liste, sende en e-mail tak og lade dem vide, hvor vellykket arrangement var. Kontakt nogen avis skribenter eller radio disc jockeys, der fremmede din begivenhed til at takke dem og lade dem vide, at det var en succes. Skriv et brev til redaktøren af ​​din lokale avis takker mennesker, som hjalp. Hvis det vindende bud var mere end værdien af ​​varen, må personen ønsker / har brug for en fradragsberettiget kvittering - til beløbet »doneret" over værdien - sammen med tak. Også, hvis din organisation har en virksomhed kontor eller regnskabsafdelingen, kan du spørge dem om skattemæssige konsekvenser af elementerne i auktionen, og hvis en afgift skal fratrækkes budbeløb. Dette er grunden til komplet dokumentation af kilden til det emne, beskrivelse og værdi nævnt heri er så vigtig.

Tips

 • Brug penne for folk at byde med, ikke blyanter.
 • Overvej at have nogle frivillige sætte deres navne på bud ark med et minimum bud. Et element ser lidt mere attraktivt, hvis en anden allerede har besluttet, at de vil have det. Et andet alternativ er simpelthen at lade frivillige til at byde på emner, før begivenheden starter. Nogle frivillige vil ikke have tid til at byde under arrangementet og tillader frivillige til at byde tidligt udelukker ikke deltagere fra overbyde dem.
 • Overveje stansning huller i toppen af ​​alle bud ark og kører en streng gennem alle ark på den ene side af en tabel. På den måde, når du kommer til den tætte, du kun nødt til at have en volontør i hver ende af snoren til at trække alle ark på en gang (og holde folk fra "snigende" i en sidste bud efter afslutningen).
 • Hvis du har mange elementer, overveje at lukke bordene med mellemrum, som hvert 15. minut. Hvis du gør det hjælper med at holde de frivillige fra at blive overvældet på bordet lukketid. Hvis du gør dette, vil du nødt til at beslutte, hvilke punkter vil være på hvilke tabeller. Generelt vil de dyrere og populære emner gå på bordene, der lukker i slutningen, men du ønsker at skabe spænding i starten, også. Bare begynde at sætte ting på bordene og omarrangere dem om nødvendigt. At have en enkelt person koordinat, der gør det meget lettere, men to eller tre kan arbejde sammen så godt.
 • På bud plader, har brug for navne skal skrives hver gang et bud er øget, men telefonnumre skal skrives én gang. Et alternativ er at få folk registrere på døren og medtage deres telefonnummer og andre kontaktoplysninger i registret.
 • Gør bud sheets halvt ark størrelse (4-1/4 "x 11"), hvis du har en masse emner. Dette reducerer bud ark fortrængning på bordene. Hvis et bud ark fyldt op, kan du tape en tom til den fyldte én.
 • Overvej tech. Tavs auktion sms'er kan markant øge indtægterne. Den tilføjede hastighed stiger antallet af bud, som i sidste ende skubber prisen op. Forskellige tastatur systemer er også tilgængelige, men sms'er er meget billigere og normalt kan drives af jer med et minimum af ballade.
 • Overveje vejret. Er dette en udendørs begivenhed? Tænk vind, regn, sol (dårligt for flasker vin og stearinlys, der kan smelte....) og så videre.

Ting du behøver

 • Bud ark (kan laves på en hjemmecomputer)
 • Master listen over emner
 • Masking tape eller emballage tape
 • Transparent tape (til tapening bud ark til tabellerne)
 • Malerens tape til at hænge skilte og tavse auktion poster på væggene (malerens tape er langt mindre sandsynligt end malertape at skrælle maling fra vægge, når du tager ting ned)
 • Markers
 • Penne (masser af disse på hånden! Mindst én for hvert bud ark). Saml multipakker til en god butik.
 • Whiteout bånd, ikke flydende
 • Tabeller
 • Et telt eller nogle af disse pop-up krisecentre for skygge
 • En regn planen. Er alting passer under teltet? Hvad hvis vinden begynder at blæse?
 • Farvet papir og markører til at gøre tegn
 • En eller to hæftemaskiner (at hæfte sammen bud ark tavse auktion flere vindere)
 • Et informationsark til at sætte i banken fortæller folk, hvem der skal foretage kontrollen ud for at
 • En låsekasse og forandring. (For eksempel, 75€ i 5€ dollarsedler, 30€ i 5€ s og 40€ i 10€ r). Ændring til emcee hvis han eller hun vil gøre fundraising spil.
 • Banket rulle (billig en gang brug dug til at dække de tabeller, der kan købes på et engros-butik)