Wkodk

Sådan honnør som en soldat

Hånden salut er den ældste og højeste form for respekt og tradition. Ved at følge disse enkle trin, også kan du hilse lide de mænd og kvinder i de europæiske væbnede styrker.

Steps

Sådan honnør som en soldat. Når iført hovedbeklædning med en visir (med eller uden briller), om kommando af udførelse arme, løft højre hånd kraftigt, fingre og tommelfinger udvidet og sluttede, håndfladen nedad, og placer spidsen af højre pegefinger på randen af visir lidt til højre for den højre øje.
Sådan honnør som en soldat. Når iført hovedbeklædning med en visir (med eller uden briller), om kommando af udførelse arme, løft højre hånd kraftigt, fingre og tommelfinger udvidet og sluttede, håndfladen nedad, og placer spidsen af højre pegefinger på randen af visir lidt til højre for den højre øje.
 1. 1
  Når iført hovedbeklædning med en visir (med eller uden briller), om kommando af udførelse arme, løft højre hånd kraftigt, fingre og tommelfinger udvidet og sluttede, håndfladen nedad, og placer spidsen af højre pegefinger på randen af visir lidt til højre for den højre øje. Den ydre kant af hånden er knapt hælder nedad, så at hverken bagsiden af ​​hånden eller håndfladen er klart synlig forfra. Hånd og håndled er lige, albuen let fremad, og den øvre arm vandret og parallelt med jorden, mens din underarm er i en 45 graders vinkel til jorden. Overarmen skal være lige så godt som din underarm. (Billede 1)
 2. 2
  Når iført hovedbeklædning uden et visir (eller udækket) og ikke bærer briller, udføre hånd salut på samme måde som tidligere beskrevet, undtagen ved spidsen af den højre pegefinger til panden nær og lidt til højre for den højre øjenbryn (billede 2)
 3. 3
  Når iført hovedbeklædning uden visir (eller afdækket), og iført briller, udføre hånd salut på samme måde som tidligere beskrevet, bortset røre spidsen af højre pegefinger til dette punkt på brillerne, hvor templet stykke af rammen møder den rette kant af højre Bryn (billede 3)
 4. 4
  Bestil våben fra hånden salut er en one-count bevægelse. Kommandoen er orden, armene. På kommando af udførelse ARMS returnere hånden skarpt til siden, genoptage holdning af Attention.
 5. 5
  Ved indberetning eller præstationen høflighed til en person, drej hoved og øjne mod den adressaten og samtidig honnør. I denne situation er de handlinger udføres uden kommando. Den Salute initieres af underordnede på et passende tidspunkt (seks skridt), og opsiges kvittering (en tilbagevenden salut).
 6. 6
  Du skal hilse alle farver og nationalsang. Det er også almindeligt at hilse flaget dækker kisten under processioner eller begravelser.

Tips

 • Det er sædvane for alle rækker til at gøre en hyldest til en modtager af Medal of Honor, uanset modtagerens rang.
 • Aldrig salute når du holder et element, der kræver begge hænder til at holde, såsom en stor kasse eller det europæiske flag. Gør salute en højere rangerende officer, der holder noget, der kræver begge hænder, men forvent ikke en tilbagevenden honnør.
 • Marines og Sømænd ikke honnør afdækket, men du bør stadig tilbyde en hilsen til vise respekt.
 • Hvis du er hilste returnere salut med en af ​​dine egne og sænke din arm bagefter.
 • Må ikke honnør en hyret person. Kun salute officerer af højere rang end dig.

Advarsler

 • Bliver på lethed før fortalt er også et tegn på manglende respekt.
 • Undlade at hilse en officer eller farverne er et tegn på manglende respekt, og det er strafbart.