Wkodk

Sådan bliver du en air force pilot

Drømmen om at gå Mach 5 med dit hår på ilden? Uanset hvad dit mål, hvis du ønsker at bære Air Force pilot vinger, der er en masse arbejde at gøre først.

Bemærk: Denne vejledning vil virkelig være nyttigt for Europe Air Force (EuropeF) forhøjer alene.

Steps

Sådan bliver du en air force pilot. Det første skridt til at blive pilot i USA luftvåben er at fuldføre en bacheloruddannelse på et community college eller universitet.
Sådan bliver du en air force pilot. Det første skridt til at blive pilot i USA luftvåben er at fuldføre en bacheloruddannelse på et community college eller universitet.
 1. 1
  Det første skridt til at blive pilot i USA luftvåben er at fuldføre en bacheloruddannelse på et community college eller universitet. Det andet skridt er at tjene en provision som officer (en Second Lieutenant at være præcis). Du har hovedsagelig fire valgmuligheder: Den US Air Force Academy (4 års march, ser godt), Den amerikanske Merchant Marine Academy og acceptere din provision i flyvevåbnet, ROTC (4 år at bære uniformer til klassen og siger meget un-pilot -lignende ting som "AirPower," marcherende og velplejede haircuts), OTS (12 ugers tidlige morgener, vagt irriteret instruktører og en anstændig salat bar). Dit valg: vil du tjene en provision, uanset hvilken vej du går.
 2. 2
  Og hvis du gør godt nok, kan du tjene en plet på bachelor pilotuddannelse. Ting der bestemmer, at er: Din GPA, klasse stående (for EuropeFA og ROTC), Air Force Officer Qualifying Test (AFOQT) scores, Pilot Composite Selection Method (PCSM) scores, Anbefalinger.
 3. 3
  Den AFOQT er en omfattende, dagen lang test, at din recruiter eller skole kan arrangere. Den måler akademiske potentiale samt en række foranstaltninger for lodsning dygtighed og problemløsning evner.
 4. 4
  Den PCSM er delvist simulator og en del-psych profiler. Det endelige resultat også omfatter ikke blot evner resultater, men den virkelige verden flyvende oplevelse i form af timer, akkumuleret i rigtige fly. Dette er den sikreste måde at forbedre dine chancer for at blive valgt. Det sker også at være ganske sjovt.
 5. 5
  Når du har været igennem alt det, vil du finde dig selv i den sidste smeltedigel: UPT. Det er en udmattende 54 uger prøvelser, der kræver hver ounce af energi du kan mønstre, og har krævet mange studerende, der ikke har de rigtige ting. Du kommer til at arbejde 12 timer om dagen i 5, 6 eller 7 dage om ugen og studere yderligere 2 eller 3, når du kommer hjem. Du vil tænke over absolut ingenting, men flyvende fly. Men det er ikke til at sige, du ikke vil have det sjovt: flyvende solo i en jet, at være nummer 2 i en fingerspids dannelse, lav-niveau navigation er blot nogle af de ting, der venter dig. Det og den frygtede Stand-up forhør hver morgen.
 6. 6
  Så en lys dag, vil du gå over scenen i basen teater og modtage din første sæt sølv vinger. Du er blevet en af ​​de bedst uddannede og mest stand piloter i verden. Alt der er tilbage er at bevise dig selv i den næste flyvemaskine, du tildelt.

Tips

 • Disciplin er et must i flyvevåbnet. Og on-time performance er, hvad du need.So, hvis du er en af ​​dem, der elsker at hade hårdt arbejde, er det tid til seriøst at overveje en anden karrieremulighed.
 • Komme i form. Uddannelsen vil være meget, meget lettere, hvis du er i god fysisk form. Gennemgå de AF fysisk fitness standarder for hjælp til at strukturere en workout rutine at piske dig i form.
 • Husk, at AF mener, at en "hel person", begreb, når gennemgå anvendelsesmuligheder for pilot valg. Det betyder, at mens din score (GPA, AFOQT, etc...) kan tælle for en del, vil de også blive gennemgået din ledelseserfaring, samfundstjeneste erfaring og andre kvalifikationer, der hjælper fremme dig som leder.
 • Få så meget privat pilot erfaring som dig (læs: forældre) har råd til. En privat pilotcertifikat i hånden er et udmærket supplement til en AF pilot ansøgning pakke. Det handler ikke kun viser pladen at du har hvad det tager at fuldføre en aeronautisk rating, men det er også en chance for at bevise over for dig selv, at luftfarten er noget, du virkelig ønsker at gøre.
 • Mens din bachelor større ikke har væsentlig effekt på dine chancer for at få en pilot slot, der har en teknisk eller ingeniør større kan være en fordel, som i de seneste år, AF-udvælgelseskomitéerne har været gunstige mod dem besidder tekniske grader. Uanset din grad, men din GPA er en meget vigtig faktor i betragtning som en del af udvælgelsesprocessen.

Advarsler

 • At være en Air Force Pilot er ikke enden alle være alle. Du er nødt til at huske på, at først og fremmest, vil du være en Officer i Europa luftvåben. Flyvevåbnet er ikke på udkig efter "pilot eller intet" typer. De ønsker, der er villige til at tjene med ære uanset hvad luftvåben har dem gør.