Wkodk

Hvordan bliver en marine

Det tager udholdenhed, beslutsomhed og nogle forskning, men hvis du gør det rigtigt, kan du også blive en af ​​de få og Proud.

Steps

Hvordan bliver en marine. Beslut hvad du vil gøre i det marine korps.
Hvordan bliver en marine. Beslut hvad du vil gøre i det marine korps.
 1. 1
  Komme i form. I Corps, skal du bestå en fysisk fitness test (PFT) hvert halve år. En perfekt score (300) opnås ved at gøre tyve døde hænge pull-ups i 30 sekunder, 100 crunches i 120 sekunder, og en tre-mile run på 18 minutter. Du behøver ikke at være perfekt til at hverve, men sørg for du kan gøre mindst fem pull-ups, 60 crunches og køre 1,5 miles i 11 minutter. Jo stærkere du er, jo mindre boot camp sutte.
 2. 2
  Beslut hvad du vil gøre i det marine korps. Selvom "Hver Marine er en Rifleman," der er hundredvis af forskellige jobs i Marine Corps. Hvert job kaldes en militær Occupational Andre (MOS). Ved at gøre lidt forskning, bør du være i stand til at finde, hvad der passer dig. The Marine Corps tilbyder jobs i alt fra infanteri, til fotografering, lastbilchauffører. Sidste ende din kontrakt udløber, eller du vil gå på pension, så vælg noget du tror vil hjælpe dig med at gøre en levende på det civile verden.
 3. 3
  Kontakt en personalekonsulent ved at gå til marinesoldater. com. De vil se, hvis du er berettiget, og guider dig gennem alt papirarbejdet. Du kan endda gøre dette først, før du gør noget andet, og han / hun vil guide dig igennem alt.
 4. 4
  Tag den væbnede tjenester faglig aptitude batteri (ASVAB). Dette er test til at bestemme hvilke job (MOS s), du er berettiget til. Sørg for at du studere for dette, fordi visse job i korpset kræver højere score end andre.
 5. 5
  Fortæl din familie. Forvent at høre nogle klynke og græde. Hold dig til din kanoner. Hvis du har besluttet at "bemande op" og gøre det, så gør det. Bare vent til de ser du opgraderer boot camp, og de er skråle deres øjne ud, fordi de er så stolte af.
 6. 6
  Gå til boot camp. Hvis du bor øst for Mississippi du vil gå til Marine Corps Recruit Depot (MCRD) Parris Island, SC Vest for Mississippi går til MCRD San ​​Diego, Ca. Alle hunner deltage Parris Island.
 7. 7
  Overveje at blive en marine officer. Hvis du vil have en højere position og mere respekt gå på college og kontakte en marine personalekonsulent, efter at du er færdig med din freshman år. De vil tage et kig på dine karakterer og fysiske evner. Hvis du er berettiget, vil du blive sendt til PLC (delingsfører ledere klasse). Dette er i seks uger for to somre. Det er svært som boot camp, men du vil føle sig godt bagefter.

Headline tekst

Tips

 • Hav tillid til, hvad du gør. Folk vil behandle dig anderledes. Tal op, være sikker på dig selv.
 • Gøre præcis som du får at vide. The Marine Corps har været at dreje børnene ind i den bedste kampstyrke på planeten for 200 + år. Alt i boot camp - og jeg mener alt - sker for en grund, fra det første chok af ankomst og forarbejdning til den eksamen. Må ikke spørgsmålstegn. Tvivl ikke. Udføre og følge ordrer, og lære. Alt hvad du skal lære i boot camp vil være nyttigt under dit karriere som Marine.
 • Altid være fastlagt, respektfuld og modig. Giv aldrig op.
 • Råbe på boot camp. Du kommer til at få beskidte, går det at være mindre end underholdende, men alt hvad du skal gøre, er præcis, hvad du får at vide at gøre og skrige i toppen af ​​dine lunger, når du taler.
 • Et større område at koncentrere sig om, er disciplin (selvdisciplin også). Gør hvad jeres fortalt, når du får at vide. Hvis du fremme teamwork og disciplin inden for din deling du vil blive bemærket af DIS på en god måde. Den slags anerkendelse vil få dig mindst en holdleder billet hvis ikke Platoon Guide position.
 • Komme i form. Kan ikke understrege det nok.
 • Til slut Marine boot camp, er alt du skal gøre ønsker at afslutte. Hvis du ikke ønsker det, vil du aldrig færdig. Hvis du ønsker det, vil du lykkes. Selv hvis du er knap i fysisk form, hvis du ønsker det, vil dine drill instruktører finde en måde at få dig til at afslutte. Hvis du afslutter, men vil de helt sikkert gøre dig ønsker du havde aldrig underskrevet den stiplede linje.
 • Må ikke bare hverve "open kontrakt", skal du vide præcis, hvad du jobbet vil være, før du tilmelder dig. Det er fire år af dit liv, der kunne være mindre end behageligt, hvis du lader det.

Advarsler

 • The Air Wing tænker skydning badges, MCMAP bælter og kadence kald er vigtig - gør dit bedste, men ikke sætte dig selv over alle andre Marine. Dette er normalt tilfældet med marinesoldater, der har indsat, men har aldrig været i nogen reel fare. På den anden side, glemmer aldrig at uden luft overlegenhed, er alle krige tabt. Alle grynt lagde luft fløj indtil den første dag, det sparer deres stejler i kamp.
 • Handle som en voksen.
 • Der er ingen hudfarver eller etnicitet i kamp. Der er kun Marines. Hvis du har et problem med det, lade det blive ved døren, når du indtaster boot camp, ellers får du det tvangsfjernet fra dig senere - på den hårde måde.
 • Den dag du møder din DI du tror, ​​du døde og ankom i helvede. Gøre præcis som du får at vide, og du vil være fint. Det vil være stressende. Du vil blive testet til bristepunktet og endnu længere. Beskæftige sig med det på en dag til dag basis. Du vil lære, at de eneste begrænsninger du har, er den imaginære dem i dit sind.
 • Brug ikke din unge alder som en undskyldning for din opførsel. Du gjorde en voksen beslutning. Lev med det og få det bedste ud af det.
 • Du tror måske du vil være hårde at gå ind i infanteriet, men du kommer til at have en mindre end fornøjelig tid for en stund. Forvent nogle smerter og lytte til din underofficerer.
 • Bliver i Admin MOS betyder, at du har det samme job som sekretær, kun det er en meget mindre fornøjelig.