Wkodk

Hvordan til at deltage flåden

Så er du træt af at arbejde for mindre end du er det værd og bruge 74630€ eller mere på en ikke-specifik graden ikke for dig? Du ønsker at slutte sig til de stolte kæmper mænd og kvinder i Europa Navy?

Steps

Hvordan til at deltage flåden. Overvej, hvad du ønsker at gå ind som.
Hvordan til at deltage flåden. Overvej, hvad du ønsker at gå ind som.
 1. 1
  Overvej, hvad du ønsker at gå ind som: officer eller hyret?
  • At være en officer, du typisk nødt til at være i kollegiet og indskrevet i Naval Reserve Officer Training Program (NROTC), Naval Academy (USNA) eller har en universitetsuddannelse i en Navy godkendt område (dvs. teknik, videnskab, matematik osv..) og få accepteret i Officer Candidate School (OCS). Officerer får hilste, får udbetalt mere, har et væld af fordele (dvs. officer club privilegier, officersmessen på carrier skibe, bedre boliger, etc.). Selvfølgelig, du allerede har brug for et diplom, og du har brug for at kvalificere sig til at komme ind i OCS og ved at være en officer, er du står med ansvaret for liv i det væsentlige af mænd under dig.
  • At være en hyret medlem af flåden, behøver du ikke en universitetsuddannelse. Du skal være kvalificeret mentalt, moralsk og medicinsk. Du får en chance for at tage en praksis test kaldet EST (hyret Screening Test) for at teste din mentale evne, skal du have en ren juridisk rekord (ingen åbne billetter og felonies er sjældent waiverable), også en medicinsk eksamen på MEPS ( Militær Indgang Processing) er forpligtet til at afgøre, om du vil er støtteberettigede, og hvilke specialiserede område vil du være kvalificeret til at deltage i, såsom luftfart, nukleare, elektronik, medicin eller andre generelle arbejdsområde i Søværnet. De fleste af hvervede Navy job er meget krævende, og de generelt har lavere lønninger end officerer. Du er nødt til at gå gennem boot camp (8 uger versus 13 uger for OCS).
 2. 2
  Find nogle mennesker i flåden og spørge dem, hvad deres erfaringer var. Spørg dem, hvis de benyttede sig af eventuelle fordele, og hvis de kunne lide oplevelsen. Også, nogle andre forskning i, hvad livet i søværnet er virkelig gerne.
 3. 3
  Gå ud og find din lokale recruiter. Du kan finde den nærmeste en til dig i telefonbogen eller på Søværnets hjemmeside. Gå ind og sige, at du ønsker at deltage. De vil forklare, hvad søværnet kan tilbyde, og du kan træffe en informeret beslutning derfra.
 4. 4
  Overvej det nøje, og derefter, hvis du stadig er interesseret, forklare, at du ønsker at deltage. De vil instruere dig om, hvad du skal gøre med hensyn til lægeundersøgelse (du skal lægeligt kvalificere sig til at få i), og enhver passende test.
 5. 5
  Efter at have passeret det amerikanske forsvarsministerium Medical Review Board, kan du tilmelde at hverve på stedet. Congrats! Du er nu i søværnet!

Tips

 • Mens overvejer at deltage, er det nyttigt at gøre noget motion. Det vil hjælpe dig enormt, hvis du deltage og det vil hjælpe dig med at opfylde søværnets fysisk fitness standarder når du arbejder i.
 • Bed om en kopi af din kontrakt, før du underskrive det, så få nogen, der forstår juridisk jargon at kigge over det, inden han underskriver noget.
 • Adspurgt om noget verbalt blev lovet dig, at der ikke er i din kontrakt, svare sandfærdigt. Hvis det ikke er i kontrakten, vil du ikke få det.

Advarsler

 • Recruiters har incitamenter til at få folk i tjenesten (340€ / måned recruiter løn) og kunne få avancerede. Lønnen er automatisk, om du vil deltage i eller ej, mens avancement er baseret på, hvor mange mennesker, de kommer til at hverve. Lyt til, hvad de har at sige, men sørg for at sammenligne, hvad de mennesker, du har talt med har sagt om Navy fordele og liv versus hvad recruiter siger. Hvis det er for godt til at være sandt, bede om verificerbare beviser. For eksempel, hvis du er en narkohandler tror ikke du kan kvalificere sig til et job i den Nuclear Power Field, trods hvordan recruiter siger du måske. Husk, at militære personalekonsulenter er sælgere: de gør sig for at gøre salg og er forbudt at lyve, men ønsker du at deltage.
 • Liggende på din hvervning papirer kan resultere i svigagtig hvervning og kunne få dig udskrevet fra militærtjeneste smidt, hvis du selv få i.