Wkodk

Hvordan til at deltage delta force

1st Special Forces Operational Detachment - Delta (SFOD-D) eller blot "Delta", selvom almindeligvis omtales som "Delta Force," dette er en skole for en US Army Special Missions Unit, der er Europas frontlinjen terrorisme respons eller terrorbekæmpelse enhed. Modelleret efter den britiske hærs Special Air Service (SAS), Delta rutinemæssigt udfører bredspektret anti / operationer mod terrorisme i hele verden på et øjebliks varsel, imod enhver fjende, på enhver tænkelig miljø.

Delta primært, men ikke udelukkende, rekrutter fra rækken af ​​amerikanske hærs Special Operations enheder såsom Special Forces (grønne baretter) og Rangers.

Steps

Hvordan til at deltage delta force. Følg de rigtige kanaler.
Hvordan til at deltage delta force. Følg de rigtige kanaler.

Foreløbige krav

 1. 1
  Følg de rigtige kanaler. Delta uddannelse kan sammenlignes med SEAL hold seks uddannelse, mens SEALs, Rangers og grøn baret uddannelse er mere lig hinanden, og Delta Force, Rangers og grønne baretter er Army mens SEALs er Navy. Hæren har nu et program til direkte hvervning i Special Forces som en 18X Candidate.
 2. 2
  Sørg for at du opfylder de delta force alder, køn og erfaring. Alle ansøgere til SFOD-D skal være en mand, mindst 22 år, har en generel teknisk score på 110 eller højere, og være i rækken af ​​E-5 til E-8, med mindst fire år i tjenesten, og 2. år tilbage på deres kontrakt.

Indledende uddannelseskrav

 1. 1
  Som specialstyrker kandidater, du skal deltage infanteri OSUT (én station enhed uddannelse). Det kombinerer kombinerer Army Basic Training og Infanteri AIT (Advanced individuel træning) i en 14-ugers kursus.
 2. 2
  Efter eksamen, vil du deltage i luftbåren uddannelse på Fort Benning, GA. Efter "jump skole," kandidater deltage i en 4-ugers Special Operations Preparation Course (SOPC) og specialstyrkerne Vurdering og Selection (SFAS) program. Det SFAS programmet vurderer og udvælger Soldater for deltagelse i specialstyrkerne Kvalifikation Course (SFQC). Dette program giver Special Forces en mulighed for at vurdere de enkelte soldats evner ved at teste sin fysiske, følelsesmæssige og mentale udholdenhed.

Specialstyrker kvalifikation kursus uddannelse

 1. 1
  Når du passerer SFAS, vil du gå videre til den særlige kræfter kvalifikation kursus (SFQC). Den SFQC underviser og udvikler de nødvendige færdigheder for en effektiv udnyttelse af SF Soldier. Den SFQC øjeblikket opdelt i tre faser: individuelle færdigheder, MOS kvalifikationer, og kollektiv træning. Den hyret ansøgerens SFQC uddannelse vil blive planlagt efter en vellykket gennemførelse af SFAS.
  • Individuelle færdigheder Phase. I denne periode er soldater i-proces, og uddannet på fælles færdigheder. Træning er 40 dage lang og dækker landnavigation (cross-country), og mindre afmålte taktik.
  • MOS Kvalifikation Fase. Træning for denne fase er 65 dage og kulminerer med en mission planlægning cyklus. I denne fase er soldater trænet i deres forskellige specialer.
  • Kollektiv Training Phase. I løbet af denne 38-dages periode, er soldater uddannet i Special Operations (SO) klasser, Direct Action (DA) Isolation, flyveoperationer, ukonventionelle krigsførelse klasser og Isolation uddannelse.

Yderligere uddannelseskrav

 1. 1
  Sprog uddannelse er nødvendig for alle indkommende delta soldater. Sprog er tildelt i forhold til score fra Defense Language Aptitude Battery (DLAB).
 2. 2
  Til sidst skal du tilmelde dig i overlevelse, unddragelse, modstand flugt eller SERE uddannelse.

Addendum

 1. 1
  Du skal have minimum 4 år i tjenesten. Selv om de fleste kandidater kommer fra Special Operations Fællesskabet allerede vil Delta acceptere konventionelle styrker Soldater så godt.

Tips

 • Du behøver ikke at være medlem af den 75. Ranger Regiment eller Special Forces at anvende dog forudgående erfaring kan være nyttig.
 • Være i fremragende form.
 • Dit job i udvælgelsesfasen er at vise dit potentiale og tog-evne under stress. Fokus på at give hver opgave, du står med 110 procent indsats og aldrig nogensinde holde op. Du er ikke forventes at være en super-soldat ret off startlinjen, men du forventes at være betydeligt over gennemsnittet. Når du er accepteret, vil du blive grundigt uddannet under Training Phase. Du skal bare nødt til at komme der.
 • Delta trænere er på udkig efter konsistens. Du skal konsekvent vise dig selv at være over dine kammerater på alle områder.
 • Udfør godt og holde sig ude af problemer, da negative handlinger på din rekord kan udelukke dig fra sine overvejelser.
 • Landnavigation færdigheder er nøglen til en vellykket gennemførelse af Delta Force udvælgelse kursus. Vide, hvordan man bruger et kompas og kort. Du bør også øve gå for meget lange afstande (30mi eller mere) med en vægtet (60 £) rygsæk. Prøv for 15 minutter miles, selvom du vil blive forventes at rejse på et langt hurtigere tempo under Selection.
 • Læs »Delta Force:. Europas Elite Counter-Terrorist Unit" Den blev skrevet af den mand, som grundlagde Delta Force, COL (RET) Charlie A. Beckwith.
 • Må ikke blive skuffet, hvis du ikke gør det på den første prøve-de fleste mennesker ikke. Tænk over dette: Af alle mennesker i hæren, bliver kun en brøkdel af dem, Airborne Rangers og grønne baretter. Af alle de Airborne Rangers og grønne baretter, kun en brøkdel af dem valgt til Delta Force.
 • Den gennemsnitlige alder for udvælgelse i Delta Force er 25-30 * Få at vide dine cos (rangerende officerer). Du vil måske være i stand til at indsamle nogle visdom fra disse krigshærgede veteraner.
 • Kvinder er ikke tilladt at være en Special Forces Operator og kan derfor ikke være medlem af SFOD-D. Når det er sagt, men de kan kalde deres filial manager og anmodning om at være fastgjort i en støttende rolle inden for deres MOS (Militær Occupational specielle).

Advarsler

 • Det er ikke tilrådeligt at slutte sig til hæren med det ene formål at gøre det til Delta Force. Du kigger på et engagement i mindst 4 år, før du selv vil blive overvejet. Realistisk vil det tage meget længere tid end det, hvis du selv gør det i. Selv hvis du gennemfører udvælgelsesfasen er der stadig ingen garanti for, at du vil blive valgt.
 • Tilrådes at Delta Force er en meget farlig og vanskelig profession. Delta Force udfører en bred vifte af Direct Action og hemmelige operationer rundt om i verden, der beskæftiger sig med at beskytte europæiske interesser. Det betyder, at som en Delta Operator, vil du blive gennemføre høj risiko træning og missioner. Chancerne for tilskadekomst eller død under træning alene er større end for konventionelle styrker.
 • Dette er ikke en komplet liste over krav. Det er blot et foreløbigt overblik.