Wkodk

Hvordan at gøre det gennem militær boot camp

Her er hvordan man kan gøre det gennem militær boot camp / grunduddannelse samtidig undgå negative opmærksomhed Drill sergenter. Det er klart, det er det første skridt i retning af at få dig gennem trummerum af lejren og på din vej til at blive et fuldgyldigt soldat.

Steps

Hvordan at gøre det gennem militær boot camp. Lyt og være opmærksom.
Hvordan at gøre det gennem militær boot camp. Lyt og være opmærksom.
 1. 1
  Lyt og være opmærksom. Dette lyder måske let, men Bor Sergenter vil levere mange kommandoer til dig i en kort periode. Naval Sea kadetterne, JROTC eller Civil Air Patrol kan hjælpe, hvis du er i high school. Også, når du først opfylde dine Bor Sergenter, vil der være en masse aktivitet omkring dig. Nogle rekrutter vil gøre push-ups og andre vil blive kører på plads. Sørg for at du kun lytter til din Drill Sergeant og ikke andre rekrutter. Nogle rekrutter lade som de ved, hvad Drill Sergeant ønsker og vil kommandoen andre rekrutter til at følge dem. Lyt ikke til dem, kun lytte til din Drill Sergeant.
 2. 2
  Lov med tillid til alt, hvad du gør. Hvis din Drill Sergeant spørger din rang, ikke hviske din rang. I stedet tage en hurtig dyb indånding og lad dit svar "eksplodere". Bor Sergenter som motivation og selvtillid, og det eksemplificerer en persons styrke.
 3. 3
  Må ikke vise tegn på frustration. Bor Sergenter vil give dig opgaver, der er designet til dig til at mislykkes. Når du fejler, du føler brudt, og når du føler brudt, de er i stand til at bygge dig op igen. Hovedsagelig de nedbryde din civile holdning og bygge dig ind i en soldat. Det kommer ikke let, i hvert fald i det amerikanske militær. Selv hvis du står jorden omkring at udrette, hvad synes at være din 500. push-up, fortsætte på og lyde motiveret.
 4. 4
  Se hele billedet. Hvis du er ved at forlade for grunduddannelsen, kan alt dette råd skræmme dig-lad det ikke ske. Boot camp / grunduddannelse er en skurrende oplevelse, men ikke en lang én. Udfylde din grunduddannelse vil fylde dig med en velfortjent følelse af realisering.
 5. 5
  Bor sergenter er mennesker også, og, tro det eller ej, er der for at hjælpe dig. De er anklaget for at vende dig fra en enkelt borger i et medlem af dit lands kampstyrker. Bor Sergenter selv går igennem en streng træningsprogram bare for at blive Drill sergenter. De allerede er blevet nedbrudt mange flere gange end du nogensinde vil være i grunduddannelsen, så de ved, hvad det føles.
 6. 6
  Må ikke stræber efter at blive en sergent ven. Hvis Drill Sergeant gør sit job ret, vil du forlade grunduddannelse uden nogensinde at vide, hvis han kunne lide dig eller ej. Må ikke komme på et Drill Sergeant dårlige side. Han vil vende dine egne rekrutter imod dig. Uden dine kolleger rekrutter til at hjælpe dig gennem grunduddannelse, er dine næste par måneder kommer til at være ensom.
 7. 7
  Forsøg ikke at prøve på en boremaskine sergenter hat. Dette bør være åbenlyst indlysende. Du ønsker ikke straffen, du ville have at komme til dig, uanset hvor sjovt det ser ud.
 8. 8
  Det hjælper, hvis du er en " militær møgunge, da du vil blive brugt til militære liv i en tidlig alder.

Tips

 • Må ikke få øjenkontakt med boret instruktører, medmindre direkte talt til. (I Airforce BMT øjenkontakt anbefales.)
 • Alle bør have et job. Find, der er bedst ved opstart skinner, og denne person gør støvlerne for alle. Find hvad rekrutter kan gøre en seng og samle et team, der er ansvarlig for det. Find hvem kan folde undertøj i seks tommer firkanter osv. Dette er, hvad bygger ære kandidater.
 • Lyv ikke, nogensinde, til nogen. Alt hvad du har i militæret er dit ord. Alt det kræver er en usandfærdig erklæring eller handling og dine kolleger rekrutter vil aldrig stole på dig igen.
 • Gå til gudstjenester. Bor instruktører er generelt ikke er der, og det er den militære træning miljø. Selv hvis du er Wiccan, de har en service for dig. Det er en pause, bruge det.
 • Lad dem ikke psyke dig ud. De har ikke "egen" dig. Der er måder at komme ud, hvis du bare ikke kan hacke det. Andre end medicinske årsager, som regel, hvis man er fast besluttet nok og bare ikke noget imod at blive råbte på for et par dage lige før de giver i, kan du komme ud. Dens ikke let. Hvis du gør det gennem grundlæggende og stadig vil ud, undlader din tekniske skolegang. Der arbejder med minimal stress og pande-bankende. Hvis du passerer teknisk skole og stadig ønsker, efter du kommer til din første base, undlader dine fem-niveau uddannelse. Det vil få dig ud også, men efter to forsøg.
 • Når walking af enhver bore instruktør, har et kig beslutsomhed på dit ansigt og igen, ikke gør øjenkontakt. Altid ligne du er ved at dræbe noget, og angriber altid, hvad de fortæller dig at gøre, som om det kommer til at få dig hjem, hvis du fuldføre den.
 • Hvis du er svag i ethvert område af din træning (dvs. fysisk kondition, marcherer og vender bevægelser), håndtere enhver tid givet til at forbedre.
 • Når du kører-og der er en masse af det, tage dybe indåndinger og være opmærksom på længden af ​​dine skridt. Aldrig kigge ned. Find horisonten, hvis du kan, så tænk hjem og trække vejret. Hvis du praksis, at ved udgangen af ​​den anden uge, kan du køre så langt som du ønsker.