Wkodk

Sådan hjælper din chef lykkes

En nøgle til din succes er at hjælpe din chef lykkes. Det lyder som brun nosing, men det virkelig bare anerkender det symbiotiske forhold du (forhåbentlig) deler med din chef. Ressourcer - personale og penge - er tilgængelige for din chef, holdet, og i sidste ende dig, baseret på holdets samlede præstation. Nogen måde du kan øge din chef 'effektivitet eller reducere deres arbejdsbyrde udbetaler udbytte til din karriere. Måske vil du endda lære nok fra at hjælpe din chef til at blive forfremmet!

Steps

Sådan hjælper din chef lykkes. Lær hvordan og hvornår at afbryde.
Sådan hjælper din chef lykkes. Lær hvordan og hvornår at afbryde.

Kommunikation

Hvis din chef nylig blev forfremmet, finder de en langt tungere kommunikation arbejdsbyrde - den første udfordring, de står over for. Pludselig de interagerer ikke kun med holdet, men arbejdsgruppes kunder og leverandører. De felt opkald fra hele virksomheden - for at oprette kontorlokaler, telefoner, edb-udstyr osv. Og oven i, at de har at slås med deres chef og måske et par niveauer højere. Så hvordan kan du mindske denne arbejdsbyrde og gøre deres kommunikation mere effektiv?

 1. 1
  Minimer afbrydelser. Tiden er din chef 'mest begrænsede ressource. Afbrydelser ikke kun tage tid, men folk mister deres Tankegang og tage ekstra tid til at komme sig. Mindst bundt op dine spørgsmål til at skære ned på antallet af afbrydelser.
 2. 2
  Lær hvordan og hvornår at afbryde. Hver person har forskellige præferencer med hensyn til, hvilke medier, de foretrækker at arbejde med, samt når i løbet af dagen, de foretrækker at beskæftige sig med afbrydelser. Bruger du IM, drop ind i deres kontor eller sende dem en e-mail eller et telefonopkald? Det er kritisk vigtigt for dig at forstå din chef 'præferencer på dette område.
 3. 3
  Vide, hvordan man kommunikerer i en nødsituation. Hvis der er en krise, der påvirker en klient, hvordan skal snart du underrette din chef? Skulle du foretage et opkald på 2 AM at lade dem vide, eller bare e-maile dem?
 4. 4
  Vide, hvilke oplysninger hjælper dem bedst træffe en beslutning. Igen, hver chef har forskellige præferencer i hvor meget information de har brug for, hvilke typer af oplysninger, hvornår, osv. Her er nogle alternativer.
  • Bare præsentere problemet, vil de løse det. Men generelt, behøver chefer ikke ønsker at se problemer uden en anbefalet løsning.
  • Præsenter problemet og en enkelt anbefalede løsning. Nogle chefer vil stole på din dømmekraft og gå med din anbefaling. Andre chefer ønsker at se alternativer sammen med fordele og ulemper.
  • Præsenter problemet og flere alternative løsninger, sammen med en anbefaling. For nogle chefer, er alternative løsninger bare spild af indsats, men andre chefer forlanger at se alternativer.
 5. 5
  Levere data i den rigtige mængde og format.
  • Nogle mennesker ønsker at se bare et par summariske tal, mens andre vil have sider og sider, set fra forskellige vinkler.
  • For format, ønsker nogle at se lagkagediagrammer, søjlediagrammer med trends, etc. til at opsummere data på et højt niveau. Andre vil se tabeller af tal. Også se at se, hvad skrifttype og punktstørrelse din chef og kammerater foretrækker.
 6. 6
  Hold en notesbog til møder. For nogle chefer, kommer til et møde uden en notesbog og pen betragtes som en fornærmelse. En 6 "med 9" spiral bundet notesbog er en god idé, da det holder noter i dato orden, og du undgår arkivering. Én notebook tjener til alle dine møder.
 7. 7
  Spørg din chef, hvad der foregår andre steder i selskabet. For nogle mærkelig grund, er dette emne ofte udeladt. Det er meget vigtigt for din chef for at fortælle gruppen om de forventninger hans / hendes chef. Stol ikke på din chef til at gøre deres arbejde perfekt (mere om dette senere), så prøv at forøge din boss 'færdigheder med dine egne påmindelser.
 8. 8
  Holde en præcis registrering af, hvad din chef har bedt dig om at gøre. Dette er en no brainer. Din chef kan glemme, men du ikke blive fanget glemme. Vær sikker på at du forstår, når opgaven skyldes, hvad der forventes, etc.
 9. 9
  Holde en præcis registrering af, hvad du har bedt om din chef. Lige så vigtigt som det foregående trin. Lad ikke anmodninger trækker ud. Indstil din egen deadline for, hvornår du gerne vil et svar fra din chef. På denne dato, bliver problemet forfremmet fra kronisk til akut. Eksempel: den 2 januar du give din chef din træning plan for året beder om deres godkendelse. Af 16 Januar den manglende respons fra din chef begynder at genere dig - det er blevet et kronisk problem. Ja, det ikke bliver værre hver dag (du kan bære det), men det er stadig et problem. Så du indstille 1 februar som den kritiske dato. På denne dato behandle manglende reaktion som akut - det er pludselig et alvorligt problem, og tale med din chef. Dette holder problemet fra betændt indtil 15 maj.

Organisation og projektledelse

Stillet over for ethvert problem, mulige løsninger generelt koges ned til 1) flere penge, 2) mere personale, 3) mere tid, 4) mere plads, 5) mere teknologi eller 6) bedre organisation. Så en ressource ribbet lavere niveau lederens bedste frelse er bedre organisation. Fordi det er så kritisk, hvad kan du gøre for at hjælpe din chef og teamet lykkes?

 1. 1
  Vær klar over den organisationsstruktur, mål og dine ansvarsområder. Du har måske tænkt på en bedre måde at opdele ansvaret, men ikke bare nikke dit hoved i aftalen og derefter holde på at gøre det på den gamle måde. Hvis den organisatoriske struktur følger nogle standard, og derefter få at vide standard.
 2. 2
  Forstå afvejninger og balance blandt ressourcer. Der har aldrig kommer til at være nok personale, tid, penge, plads, teknologi mv til arbejdsbyrden. Forstå hvordan din chef har besluttet at mikse og matche disse ressourcer.
 3. 3
  Samarbejd med andre teammedlemmer at fuldføre projektplaner. Her er et eksempel på, hvor holdet offloads arbejde fra chefen. Forvent ikke chefen til at være lige effektive i alle faser af et projekt, alle processer, alle færdigheder. Overveje ethvert projekt planlægger at være en ramme og udfylde de tomme områder.
 4. 4
  Mål din performance. Hvis der allerede er på plads, så brug dem og studere resultaterne. Ja, du kan lære af katastrofer, men du skal bruge målinger til gradvist at forbedre dine processer, når du har fjernet katastrofer. Hvis holdet ikke allerede har målinger, så opfinde din egen og måle dig selv. Opret en metrik, indsamle og analysere data og studere resultaterne. Når det metriske har tjent sit formål, drej til et andet område for at forbedre - droppe den første metriske og starte en anden.
 5. 5
  Sørg for, at teamet lærer af sine erfaringer. Efter afslutningen af ​​hvert projekt har en debriefing af, hvad der gik godt, og hvad der kunne forbedres. Dette vil normalt blive varetaget af en leder til at sætte det op, men holdet er udmærket i stand til at gøre dette på egen hånd.

Teamwork

I modsætning til skolen, er det ry af holdet, ikke den enkelte, der tæller. De handlinger, du foretager (eller undlader at træffe) reflektere over dit team og din chef. Deres handlinger (eller manglende) afspejler på dig så godt. Sammen med ry kommer power - hvilke ressourcer (personale, penge) leveres til dit team.

 1. 1
  Hånd fra arbejde mellem teammedlemmer effektivt. Dit skift kan være slutter eller en anden kunne gøre jobbet bedre. Uanset årsagen til en hånd ud, er at få jobbet gjort vigtigere end individuelle egoer. Dit hold klient er ligeglad hvem der gør det, bare at det bliver gjort.
 2. 2
  Cross tog medlemmer af dit team. Du kender alle de e-mails, du har modtaget i de seneste seks måneder, at rode med, hvordan holdet fungerer, forklare hvordan man bruger visse redskaber og skitsere prioriteter? Den person, der lige sluttet dit hold ikke har modtaget dem, fordi de ikke var her. Sørg for, at de lærer om de seneste hold problemer og løsninger.
 3. 3
  Tilskynde produktiv tilbagemeldinger mellem teammedlemmer. Hvis du kender en bedre måde at gøre tingene derefter dele den med andre. Hvis en anden kender en bedre måde, lære det. Og ikke begrænser feedback til. Giv nogle ros for et veludført stykke arbejde. Vi vil alle gerne feedback til at komme fra chefen, men ved at dele feedback-jer, losse dig noget arbejde fra din chef.
 4. 4
  Vær forsigtig dit hold ikke bliver til en len. Len er hold gået dårligt - hvor folk på et hold "beskytte" deres data, brug ikke standard processer og modvirke interaktioner med andre teams. Len fører til bandekrige - konflikter over hvilke hold har hvilket ansvar. De dræner produktiviteten fra selskabet. Klassiske symptomer på len er "at give et feed" til en anden gruppe (i stedet for adgang til live virksomhedens data) og får at vide "ikke at tale med nogen" uden for teamet.

Administration

Din første niveau chef har en af ​​de mest vanskelige job i virksomheden. De blev formentlig forfremmet, fordi de udmærkede sig på dit niveau, og nu er de forventes at udføre i et område uden nogen uddannelse. Derudover er de sandsynligvis forventes at gøre deres gamle job plus ledelsesansvar. For at gøre tingene sværere, de sjældent har nogen reel magt, men får et budget, et antal ansatte, og en belastning af ansvar. En del af din udfordring er at sætte din chef til at være effektiv og til at bruge deres tid effektivt.

 1. 1
  Udfør alle de små administrative opgaver, der kræves på arbejdspladsen. Få din tid kort i på tid, er lave hvad ugentlige eller månedlige rapporter kræves, etc. Anytime du forsinke disse opgaver, du løbe tid og energi fra din chef. Du virkelig ikke ønsker at gøre det.
 2. 2
  Vær opmærksom på, hvad der er vigtigt for performance gennemgang. I løbet af året, vil din chef sige "... vil blive overvejet i ydeevne gennemgang." Må ikke være alt for overrasket, hvis de glemmer alle de ting, de sagde i løbet af året, men heller ikke blive overrasket, hvis de ikke huske.
 3. 3
  Tag ansvar for din egen karriere. Træn din egen træningsplan. Tage bestik af dine resultater hver anden måned, så du vil være klar i slutningen af ​​året.
 4. 4
  Hvis du kunne drage fordel af coaching, beder om det. Trods af alle de management rådgivning i pressen, er opgaver som coaching sandsynligvis opgives på grund af tidsbegrænsninger på din chef. Med en direkte anmodning om coaching på et bestemt emne, kan du få coaching, du behøver.
 5. 5
  Opret en side profil af din chef. En profil er en liste over en persons mål, begrænsninger, forventninger, præferencer, sympatier, antipatier, styrker og svagheder. Profilen minder dig om, hvordan du undgår at afbryde din chef og hvordan man bedst kan hjælpe dem med at løse et problem. Kig gennem denne artikel for alle omtaler af "præference" og det er en god start for en profil. Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), kan foreslå andre måder at forstå og hjælpe din chef.

Tips

 • Hver boss er forskellige, så start en frisk profil for hver enkelt.
 • Bevar profiler af tidligere chefer. De vil hjælpe dig til at forstå hvad der førte til deres succeser og problemstillinger.
 • Det tager lang tid til gradvist at anvende alle disse trin.
 • Hvis du er opmærksom på de spørgsmål og beslutninger din chef gør, kan du udvikle ledelsesmæssige færdigheder og blive forfremmet. Tillykke og medfølelse!

Advarsler

 • Hold den ene side profil af din chef derhjemme og ikke indrømme det eksisterer.