Wkodk

Hvordan man kan håndtere at have en yngre chef

Måske du har været ude af arbejdsstyrken for en stund (især hvis du har været hjemme med børnene for en tid) og er vendt tilbage til et yngre publikum på kontoret. Eller måske en ungdommelig stjerne performer er steget i graderne hurtigt og bliver hurtigere end du kan bat blinke. Uanset grunden, hvis du står over for at tage ordrer fra en chef, der er yngre end dig, kan det ikke altid let. Det er vigtigt at få nogle ungdommelige perspektiv i denne sag og lære at håndtere med ynde og entusiasme.

Steps

Hvordan man kan håndtere at have en yngre chef. Forkæl din unge chef, som du ville enhver anden boss.
Hvordan man kan håndtere at have en yngre chef. Forkæl din unge chef, som du ville enhver anden boss.
 1. 1
  Forkæl din unge chef, som du ville enhver anden boss: med fuldstændig respekt fra ordet gå. Din chef fik stillingen, fordi han eller hun har de rette kompetencer og imponeret de overordnede. Det vil ikke få dig overalt at sprede rygter, sladder eller hentydninger om chefen og hans eller hendes alder. Det er langt bedre at respektere de åbenlyse evner chefen giver jobbet og koncentrere sig om de måder, som du virkelig kan hjælpe ham eller hende. Være åbne for nye muligheder for at arbejde med nogen, der er sandsynligt meget talentfuld.
 2. 2
  Fokus på det positive i at have en ung chef. Du vil fortsat føle sig utilpas, hvis man ser på alle de negativer af situationen. Se i stedet plusser - den, dynamik, friske ideer og nye perspektiver, at en ung chef kan tilføre en arbejdsplads er alle store aktiver. Og det er meget sandsynligt, at du har en chef, der er absolut et aktiv.
 3. 3
  Tage bestik af dine egne færdigheder. Selvom din chef er yngre, har du masser at byde på - erfaring, modenhed og viden om, hvordan tingene vil ofte panorere. Desuden er det sandsynligt, at du er godt afrundet i at tage på mange opgaver på én gang, og at du allerede har en veludviklet og omfattende personlige kontakter og faglige kontakter fra tidligere arbejde. Fokus på dine egne styrker kan lette enhver følelse af usikkerhed eller vrede mod din chef.
 4. 4
  Opdater dine færdigheder. Især hvis du har været ude af arbejdsstyrken for en tid, der sandsynligvis vil være behov i nogle områder af din karriere færdigheder, der har brug polering eller udvide. Det er især vigtigt at holde trit med eventuelle markedstendenser og den teknologiske udvikling, der kunne forbedre din effektivitet. Anmodning om at deltage i kurser, der vil forbedre dine færdigheder og videngrundlag. Dette vil ikke kun bringe dig up-to-hastighed hurtigt, men kan også resultere i at du bliver den centrale person, chefen kommer til for at gennemføre de nye færdigheder.
 5. 5
  Speak up om dine evner. Må ikke være genert til at lade chefen vide, at du har gode færdigheder i visse områder. Uden at prale eller praler, så lad ham eller hende vide, hvad projekter, aktiviteter og salg, du allerede har opnået i dit liv. Gør dette, når det er hensigtsmæssigt - som f.eks når du foretager en sag, at en bestemt projekt skal blive overdraget til dig - i stedet for at overbevise nogen, at du har ret.
 6. 6
  Klæd godt. Bare fordi du er ældre betyder ikke, at du skal præsentere en frumpy, ældre billede til verden. I stedet fortsætter med at opdatere din stil og sans for mode, så det fortsætter med at afspejle en professionel, up-to-date billede. Forsøg ikke at kopiere chefen og kjole i stilarter, der er muligvis uegnede til din alder, men beholde din eksisterende garderobe ajour med aktuelle tendenser og stilarter.
 7. 7
  Være mentor. Den naturlige tendens til at hjælpe den unge med visdom de ældste er ikke en dårlig ting at indlede med omhu og nænsomhed. Være nogen, at chefen kan stole på for råd og pejlinger af idéer. Passe på ikke at komme på tværs som nedladende eller forstyrrende, men formidle din viden med goodwill og i vejen for mentoring.
 8. 8
  Være kendt af alle bosserne. Når du får mulighed for at arbejde sammen med andre chefer på arbejdspladsen, sørge for, at de er klar over dine evner og værd, så dette vil styrke din betydning og værdi blandt hele arbejdspladsen.
 9. 9
  Rejse spørgsmål selvsikkert. Som med enhver chef, ikke føler, at du ikke kan drøfte spørgsmål direkte med din chef. Hvis du oplever ubehag på grund af din alder hul, bede om en privat øjeblik og hæve den taktfuldt og respektfuldt. Du kan blive overrasket over at opdage, at din chef har lignende følelser omkring den alder problemer, eller kan have nogle meget interessante perspektiver, løse problemet tilfredsstillende for dig. Du vil ikke vide, før du spørger.
 10. 10
  Inviter din chef til sociale arrangementer lejlighedsvis. Tag chef til drikkevarer eller middag med kontoret besætning fredag ​​aften og komme til at kende hinanden bedre. Det vil sandsynligvis gøre livet meget lettere for jer alle.

Tips

 • Hvis din yngre chef er inkompetent, vil det vise tidligt, og du kan være sikker på, at de andre overordnede ser. Der vil være så meget pres på en ung chef til at udføre, da der er på dig til at beskæftige sig med at besvare til nogen yngre end dig.
 • Hvis du er yngre chef, behandle medarbejdere med ægte respekt. Anerkende deres gode arbejde, og lad dig ikke føler sig truet af oplevelsen. Statuere et eksempel, og folk vil forstå, hvorfor du er kvalificeret og arbejde med dig meget bedre.

Advarsler

 • Undgå at erhvervslederen kommentarer om "folk på din alder X, Y, Z" eller "da jeg var i din alder kunne jeg gøre det hele 17:00 og derefter stadig gøre nogle". Det vil bare gøre dig synes pralende, urealistisk og sandsynligvis en smule jaloux.