Wkodk

Hvordan kan man foretage et møde ved hjælp af ordentlig parlamentarisk procedure

Chancerne er, vil du støde på en situation, hvor du befinder dig enten at deltage i eller leder et møde, på et tidspunkt i dit liv. Afhængig formalitet af mødet, du måske nødt til at udvikle en form for for at forhindre kaos inkarneret opstår. Det tager ikke meget for et møde for at synke ned i uorden. Heldigvis er der måder for at holde et møde frisk og produktiv anvendelse af parlamentarisk procedure.

Steps

Hvordan kan man foretage et møde ved hjælp af ordentlig parlamentarisk procedure. Skaffe eller oprette en manual til at udvikle en arbejdsgruppe format for ordentlig parlamentarisk procedure.
Hvordan kan man foretage et møde ved hjælp af ordentlig parlamentarisk procedure. Skaffe eller oprette en manual til at udvikle en arbejdsgruppe format for ordentlig parlamentarisk procedure.
 1. 1
  Skaffe eller oprette en manual til at udvikle en arbejdsgruppe format for ordentlig parlamentarisk procedure. Næsten hver formelt organ har forskellige regler og bestemmelser, men de fleste har en tendens til at udlede fra Robert forretningsorden Order. Du kan få en kopi af denne bog på dit lokale boghandel.
 2. 2
  Opret en dagsorden. Hvis der ikke er nogen dagsorden, bliver det ganske vanskeligt at gennemføre dit møde, og det vil ikke vare længe, ​​før mødet bliver ukontrollabel. En dagsorden vil beskytte dig mod dette. Sørg for at din dagsorden omfatter en korrekt placering og tid for alle poster i erhvervslivet, der skal drøftes, og sikre, at i det mindste du inkluderer en tid til læsning af referatet, officer / bestyrelsesmedlem rapporter, gamle business, nye forretninger og annonceringer. Afhængigt af organisationen, vil den pågældende normalt ansvarlig for at skabe en dagsorden som formand / formand, næstformand, sekretær eller et særligt udvalg.
 3. 3
  Udtænke en "minutter" dokument. Referatet vil indeholde en kort, men omfattende gennemgang af den umiddelbart foregående møde. Det er usædvanligt vigtigt, for uden referatet, kan folk og vil glemme, hvad der skete på det foregående møde, især hvis der er en lang periode, der er gået mellem de to møder. Menneskelige hukommelse er aldrig perfekt. Opgaven med at tage de minutter som regel som videregives sekretæren for organisationen, men det er ikke altid reglen.
 4. 4
  Udpege et medlem til at være en parlamentariker, hvis stolen ikke er en i forvejen. Parlamentariker er en person, der er meget vidende om dine procedurer - så sørg for, at personen har en kopi af den manual, du bruger. Der vil være en tid, hvor spørgsmål om procedure vil opstå, og en parlamentariker vil være i stand til at gøre en løsning hurtigt og effektivt, hvis stolen ikke er i stand til at gøre det.
 5. 5
  Sørg for, at medlemmerne forstår den parlamentariske procedure. Hvis alle, der regelmæssigt deltager i eller stemmer om spørgsmål ikke forstår din gruppes politik, vil du opdage, at gennemføre dit møde vil være umuligt.

Tips

 • Hvis din gruppe er et organ for regeringen eller lede en stor forretning, vedtage en forfatning og vedtægter for din organisation. Disse dokumenter vil fungere som "husreglerne" af erhvervslivet, der ikke ændrer nemt.
 • Hold en klinik eller ikke-forretningsmøde, der tilskynder medlemmerne til at lære din gruppes parlamentarisk procedure. Dette vil bidrage til at sikre lige fod for alle medlemmer.
 • Eventuelle ændringer af politikken bør blive vedtaget af alle stemmeberettigede medlemmer.

Advarsler

 • Folk kan og vil forsøge at give udtryk for misbilligelse. Det er en pligt for stolen og parlamentariker at sikre, at misbilligelse ikke bliver til en fiasko værdig nogle berygtede parlament slagsmål. Hvis du siges stol og / eller parlamentariker, at den parlamentariske procedure anvendes korrekt, og holde kampene til boksning og brydning kampe.

Ting du behøver

 • En kopi af den parlamentariske Manual anvendt til møderne
 • Dagsorden
 • Minutter (andet møde og de efterfølgende dem)
 • Medlemmer af din gruppe er villige til at påtage sig yderligere opgaver