Wkodk

Sådan at træne nye medarbejdere

Endelig er hjælpen på vej! Den nye leje vil begynde træning i morgen... Korrekt træning nyansatte er afgørende for virksomheder og deres medarbejdere. Undladelse af at give tilstrækkelige uddannelse resultater i mistrivsel, som fører til høje personaleudskiftning.

Dagens recessions økonomi er påvirker virksomheder og deres ansatte overalt. Virksomhederne er nedskæringer deres arbejdsstyrke, omstrukturering arbejdsmængder og omfordeling opgaver på færre medarbejdere, hvilket skaber en mangel på ressourcepersoner i tilstrækkelig grad træne nyankomne hyret til at besætte ledige stillinger. Betragtes som en uoverkommelig luksus af ledelsen i dagens økonomi, har tilstrækkelig uddannelse af nye medarbejdere bliver en beskidt job, at nogen har at gøre, men hvem? Og hvordan?

Steps

Sådan at træne nye medarbejdere. Delegeret ansvar for uddannelse med omtanke.
Sådan at træne nye medarbejdere. Delegeret ansvar for uddannelse med omtanke.
 1. 1
  Delegeret ansvar for uddannelse med omtanke. Desværre er en opgave for uddannelsen ofte tildelt dem inden for den nærmeste nærhed til nye leje og til dem med den mest tilgængelige tid. Det er bydende nødvendigt, at den enkelte (s) at give uddannelsen har de nødvendige færdigheder til at være effektive. Uddanne træneren (s) er et vigtigt første skridt i en vellykket uddannelse af nye lejer.
 2. 2
  Socialt og fagligt mentor det nye leje. En venlig, vidende og positiv kollega kan være en værdifuld ressource person for praktikanten, bro huller, alle nyansatte individer erfaring.
 3. 3
  Put det skriftligt. Giv eller oprette en skriftlig uddannelsesplan håndbog, der indeholder specifikke instruktioner og referenceoplysninger. Det vil være en værdifuld ressource for den nye medarbejder, og vil skynde hans / hendes succes.
 4. 4
  Skabe et sikkert læringsmiljø. Det er trænerens ansvar at skabe en ikke-truende miljø for læring. Den mest effektive måde at opnå dette er at etablere et forhold til praktikanten. Folk færdigheder er afgørende for om et afslappet og venligt læringsmiljø. Tag dig tid til at engagere sig i samtale med den nyankomne, at spørge om hans / hendes familie, hobbyer og interesser, og glem ikke at dele din egen. Professionelle erhvervsfolk indstillinger består af mennesker, så handle som én... og behandle nyansatte, som du gerne vil behandles.
 5. 5
  Foretag kvoter. Lad den nyansatte medarbejder vist spillerum ved fastsættelsen af ​​tempoet i at lære nye opgaver, især når uddannelsen varetages af mange medarbejdere, der skal udføre deres hverv, samt træne nye leje. I en travl, hektisk miljø, er, at en stor udfordring for alle at overvinde.
 6. 6
  Give redskaber til at lykkes. Præsenter nyansat medarbejder med en bærbar pc, der indeholder en omfattende jobbeskrivelse. Det er et værdifuldt værktøj til vurdering. Måling af fremskridt baseret på jobbeskrivelsen bygger nyansat medarbejderens tillid gennem bekræftelse af praktikantens resultater.
 7. 7
  Eliminer vejspærringer. Negativitet er en vejspærring til læring. Ros og positiv feedback styrke og bekræfte den indsats alle. Forvent og give positivt samspil og feedback. Der er ingen uddannelse genveje derfor give tid og gentagelser til at bringe resultaterne alle ønsker. Undgå fristelsen til at diktere og mikro-styre den lærende tidsramme. Indstilling og udtrykke urimelige tidsramme mål er blandt de største vejspærringerne til nye leje succes.
 8. 8
  Segment uddannelsen. Da praktikanten erhverver den viden og færdigheder til at udføre en kompleks opgave godt, at han / hun vil også vinde tillid. Tillid er en bemyndigelse katalysator, der gør det muligt for praktikanten at gå videre til mastering det næste segment, fremskynde processen.
 9. 9
  Shelve cross-træning idealer. Put tværs af uddannelse på hylden indtil eleven har opnået en vis succes at udføre de opgaver, der er skitseret på hans / hendes jobbeskrivelse. Cross-træning inden for en non-union medarbejder pulje, hvor der er forskelle i løn er navnet på spillet i virksomhedernes virksomheder råber på bundlinjen i denne recessions økonomi. Etik til side, lønforskelle legitimere potentielle krav og negativ indflydelse medarbejdermoral. Spare praktikanten bliver politisk involveret i subliminale konflikt cross-træning fremkalder i et ikke-organiserede arbejdsmiljø.
 10. 10
  Vær gavmild med ros, påholdende med kritik. Bedstemor lærte os, at vi fanger flere fluer med honning end med eddike. Hold den tanke i baghovedet, når der beskæftiger sig med en ny medarbejders fejl. Kommer hårdt ned på en ny medarbejder, hvem der forsøger at lære, hvad det har taget resten af ​​personalet måneder og år for at lære hæmmer læring. Det er kontraproduktive.
 11. 11
  Må ikke mikro-styre. Micro-management er den største afskrækkende der er at læring og produktivitet. Formelle månedlige evalueringer af nyansatte medarbejdere er unødvendige stressfaktorer, der fremmedgøre. Ligesom alle mikro-management taktikker, sender det signal om manglende tillid til praktikantens evner. Micro-styre sender mange praktikanter ud af døren!

Tips

 • Hver virksomhed har sin andel af forhindringer at overvinde, herunder uddannelse og fastholde nyansatte medarbejdere. I erhvervslivet, er tid og penge én og samme, og det tager både at uddanne en ny medarbejder. Enhver virksomhed eller organisation, der beklager sin høje nye personaleomsætning brug for at re-vurdere, hvor nyansatte medarbejdere er uddannet til at afgøre, om utilstrækkelig uddannelse faktisk kan være synderen.