Wkodk

Hvordan man skriver en dagsorden for et møde

En organiseret møde brug for en velskrevet dagsorden. Brug disse trin til dit team kalder også. Mind dit hold til ikke at bruge deres mobiltelefon eller deres computer under mødet, selv på hold opkald. Før du starter mødet sørg for at de er parate til at tage noter. Det er også meget vigtigt, når du er på agenturet møder og nye agent uddannelse.

Steps

Hvordan man skriver en dagsorden for et møde. Start forberedelse i god tid.
Hvordan man skriver en dagsorden for et møde. Start forberedelse i god tid.

Skrive din egen dagsorden

 1. 1
  Start forberedelse i god tid. Det vil vise, hvis du styrter dagsordenen - vil du sandsynligvis til at glemme ting eller til at sætte tingene i den forkerte rækkefølge.
 2. 2
  Hvis du har særlige gæster deltog i mødet, finde ud af, om de har nogen problemer, der kan kombineres, fordi de er relaterede, lignende eller endog de ​​samme i form af midler eller ender. Hvis ja, arrangere dem under ét punkt på dagsordenen. Organiser ordren begivenheder efter tid og betydning. Hvis noget virkelig skal drøftes hurtigst muligt eller som en prioritet, kan du ønsker at sætte det øverst på dagsordenen, så du kan være sikker på du vil komme til det i løbet af mødet. Nogle mennesker kan lide at sætte ting, der tager en masse tid nær toppen af ​​dagsordenen, så de kan være sikre på, at de vil være i stand til at tale længe om dem. Andre foretrækker at sætte sådanne poster nær bunden, da det betyder, at drøftelser om disse emner vil ikke skubbe andre elementer fra dagsordenen og diskussion, der opstår, vil blive tvunget til at være kortfattet, det er dit opkald afhængig af emnet. Det kan tage lidt trial and error at træffe afgørelse om en organisation stil du kan lide.
 3. 3
  Kontroller dagsordenen for fejl. Dette afspejler på din opmærksomhed på detaljer og pleje til din position. Det forhindrer også folk bliver distraheret af mindre fejl, eller ved at lave punkter i orden om fejl.
 4. 4
  Udskriv dagsordenen eller maile det til alle deltagere. Du bør gøre dette så tæt på selve mødet som muligt. Hvis emailing, kun gøre det, hvis dette er aftalt til efter forudgående aftale og altid har reservedele papirkopier ærmet på mødet. Nogen altid glemmer at bringe et trykt eksemplar!

Tips

 • Afhængigt af hvad dine kolleger foretrækker, kan det være værd at holde til en frist for folk, tyder ideer til at føje til dagsordenen. Navngiv en cut-off dato og tid, og holde sig til det. Tillad ændringer, hvor disse kan forbedre eller dagsordenen er simpelthen et tilfælde af begivenheder tvingende din oprindelige dagsorden.
 • Et fremragende værktøj til at have et produktivt møde med "OARR": Målsætninger, Dagsorden, Roller & ansvar. Først skal dit møde have et mål. Hvis du har et møde bare videregive information, ikke spilder folks tid med et møde. Send dem et nyhedsbrev. Målsætningen skal have en aktiv komponent, og hvis det er muligt, et produkt at vise for det: "Bestem de kvartalsvise mål for holdet." Dagsordenen er en liste over de emner, du fat for at komme til dette mål, med en frist til at holde dig på sporet. For eksempel "1.. Gennemgå status for sidste kvartals mål (15 minutter), 2. Rundbordssamtale forslag til mål (20 minutter), 3. Pick top 5 mål (10 minutter), osv.) For Roller og ansvar, fastlægge der kører mødet, som holder noter og som vil tildele handlinger / "to do", der skyldes mødet.
 • Hvis nogen ikke kan gøre mødet, overveje at oprette en "Advance Undskyldninger" sektionen øverst på dagsordenen, eller forlade et rum for dette og blot meddele dem under mødet.
 • Hvis din virksomhed har en særlig form for dagsordener, bruge denne formular som skabelon. For nogle steder, er det vigtigt at holde sig til formlen.