Wkodk

Sådan har det sjovt, mens man studerer

Hvis du finder studerer kedeligt og svært, der er måder at ændre dit sind. Fra at gøre dit miljø mere befordrende for nyde undersøgelsen, at finde måder at hjælpe med at forbedre din koncentration, studere kan gøres mere interessant... og ja, endda sjovt (næsten)! Her er nogle tips til at få dig i gang.

Steps

Sådan har det sjovt, mens man studerer. Prøv interaktiv læring software til at gøre tingene mere interessant lide.
Sådan har det sjovt, mens man studerer. Prøv interaktiv læring software til at gøre tingene mere interessant lide.

Studere alene

 1. 1
  Prøv interaktiv læring software til at gøre tingene mere interessant lide
 2. 2
  Bruge musik. Sæt noget musik, der har iørefaldende melodier, der vil slappe af dig. Brug aldrig musik eller sange, der har teksterne til dem: det vil fange din opmærksomhed for meget, medmindre du er en type, der kan zone ud sangtekster, og det vil tage dit sind ud af at studere. Noget i den elektroniske genrer som pop eller jazz er fantastisk til at studere.
 3. 3
  Hold snacks tæt på. Få sammen nogle sunde snacks til at gnaske på, mens du studerer. Tillade dig selv en lille nippe og næ hjælper studiet tiden til at gå mere behageligt. Det er også ofte effektiv, hvis du bruger snacks som en form for gave til dig selv hver gang du gennemfører en del af arbejdet. Har du ikke en kæmpe pose chips - prøv at have noget simpelt, såsom et æble eller banan. Noget med en masse af B-vitaminer, såsom nødder er fantastisk til at studere, fordi B-vitaminer er gode for hjernens funktion og koncentration.
 4. 4
  Opret en glimrende undersøgelse område. Dette er virkelig vigtigt. Du skal føle dig "egen" din lille læseplads, hvad enten det er et hjørne, en hule eller et helt rum. Selvom pladsen er trang, kan du arrangere med familie, at en vis plads er din for studiet på visse timer, uanset hvad. Dekorer din stedet med yndlings ting som postkort, nips, figurer, noter fra venner osv. Selv midlertidige rum kan være dekoreret med stumper og stykker du holder i en bærbar boks. Men prøv ikke at gøre dit studie område også distraherende. Jo mindre rod i dit studie-området, jo bedre.
 5. 5
  Sørg for god belysning og en behagelig stol, som er i den rigtige højde til skrivebordet. Intet gør studere sværere end utilpas som du sidde og ikke være i stand til at læse arbejde ordentligt. Det er især i vintermånederne. Det er også godt at studere i nærheden af ​​et vindue eller naturligt lys, fordi det vil have en større løft i energi end kunstigt lys.
 6. 6
  Sørg for tilstrækkelig ventilation. Intet sender en person til at sove hurtigere end mangel på luft. Få frisk luft i dit værelse regelmæssigt - også om vinteren! Sørg for at det cirkulerer, selvom det betyder at bruge en ventilator i vinteren til at blæse omkring varm luft, det er bedre end gamle, stillestående luft.
 7. 7
  Har gode temperaturniveauer. At være for varmt eller for koldt vil gøre studere hårdt og du vil blive fristet til at kravle ned til et sted mere behagelig. Slå opvarmning eller afkøling, hvis du kan. Hvis du ikke kan, så improvisere og gøre, hvad de fleste studerende altid har gjort til varme og cool: åbne eller lukke vinduer & døre, bruge en rød varmelampe på dine fødder (bruger en masse mindre elektricitet), brug et tæppe; fjerne eller sat på ekstra lag, drikke varme eller kolde drikke, sat på en fan etc.
 8. 8
  Få groovy papirvarer og desk gear. Dine forsyninger kan opfordre dig til at studere - en pen, der føles helt rigtig i hånden, papir, der er så blød pennen glider over det, en bog stå der stopper din bog fra slumping forbi, en række af farvede highlighters tigger om at blive brugt og en duftende viskelæder, der lugter lækkert. Tænk på de ting, som du nyder at have omkring dig ved studiets tid og gøre disse dine små rekvisitter for morsomt dig selv med i løbet af undersøgelsen. Lad dem ikke distrahere dig fra undersøgelsen dog!
 9. 9
  Planlæg slottider til undersøgelse og andre gange til leg. Gør ikke dit studie en uendelig proces. Give den sin tid slot og afsætte dig selv til det i løbet af denne tid, og derefter belønne dig selv med de ting, du virkelig lyst til at gøre bagefter. Brug undersøgelsen tid effektivt, ikke doodle, ondt af dig selv eller kalde venner. Der bare strækker sig den smerte og øger din manglende interesse. Tildel de opgaver, der skal gøres, så gør dem og derefter glemme alt om det, og gå ud og gøre de andre ting, som du har lyst til at gøre.
 10. 10
  Kig på dit studie fra et andet perspektiv. Måske er det studie i et område, du virkelig ikke kan lide, eller du bare ligeglad. Prøv at tænke uden for de faktiske sider, før du, og sætte emnet ind i et større perspektiv. Tænk på den slags karriere folk har bruger denne undersøgelse emne, tænk på hvordan dagligdags problemer er løst ved hjælp af de teknikker, som undersøgelsen kræver af dig. Dette kan hjælpe til at oplive ellers kedelig sag, og kan også imponere en lærer, hvis du viser, hvordan denne viden gælder andre steder i en eller anden måde. Det viser ansøgning til emnet på trods af dine reservationer. Og forhåbentlig, det hjælper også at jage væk kedsomhed af det.
 11. 11
  Indse, at undersøgelsen handler om mere end det emne, før du. Sure, kan det ikke få fat i dig på samme måde som et basketball spil udendørs ville eller et tv-show, du mangler på grund af undersøgelsen. Alle de samme, du lærer mestringsstrategier. Du lære at prioritere, hvordan man kan være tålmodig og hvordan man kan håndtere noget, du ikke kan lide eller føler uinteresseret i. Måske det ikke har lyst til det på det tidspunkt, men disse er nogle af livets vigtigste færdigheder, fordi du 'll komme op mod fristelsen til at falde i kedsomhed mange gange - under arbejdet, selv et møde, ceremonier, fester! Du lærer også om den generelle måde, verden fungerer, og hvor du måske bedste slot i det selv. Hvordan kan du være sikker på at du gør eller ikke ønsker at gøre ting i livet, medmindre du kender dem først?
 12. 12
  Få et kæledyr at opmuntre dig! Hvis du har en husstand ven, såsom en kat eller en fisk, kan du få dem omkring dig, mens du studerer. Spinder katte giver en stor kilde til rytmisk komfort, der kan lette studere tid og en fisk, der svømmer rundt og rundt kan gøre underværker for at minde dig om, at det er værd at studere, så du kan blive en større fisk i et hav af mange.
 13. 13
  Tag pauser. Hyppige, korte pauser er bedre for dig og dine tankeprocesserne end sjældne, lange pauser. Indstil en alarm på din computer eller på et ur til at gå ud hver halve time og gå en strækning, få en kop kaffe eller milkshake, se hvad vejret er ligesom udenfor. Uanset hvor gammel du er, så prøv at gøre dit materiale ind i et spil. Det fungerer så godt. Hvis du har en lillebror eller søster, så lad dem hjælpe dig. Lav en sang eller en rap om dit materiale. Du ville blive overrasket over hvor meget det hjælper.
 14. 14
  Hvis du laver ord problemer i matematik, skal du ændre det problem at gøre det mere interessant eller endda en smule fjollet. For eksempel: Beth har 5 æbler. Hvis hun går til æbleplantage og pluk 5 gange mængden af ​​æbler hun allerede har, men falder til 3 på vej hjem, hvor mange æbler hun nu? Er det ikke en kedelig problem? Du kan gøre det mere interessant... For eksempel: Mr. Gidget har 5 bobler. Han går til den magiske boble øen og hans ven Mr. Gadget giver ham 5 gange mængden af ​​bobler han allerede har. Hvis Mr. Gidget dråber 3 af boblerne i en grav fyldt med nåle, hvordan mange bobler han har? Er det ikke bedre? Hvis du bruger sjove navne, objekter, du kan lide, eller konfektionerede steder, problemet er 10 gange mere interessante, hvilket gør det mere sandsynligt, at du vil løse det.
 15. 15
  Hvis du kan lide musik, lave en kort sang om de generelle punkter, hvad du studerer. Hvis du ikke har tid til at lave en sang, søg YouTube. Chancerne er er, vil der være en form for relevant sang. Du vil måske starte med Animaniacs. Hvis du bare synge deres sange til dig selv det kan hjælpe dig til at Esset test! Vær sikker på at udskrive teksterne til sangene og gøre det til et punkt at synge sangen mindst en gang om natten, så du kan huske det.
 16. 16
  Gøre flash cards. Det bedste sted på internettet for at gøre flashcards på er. Når du foretager dine flashkort, altid gøre udtrykket med blokbogstaver og definitionen i små bogstaver. Brug af andet håndskrift, farver og udsmykning dine flashkort vil hjælpe dig med at huske dem. Vær sikker på at du rent faktisk bruge dine flashkort. Bare gør dem ikke vil gøre noget for dig på alle.
 17. 17
  Gå over dine noter og tegne billeder. For eksempel, hvis en af ​​dine noter er "Ohio producerer mere ost, end Wisconsin" drage nogle ost og et billede af Ohio smilende og Wisconsin frowning. Det fungerer rigtig godt, hvis du er en visuel lærende.
 18. 18
  Lav en nem hentning bordet. Få et stykke af store A4-papir og regere et bord. Brug lyse farver blyanter, highlighters osv. og gøre en farve orden. For eksempel, for historien kan bruge neon grøn for datoer, blå for navne på vigtige personer og lilla for, hvad betydningsfulde ting, de gjorde.
 19. 19
  Hvis du læser din lærebog, brug sjove accenter eller mærkelige stemmer. Det er også godt, hvis du optager dig selv og lytte til optagelsen mindst én gang hver aften. Dette er nyttigt i litteratur og historie lærebog.
 20. 20
  Brug huskeregel enheder. For eksempel, men de 5 store søer = HOMES (Huron, Ontario, Michigan, Erie, Superior), gør dem kreative, så du nemt kan huske dem. En kreativ en, som jeg har hørt for at huske de otte niveauer af klassificering Dumb kong Filip kom over fra Grækenland Nysen (Domain, Kingdom, Phylum, klasse, orden, familie, slægt, art)
 21. 21
  Lav små plakater, som du kan hænge op omkring dig værelse eller omkring dit hus. Dekorere dem og tegne billeder. Om natten før prøven eller quiz, præsentere og forklare dem til din familie.
 22. 22
  Hvis du har brug for at studere til en stave test, spise alfabet korn om morgenen! Har en forælder eller søskende læste et ord fra din liste til dig. Hvis du stave ordet korrekt med korn, kan du spise det!
 23. 23
  Er du en it / computer person? Hvis du arbejder godt med computere, behøver du ikke at holde sig til håndskrift dine noter, som kan tage for evigt, og det kan være meget sind-bedøvende. Gå videre og bruge computeren, hvis du finder det meget lettere at skrive. Du kan oprette en kølig animation med en voice-over, en Prezi præsentation, en multimedie PowerPoint lysbilledshow med musik, billeder og video. Hvis du skriver dine noter på et Word-dokument, tilpasse dem ved at skabe din egen personlige logo og bruge det som et brev-head - og på den måde ingen kan stjæle dine noter.
 24. 24
  Lad som om du er en lærer og skabe en test eller quiz at du kan tage dig selv eller gøre din ældre søskende (r) og / eller forælder (r) tage. Har en forælder eller ældre søskende, der ikke tage testen lønklasse det. Hvis du føler dig sikker, kan du lønklasse det selv.
 25. 25
  Hvis du nødt til at tage en test på nogle kedelige bog på engelsk klasse, så prøv at erstatte tegnene i historien med figurer fra videospil, tv-udsendelser eller tegn fra alle andre former for medier, hvis du kan. Dette gør materialet meget mere interessant.
 26. 26
  Prøv en ændring af natur pakke din lærebog, noter og bindemiddel og prøv overskrift til din lokale café eller biblioteket. Bonus: nogen der kan være i stand til at hjælpe dig med dine lektier!
 27. 27
  Bare slappe af, hvorfor ikke prøve at få en massage? Det er virkelig virker!
 28. 28
  Bare prøv dit bedste, ikke overbelaste dig selv, og du vil gøre godt.
 29. 29
  Jo mere sjov, mere værd! Spil matematik spil online eller spille et skriftligt spil på papir!

Studier med andre

 1. 1
  Hvis du har en ældre søskende derhjemme, kan du studere sammen, så du har selskab. Hvis du ikke har en, kan du spørge din mor, om du kan gå over til dine venner hus (der er i din klasse) og måske spille en studerer spillet, men sørg for at få den nødvendige studere gjort.
 2. 2
  Tal højt. Alle lærer forskelligt, og for nogle, højt taler ud hjælper cement ideer ind i dit hoved. Diskuter prøve test spørgsmål eller hjemmeopgaver med hinanden.
 3. 3
  Quiz hinanden. Skiftes til at stille hinanden spørgsmål eller quiz hinanden på vocab ord.
 4. 4
  Race mod hinanden. Indstil timeren og se, hvem der kan afslutte udfylde deres regneark / skrive deres noter den hurtigste. Den langsomste person mister. Men denne metode er måske ikke den bedste metode, da det ikke altid er retfærdigt - nogle mennesker vil hellere tage deres tid.
 5. 5
  Invent skøre straffe til at motivere dig og dine venner, hvis du bare ikke kan blive generet studere. For eksempel den første person til at forlade uden efterbehandling deres opgave er ikke tilladt at gå i den kommende skole formelle.
 6. 6
  Du kan oprette et scenarie og gøre en kort teaterstykke eller skit med en ven. Lad som om du er en karakter fra TV eller Broadway osv - eller lave din egen karakter. Fysisk forvandle dine noter ind i et script og huske din 'linjer' ved at tale det højt, igen og igen. Så når du huske hele scriptet, tale højt, som du ville gøre, hvis du var din valgte karakter. Du kan endda bruge sjove accenter hvis du vil, kan du endda synge den Broadway-stil. Hvis du virkelig sikker på, kan du udføre den skit foran venner, lærere, forældre osv... og gøre dem grine! Det hjælper, hvis du er en taktil lærende (du lærer ved at røre) eller en verbal lærende (du lærer ved at tale). Det virker en smule skør i starten, men når man tænker over det, er det rent faktisk virker, især hvis du gør det med en ven. Ved at se på det på denne måde, betyder det ikke virke som kedelig undersøgelse på alle!
 7. 7
  Undersøgelse på samme sted stille og roligt, og tage en pause hver halve time eller time. Gør noget sjovt, som se tv eller spille videospil eller et brætspil.

Tips

 • Ting man ikke skal gøre under en undersøgelse pause:
  • Tjek e-mails eller sociale netværkssider - du ender besvare dem i stedet.
  • Tjek på brødre, søstre, forældre osv. - du ender chat og waylaid.
  • Telefoni eller sms'e venner - du vil chatte aldre.
  • Spil, der ikke er relateret til emnet (video, bold, nævn, miniaturer osv.) - du vil bare blive involveret i dem, og glemmer at vende tilbage.
  • Se YouTube-videoer uden relation til emnet
  • Skifte på TV - du ender ser det, med mindre det TV-program er relateret til noget, du studerer.
 • Hvis du har en eksamen, så glem ikke at begynde at revidere masser af tid før eksamen for det kan føre til kedsomhed og stress, hvis du begynder at revidere 1 eller 2 dage før denne eksamen.
 • Besøg biblioteket, hvis dit studie er kedeligt, fordi du glip af tilstedeværelsen af ​​mennesker omkring dig. Den generelle hurlumhej andre i baggrunden kan være en stor følelse af tryghed og motivation til nogle studerende. Plus, kan du få fat i dem gammeldags ting kaldet bøger lige ned fra hylderne og tilføje dine nyfundne viden til dine studier!
 • Sunde studie snacks omfatter rosiner, solsikkefrø, mørk chokolade stykker, tørrede tranebær, små kiks, ost stykker, hjemmelavede cookies (i moderation!), Jello, frugt, grøntsager pinde såsom selleri / gulerod, hummus dip, hjemmelavet popcorn osv.. Lejlighedsvis bortfalder for tider med alvorlig stress (dvs., eksamener og essay forfaldsdatoer): små mængder af chokolade barer, butik købte cookies, chips & skiver af kage. Alt i moderate mængder, selvfølgelig, og regelmæssig, skal sunde måltider opretholdes af hensyn til dit helbred.
 • Hvis du har en virkelig hård tid slår sig ned i en undersøgelse rutine, tale med nogen på skolen eller universitetet om det, der er uddannet i studiefærdigheder, og de vil have en masse tricks til at hjælpe dig. Også se omkring din læseplads og vurdere det for distraktioner - er der for meget støj, for meget rod, for mange mennesker vandrer gennem uden varsel, utilstrækkelig lys, madlavning lugt etc? Prøv at finde de problemer, der distraherer dig og enten fjerne eller reducere dem.
 • Hvis du er at finde et emne kedeligt, fordi du kæmper med det, søge hjælp fra en tutor, ældre bror eller søster, en forælder, en ven eller nogen du kan stole på at hjælpe dig til at lære det lettere. På college / universitet plan, kan du nødt til at vurdere, dybt, hvis du har truffet det rigtige valg, eller om det ville være bedre at ændre fag eller endda kurser. Fortvivl ikke - der er altid hjælp.
 • Hvert 20. minut, tage en 10 minutters pause.

Advarsler

 • Bemærk, at hvis du har tung, fortsatte stress, kan det være tid til at tale med en læge.
 • Må ikke nogensinde lover dig selv du bare se en udstilling, bare lytte til en sang, lige tjekke én e-mail, eller "bare gøre et" noget. Du vil ende med at tabe overblikket over tid og blive hooked ind i TV, iPod, e-mails, eller hvad det er.
 • For musik: du kan få for meget ind i det og være mere opmærksomme på rytmen end undersøgelsen. Slå det fra, hvis dette sker for dig. Ikke alle kan tåle musik eller støj, mens de studerer.
 • Må ikke spise for meget til at reducere stress og få tilstrækkelig søvn i tider med proppe, swotting osv. Ingen grund til at gøre dig selv syg - det er en anden af ​​livets lektioner om at tage alt i din skridtlængde og klarer sig godt.
 • Må ikke komme ned over undersøgelsens forhindringer. Alle kan have mentale blokeringer, bliver fodret op og har brug for time-out fra enhver aktivitet, selv for en periode. Være blid på dig selv, tage en pause og få dig sammen igen, før du giver op på dine studier. Også søge hjælp, hvis du har specielle indlæringsvanskeligheder, der er gode, uddannede assistenter i mange skoler og universiteter om opfordring til at hjælpe. Hav tro - de er der for at hjælpe dig, for ikke at fortælle dig, at du ikke kan gøre det.